Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Aproape Moka!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Vanzari
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
zzz
Bagaret de seama

Data înscrierii: 16/07/2006

MesajTrimis: Dum 08 13, 2006 7:51 am    Titlul subiectului: Aproape Moka!! Răspunde cu citat (quote)

Vand un Sagem MW 3026 -stare buna d efunctionare- pret 30 ron....cu incarcator inclus !
detalii aici: http://www.gsmarena.com/sagem_mw_3026-273.php[/u][/b]
Sus
home_alone
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/08/2006
Locație: iasi

MesajTrimis: Lun 08 14, 2006 6:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu banii astia imi iau un Nokia cat de cat ....
Sus
zzz
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 08 20, 2006 7:12 pm    Titlul subiectului: ? Răspunde cu citat (quote)

de ce crezi ca m-ar interesa ce ai putea tu sa cumperi...io vand ce am nu ce vrei tu...asha ca plimba vaca in alta parte
Sus
home_alone
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 08 21, 2006 8:51 am    Titlul subiectului: Re: ? Răspunde cu citat (quote)

zzz a scris:
de ce crezi ca m-ar interesa ce ai putea tu sa cumperi...io vand ce am nu ce vrei tu...asha ca plimba vaca in alta parte

Sa privesti din punctul de vedere al clientului este principalul secret in a vinde ceva, dar vad ca tu esti mai de la tara ...asa ca te iert ... sa ma anunti de pasti dak ai reusit sa vinzi mobilu ...
Bafta !
Sus
zzz
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 08 21, 2006 9:56 am    Titlul subiectului: wtf? Răspunde cu citat (quote)

da ce crezi ca m-ar interesa " SECRETELE" tale in "ARTA VANZARII".. si remarcile de genu-- de la tzara..sa le faci la tine acasa te rog...ca aici nu-s bine primite...eventual fa-ti 'reclama" pe alte anunturi nu la mine...inca ceva....mai fii si tu atent la ce zice adminul ala ca nu e pus djaba...
Sus
home_alone
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 08 21, 2006 5:36 pm    Titlul subiectului: Re: wtf? Răspunde cu citat (quote)

zzz a scris:
inca ceva....mai fii si tu atent la ce zice adminul ala ca nu e pus djaba...

Mi-ai luat vorba din gura, zau asa =))
Sus
zzz
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 08 21, 2006 9:41 pm    Titlul subiectului: mda Răspunde cu citat (quote)

inteligenta ta e sclipitoare...nu ma pot ridica la nivelul tau...deci o sa fiu nevoit sa pun capat fascinantei discutii...pliz
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Vanzari Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium