Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Card 512mb microSD/TransFlash KINGMAX

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Vanzari
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Andrew
Bagaret de seama

Data înscrierii: 18/12/2005

MesajTrimis: Vin 09 15, 2006 2:08 pm    Titlul subiectului: Card 512mb microSD/TransFlash KINGMAX Răspunde cu citat (quote)

Vand card 512mb microSD/TransFlash KINGMAX in cutie cu adaptor pt. card reader,cu garantie 1 an,compatibil cu Samsung D600,LG,etc...
Pret : 1 mil.
Sus
Dorio
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/02/2006

MesajTrimis: Vin 09 15, 2006 2:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Man eu am cumparat un SanDisk cu 1 mil cu 5 ani garantie. Daca vrei iti aduc Kingmax la 700 de mii cu 3 ani garantie cumparat din magazin, cu tot cu factura si chitanta, ce spui?
Sus
Andrew
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 09 15, 2006 2:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bravo ... comentariile se posteaza in PM
Sus
Dorio
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/02/2006

MesajTrimis: Vin 09 15, 2006 2:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

He he Smile , forumul, prin definitie, e un loc unde se discuta. Deci hai sa discutam. Sincer cat ai dat pe el, ca dupa cat ceri imi cam amintesti de o melodie a celor de la Cassa Locco, nu mai stiu cum se numeste, poate imi zici tu... Smile
Sus
Andrew
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 09 15, 2006 2:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vad ca nu ai auzit de PM .... lasa-ma frate ...e problema mea cu cat il dau ...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Vanzari Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium