Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Despre serviciile de internet din Botosani :)

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cox
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/03/2006

MesajTrimis: Vin 09 15, 2006 9:16 am    Titlul subiectului: Despre serviciile de internet din Botosani :) Răspunde cu citat (quote)

haideti sa ne spunem parerile in continuare aici...ca vad ca si ultimul topic a fost inchis cand s-a pronuntat cuvantul citynet...
Sus
admin
Site Admin

Data înscrierii: 05/12/2005
Locație: Consola

MesajTrimis: Vin 09 15, 2006 9:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

topicul inchis pentru " urla tembelii ".
Sus
Dorio
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/02/2006

MesajTrimis: Vin 09 15, 2006 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru insulte/injurii ar fi mai binevenit un sistem de warn/ban.
Sus
cox
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 09 15, 2006 6:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar fi mai potrivit un avertisment sau ban ca asa se duce tot topicul de rapa...insa din cauza prea multor afinitati nu o sa se intample asta...
Sus
admin
Site Admin

MesajTrimis: Sâm 09 16, 2006 12:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca ati fi fost atent, in ultimul topic se vorbea de UPC. Am avertizat intr-un post ca voi inchide toate topicurile in care se "sare calul".
Sus
IVAN__V
Bagaret de seama

Data înscrierii: 20/12/2005

MesajTrimis: Sâm 09 16, 2006 3:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

.K9 a scris:
Imi cere mai multe detalii:nume prenume, adresa, probleme ce am ,OK imi zice ca probleme sunt de la mine dar ca o sa verifice si ei pt orice eventualitate platesc netu , ma ridic in picioare sa plec si cand colo ce vad: Foaia pe care tanti isi notase numele, prenumele, adresa si problemele mele goala, alba in imensitatea culorii albe cu o floricica desenata cu pixu' in mijlocul ei .

Asta chiar e culmea nesimtiri. As vrea sa vad un raspuns din partea prea cultivatului Pablo. Acel om care poarta un respect pentru profesionalismul angajatilor CN, ceva de proportii universale. Cum explici faza asta? Iar e de vina PC-ul virusat , nesetat, si toate inventiile tale pe post de scuze? Zi-mi clar in fata ce respect are tipa de la receptei de la Cn care te intreaba nume si toate alea si deseneaza floricele? HAI PREAMARESTE-I PE CN SI TURA ASTA, CUM O SCOTI LA CAPAT ????
Bravo .k9 ca te-ai abtinut , dar eu (fara sa par ca sufer de teribilism) NU plecam pana nu imi explica comunista ce scrie pe foaie. Pana nu vedea managerul de la CN foaia nu plecam si faceam si o reclamatie la OPC, sau poate 7. CULMEA NESIMTIRII !!!
Sus
IVAN__V
Bagaret de seama

MesajTrimis: Sâm 09 16, 2006 4:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum vrei sa aiba CN o evidenta lunara a problemelor retelei , daca nimeni NU le NOTEAZA, ci in schimb deseneaza floricele timp in care te minte in fata ca iti noteaza PROBLEMA. Si in acelasi timp mai savarseste si infractiunea " frecare de menta pe banii clientilor" , sau era in afara programului dar s-a hotarat sa faca putin voluntariat pt. firma ca si asa merge prost afacerea ca ii paste falimentul. Very HappyD
Deci explica-mi si mie Te Rog UNDE ERA RESPECTUL pt. clientul .K9 in momentul in care ea DESENA florea pe foaie si lui ii spusese ca ii noteaza datele ????????????????
Sus
cox
Bagaret de seama

MesajTrimis: Sâm 09 16, 2006 4:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt nesimtiti daca le ceri informatii prea multe sau le ceri socoteala eu am avut nenumarate probleme...sa se vada topicurile blocate...dupa ce i-am reclamat la OJPC am si renuntat la abonament...sunt si alte solutii...ce trebuie sa va certati si sa va consumati nervii daca nu sunt capabili nici sa se recomande la telefon si cand ii intrebi raspund in 2 peri...
Sus
BULIK
Bagaret de seama

Data înscrierii: 25/04/2006

MesajTrimis: Dum 09 17, 2006 10:09 am    Titlul subiectului: :)))))))))))))))) Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Un cizmar si un amarestean de la sali de net se plang ca le merge netul aiurea Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ivane sa te vad eu pe alte retele la 50ron/luna si dupa iti dau diploma de sef cizmar .
P.S. A mai fost unul cizmar si deja e satula lumea de ei Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
cox
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 09 17, 2006 1:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt oferte suficiente...si sunt destui utilizatori care au ales alternative ca ADSL, UPC, alte retele de cartier...asa ca putem sa le discutam si pe acestea...
Sus
IVAN__V
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 09 17, 2006 2:30 pm    Titlul subiectului: Re: :)))))))))))))))) Răspunde cu citat (quote)

BULIK a scris:
Laughing Laughing Laughing Laughing Un cizmar si un amarestean de la sali de net se plang ca le merge netul aiurea Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ivane sa te vad eu pe alte retele la 50ron/luna si dupa iti dau diploma de sef cizmar .
P.S. A mai fost unul cizmar si deja e satula lumea de ei Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Fraiere esti chior cu acte ! Daca erai mare jmeker la curent cu orice de pe lumea asta erai periculos pt. tine insuti. Si n-ai avut nimic de comentat la faza cu floricica. Cum ramane? Apropo hai sa ne intalnim sa-mi dai diploma de cizmar ca vad ca esti tare tupeist. Cand vrei tu sa vezi cizme peste mutra aia de orfelinat daca vorbeste gura fara tine.
Sus
admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum 09 17, 2006 8:34 pm    Titlul subiectului: Re: :)))))))))))))))) Răspunde cu citat (quote)

IVAN__V a scris:

Fraiere
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium