Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Sony Ericsson T630 +cablu de date

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Schimburi
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
home_alone
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/08/2006
Locație: iasi

MesajTrimis: Lun 08 28, 2006 1:26 pm    Titlul subiectului: Sony Ericsson T630 +cablu de date Răspunde cu citat (quote)

Schimb Sony Ericsson T630 +cablu de date care e inca in GARANTIE, cu un mobil cu GPRS, ( nu conteaza daca are IR sau Bluetooth ) dar as vrea sa aiba memorie mai mare de 4 Mega.

Cateva date despre SE T630:
-IR
-Bluetooth
-GPRS
-Display: TFT, 65K colors
-Agenda care suporta 510 numere
-USB Port !
-Cablu de date
-Mesagerie: SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
-Java !
-Mpn !
-Camera Foto
-Baterie Li-Po 750 mAh ( tin sa precizez ca bateria e mai deosebita ca celelalte care sunt din Li-Ion )
- O poza cu mobilul : http://www.mphone.co.uk/sonyericsson/images/sony_ericsson_t630_sq.jpg

Cred ca mai are si garantie ... (asta nu stiu sigur )

Criticile sunt acceptate ! Mai ales cele din partea lui BugMafia care ma injura si vorbeste prostii peste tot unde vede ca postez.
Si apropo ...il schimb pentru ca are memorie mica ... si eu folosesc internetul f des si merge greu, si am nevoie de ceva care sa aiba memorie mai mare.
Accept si teste !!!

Pentru mai multe informatii ma puteti contacta la ID: botosneanu_alex sau scrieti aici !
Bafta !
Sus
bugmafia50cent
Bagaret de seama

Data înscrierii: 25/06/2006

MesajTrimis: Lun 08 28, 2006 2:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile) Si adica cat vrei pe jaful ala care a fost trantit de pereti de atatea ori ? Crezi ca mai merge bine dupa ce ai facut criza aia in bazar si l-ai trantit ? Smile)) Razz ma faci sa rad...
Dar ca sa fiu bun iti ofer 700 mii..ce zici ?
Sus
florin25
Bagaret de seama

Data înscrierii: 28/08/2006

MesajTrimis: Lun 08 28, 2006 2:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lasa tampitii sa vorbeasca sin noi sa facem afaceri ! Spune mai bine ce diferenta ai da la schimb cu Moto V360! Tinem legatura pe email.
Sus
home_alone
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 08 28, 2006 4:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi convine !!! Chiar vroiam sa-mi iau unu nou dar e mai bine la diferenta !
Sus
DarkMan_X
Bagaret de seama

Data înscrierii: 29/08/2006
Locație: BT

MesajTrimis: Dum 09 03, 2006 1:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

man dai la schimb T601 pe un lga 342i ??? are 3,5 MB memorie...uite aci un link cu detalii despre tel : http://www.gsmarena.com/lg_l342i-1195.php
Sus
DarkMan_X
Bagaret de seama

Data înscrierii: 29/08/2006
Locație: BT

MesajTrimis: Dum 09 03, 2006 1:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

T630 sorry
Sus
home_alone
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 11 05, 2006 10:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deja e facuta afacerea ...ti-a luat teapa baiatu Smile))))
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Schimburi Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium