| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
cox Bagaret de seama
Data înscrierii: 26/03/2006 Mesaje: 63
|
Trimis: Vin 09 15, 2006 9:16 am Titlul subiectului: Despre serviciile de internet din Botosani :) |
|
|
| haideti sa ne spunem parerile in continuare aici...ca vad ca si ultimul topic a fost inchis cand s-a pronuntat cuvantul citynet... |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 05/12/2005 Mesaje: 152 Locație: Consola
|
Trimis: Vin 09 15, 2006 9:36 am Titlul subiectului: |
|
|
| topicul inchis pentru " urla tembelii ". |
|
| Sus |
|
 |
Dorio Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/02/2006 Mesaje: 130
|
Trimis: Vin 09 15, 2006 2:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pentru insulte/injurii ar fi mai binevenit un sistem de warn/ban. |
|
| Sus |
|
 |
cox Bagaret de seama
|
Trimis: Vin 09 15, 2006 6:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ar fi mai potrivit un avertisment sau ban ca asa se duce tot topicul de rapa...insa din cauza prea multor afinitati nu o sa se intample asta... |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Sâm 09 16, 2006 12:21 am Titlul subiectului: |
|
|
| daca ati fi fost atent, in ultimul topic se vorbea de UPC. Am avertizat intr-un post ca voi inchide toate topicurile in care se "sare calul". |
|
| Sus |
|
 |
IVAN__V Bagaret de seama
Data înscrierii: 20/12/2005 Mesaje: 42
|
Trimis: Sâm 09 16, 2006 3:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| .K9 a scris: |
| Imi cere mai multe detalii:nume prenume, adresa, probleme ce am ,OK imi zice ca probleme sunt de la mine dar ca o sa verifice si ei pt orice eventualitate platesc netu , ma ridic in picioare sa plec si cand colo ce vad: Foaia pe care tanti isi notase numele, prenumele, adresa si problemele mele goala, alba in imensitatea culorii albe cu o floricica desenata cu pixu' in mijlocul ei . |
Asta chiar e culmea nesimtiri. As vrea sa vad un raspuns din partea prea cultivatului Pablo. Acel om care poarta un respect pentru profesionalismul angajatilor CN, ceva de proportii universale. Cum explici faza asta? Iar e de vina PC-ul virusat , nesetat, si toate inventiile tale pe post de scuze? Zi-mi clar in fata ce respect are tipa de la receptei de la Cn care te intreaba nume si toate alea si deseneaza floricele? HAI PREAMARESTE-I PE CN SI TURA ASTA, CUM O SCOTI LA CAPAT ????
Bravo .k9 ca te-ai abtinut , dar eu (fara sa par ca sufer de teribilism) NU plecam pana nu imi explica comunista ce scrie pe foaie. Pana nu vedea managerul de la CN foaia nu plecam si faceam si o reclamatie la OPC, sau poate 7. CULMEA NESIMTIRII !!! |
|
| Sus |
|
 |
IVAN__V Bagaret de seama
|
Trimis: Sâm 09 16, 2006 4:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cum vrei sa aiba CN o evidenta lunara a problemelor retelei , daca nimeni NU le NOTEAZA, ci in schimb deseneaza floricele timp in care te minte in fata ca iti noteaza PROBLEMA. Si in acelasi timp mai savarseste si infractiunea " frecare de menta pe banii clientilor" , sau era in afara programului dar s-a hotarat sa faca putin voluntariat pt. firma ca si asa merge prost afacerea ca ii paste falimentul. D
Deci explica-mi si mie Te Rog UNDE ERA RESPECTUL pt. clientul .K9 in momentul in care ea DESENA florea pe foaie si lui ii spusese ca ii noteaza datele ???????????????? |
|
| Sus |
|
 |
cox Bagaret de seama
|
Trimis: Sâm 09 16, 2006 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sunt nesimtiti daca le ceri informatii prea multe sau le ceri socoteala eu am avut nenumarate probleme...sa se vada topicurile blocate...dupa ce i-am reclamat la OJPC am si renuntat la abonament...sunt si alte solutii...ce trebuie sa va certati si sa va consumati nervii daca nu sunt capabili nici sa se recomande la telefon si cand ii intrebi raspund in 2 peri... |
|
| Sus |
|
 |
BULIK Bagaret de seama
Data înscrierii: 25/04/2006 Mesaje: 20
|
Trimis: Dum 09 17, 2006 10:09 am Titlul subiectului: :)))))))))))))))) |
|
|
Un cizmar si un amarestean de la sali de net se plang ca le merge netul aiurea
Ivane sa te vad eu pe alte retele la 50ron/luna si dupa iti dau diploma de sef cizmar .
P.S. A mai fost unul cizmar si deja e satula lumea de ei  |
|
| Sus |
|
 |
cox Bagaret de seama
|
Trimis: Dum 09 17, 2006 1:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sunt oferte suficiente...si sunt destui utilizatori care au ales alternative ca ADSL, UPC, alte retele de cartier...asa ca putem sa le discutam si pe acestea... |
|
| Sus |
|
 |
IVAN__V Bagaret de seama
|
Trimis: Dum 09 17, 2006 2:30 pm Titlul subiectului: Re: :)))))))))))))))) |
|
|
| BULIK a scris: |
Un cizmar si un amarestean de la sali de net se plang ca le merge netul aiurea
Ivane sa te vad eu pe alte retele la 50ron/luna si dupa iti dau diploma de sef cizmar .
P.S. A mai fost unul cizmar si deja e satula lumea de ei  |
Fraiere esti chior cu acte ! Daca erai mare jmeker la curent cu orice de pe lumea asta erai periculos pt. tine insuti. Si n-ai avut nimic de comentat la faza cu floricica. Cum ramane? Apropo hai sa ne intalnim sa-mi dai diploma de cizmar ca vad ca esti tare tupeist. Cand vrei tu sa vezi cizme peste mutra aia de orfelinat daca vorbeste gura fara tine. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Dum 09 17, 2006 8:34 pm Titlul subiectului: Re: :)))))))))))))))) |
|
|
|
|