Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
ip-uri banate si nelamuriri pe serverele de CS
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Shootere
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
BULIK
Bagaret de seama

Data înscrierii: 25/04/2006

MesajTrimis: Mie 04 26, 2006 9:49 am    Titlul subiectului: OGC Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Daca nu jucati cu OGCuri mai reusiti sa faceti kiluri Question
Nu va cred Twisted Evil
Nu am vazut server de cs in Botosani fara OGCisti adica si admini cu OGC. De ce mai da pe altii afara daca si ei joaka ku ogceuri Question
Sus
ToddE
Bagaret de seama

Data înscrierii: 06/12/2005

MesajTrimis: Vin 04 28, 2006 6:15 am    Titlul subiectului: Re: OGC Răspunde cu citat (quote)

BULIK a scris:
Laughing Laughing Daca nu jucati cu OGCuri mai reusiti sa faceti kiluri Question
Nu va cred Twisted Evil
Nu am vazut server de cs in Botosani fara OGCisti adica si admini cu OGC. De ce mai da pe altii afara daca si ei joaka ku ogceuri Question

vezi ?? exact despre acest lucru vorbeam .. mentalitatea unui jucator de cs .. " cum o sa ajung eu tare .. dak nu fac kiluri ?? hai sa-mi pun ogc "
De obicei numai jucatorii comozi isi pun OGC .. le e lene sa invete .. le e lene sa munceasca .. dar exceleaza la categoria " sa strice distractia altora"
Ar trebui sa se faca servere pe 2 categorii .. cu ogc si fara .. desi pe ala cu .. nu stiu unde o sa fie competitia Laughing

A da .. sa nu uit .. eu fac killuri fara OGC .. cand am vremuri bune ...nu am nevoie neaparat de "roti ajutatoare" .. park ati fi copii mici de 3 ani .. si aveti nevoie de "tinte ajutatoare" =)))
Si mai pun intrebarea .. " CE E ASA GREU ??????? " Park ati muri dak nu faceti killuri ... ( duceti-va in armata )
Asta e un joc ... trebuie sa ne distram .. nu sa ne punem OGC si sa facem killuri ... de park ar fi scris prin Biblie despre asta ... ( sau v-ati facut voi propria Biblie si nu stiu eu ?? sau o urmati pe aia 1337 ?? sau n00b1sh ?? )

Bye ..
Sus
Aticckk
Bagaret de seama

Data înscrierii: 05/03/2006
Locație: Bt

MesajTrimis: Sâm 04 29, 2006 2:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Todd si chiar daca s-ar face servere pe 2 categorii .... cei cu ogc ar descoperi cat de buti sunt ... and guess what ? ar intra pe serverul celor fara ogc , ca sa arate ei ce tari si mari sunt ....

Am patit si eu cateva faze ... numa bine incepe runda , imi cumpar si eu un pistol ca tot omul .. si ce sa vezi ? Unu ajunge cu la mine , se invarte pana nu mai poate .. trage fara oprire si omoara toti jucatorii .. si noo .. caii putere nu sunt ogc ... si unde sunt toti faimoshii de admini ? care se cearta unul cu altul pe motiv " da ce ai schimbat tu harta si nu m-ai lasat pe mine ? " Cum de tipu ala cu cai putere ( speed hack, probabil yahm ) de care va vorbeam eu se afla pe locul 1 in clasamentul de pe best ? WFT !! asta nu mai e joc ....

Eu unul joc cs pt a ma relaxa ... si atunci ... daca prind si eu o zi buna ... " Aticckk scoate ogc - u !!! " Smile mda .. m-am lamurit .. iar cand se intampla sa fiu super ofticat , si sa nu ma pot concentra ... sau cand imi stric iar castile ... " Aticckk ai scos ogcu, nu ? de asta ai scorul asta ? "

Nuuu ... nu se mai poate asha .. cel mai bine e sa te intalnesti cu inca 11 obsedati de cs la un club ... si acolo meci .. nu fiecare de acasa .. toti buti , fiecare cu ogc ... Pe serverele din bt nu mai este " cine e cel mai bun" ci "cine are cel mai bun ogc"

Fuck off .. i'm out of here ...

cand mai invata poporu' ca ogcu nu ajuta la nimic .. si cand mai invata adminu ca nu toti cei cu 24 - 2 au ogc sa ma anuntati si pe mine ...
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: BT, Bucovina

MesajTrimis: Sâm 04 29, 2006 7:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mmm...trista povestea ta tinere..dar vreau sa spun ca atata timp cat sunt pe server..ala prins cu ogc (si aici ma refer cand e pe fata adik..cit clar) are din partea mea ban permanet...ma refer pt ICENET CS SERVER
Arrow
Sus
ToddE
Bagaret de seama

Data înscrierii: 06/12/2005

MesajTrimis: Mie 06 21, 2006 8:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mdea .. adevarat ce zice aticckk .. apropo .. care e adresa la ice ?? Smile) oricum nush dak imi mai merge .. sunt pe click .. sa te vad 2young2die .. Smile)))
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: BT, Bucovina

MesajTrimis: Mie 06 28, 2006 7:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca as avea si mai mult timp liber...bine ar mai fi Confused Confused
Sus
garrett
Bagaret de seama

Data înscrierii: 11/02/2006
Locație: EU

MesajTrimis: Lun 08 07, 2006 8:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu mai trisati!

Ultima modificare efectuată de către garrett la Lun 07 07, 2008 4:15 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Dorio
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/02/2006

MesajTrimis: Lun 08 07, 2006 8:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum am mai spus, intra aici, si cumpara jocul original. Costa doar 35 RON, si apoi poti juca pe orice server legal, fara teama de a lua BAN. Asta in situatia in care chiar esti curat Wink .
Sus
garrett
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 08 07, 2006 9:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

...VREAU SA VAD UN SERVER DE CS IN BOTOSANI SERIOS...

Ultima modificare efectuată de către garrett la Lun 07 07, 2008 4:16 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Dorio
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/02/2006

MesajTrimis: Lun 08 07, 2006 4:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa fiu sincer, am patit acelasi lucru pe care l-ai patit si tu. Mi-am cumparat jocul si joc acum fara probleme pe servere legale. Mai intru pe serverele din BT cand vreau sa joc cu cei de-acasa Wink . cheating Death a fost si nu mai e. Se pierd jucatorii daca se baga, pentru ca multi nici macar nu stiu ce-i aia si cum functioneaza. Si cand il baga se intreaba de ce nu se pot misca Laughing Laughing Laughing
Sus
garrett
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 08 07, 2006 4:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile deci, neavand cunostinte despre programe anti(cheat) sau chiar cheat.. am intrebat pe cineva azi cum funtioneaza. mi/a raspuns ca toata treaba(configurarea) nu dureaza nici 5 minute... dar credca asa e cum spui tu.. si pana la urma, pt ce sa se foloseasca un sistem anti-cheat? nu??

oricum.. poate ne vedem pe server.. jucam cot la cot Razz

seeya
Sus
garrett
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 08 07, 2006 7:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Neutral

Ultima modificare efectuată de către garrett la Lun 07 07, 2008 4:17 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
garrett
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 08 09, 2006 8:04 pm    Titlul subiectului: nu mai suportati prostiile altora Răspunde cu citat (quote)

Idea

Ultima modificare efectuată de către garrett la Lun 07 07, 2008 4:18 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
TechniCs
Bagaret de seama

Data înscrierii: 16/06/2006

MesajTrimis: Vin 08 11, 2006 7:50 am    Titlul subiectului: Infama realitate Răspunde cu citat (quote)

Ce sa zic mai mult decat ati zis...realitatea o vedem toti;am primit si eu ban pt ca am facut adminii dar asta nu e o problema pt ca a fost de putine ori in comparatie cu de cate ori am luat ban sau kick pt ca eram "suspect" de "denalea".Avand in vedere ca joc CS de mai bine de 5 ani ( si ogc am folosit [recunosc<spre deosebire de altii>] la inceput de cateva ori dar mai mult ma incurcam ca imi pirdeam atentia si am renuntat) e lesne de inteles ca ajungi sa joci destul de bine cu atat mai mult cu cat joci impotriva celor cu ogc pentru ca vedeti...e oarecum ironic dar devii mai bun...e un pic frustrant ca sa zic asa la inceput dar dupa ce te deprinzi si "muncesti" un pic ai rezultate.De multe ori trag preventiv dupa cutii sau ies de dupa colt tragand tot din acelsi motiv si chestia asta se confunda cu wall-ul sau am zile bune asa cum mi s-a intamplat de curand cand am facut 5 la rand intr-o runda si am luat ban asta dupa ce am jucat vreo 12 runde si nu am fost suspect si eram in primii 3 deodata "am avut sigur ogc" fiindca i-am facut p aia 5 si am luat ban.Nu va mai plictisesc ca stiti prea bine care e treaba;ar fi bun CD ala ca atunci s-ar sti o treaba.M-as baga sa fac eu un server da nu prea ma pricep.Pana una alta sa auzim de bine si sa speram ca se va mai shimba ceva si in mentalitate si mod de joc.BAFTA!
Sus
garrett
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 08 11, 2006 7:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"|

Ultima modificare efectuată de către garrett la Lun 07 07, 2008 4:18 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Shootere Data este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium