| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
2Young2Die4 Bagaret de seama
Data înscrierii: 26/01/2006 Mesaje: 106 Locație: BT, Bucovina
|
Trimis: Dum 11 05, 2006 7:43 am Titlul subiectului: salut |
|
|
Ba fratilor, ma admin, da m-am saturat de lameri din astia care tot se plang atata.Ba angajatii in sus, ba in jos da ce-i asta,, ia baga nishte banu ri acolo, ca n-a muri forumul fara niste plangaciosi. Am freptate sau nu ?
Dar ce-i asta domnule, in loc sa vad si eu topicuri interesante , vad numai topicuri deschise de niste looseri care se plang in stanga si in dreapta.Aveti upc, marsh la upc, aveti citynet, stati pe forum.
hai pa, bafta all  |
|
| Sus |
|
 |
a_b_a_1011 Bagaret de seama
Data înscrierii: 22/02/2006 Mesaje: 121 Locație: Botosani
|
Trimis: Dum 11 05, 2006 4:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai terminatule taci din gura acolo ca stai bine.Nu vezi ca nu esti bagat in seama?stai pe mirc acolo ca stai bine.no mirc no life.Hai mana bobu ca ne-ai plictisit copil atomic.sterge muci si mai da un clic pe o manea ca dupa vocabular ............semeni cu vangheliecare este.
Nu uita ca nu e forum dedicat clientilor citynet.Te macina rau asai?Te oftici tare. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 05/12/2005 Mesaje: 152 Locație: Consola
|
Trimis: Lun 11 06, 2006 6:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Pentru moment domnul
are dreptate, nu e forumul CityNet, si nici al UPC. Cand am creat acest forum l-am facut pentru ca nu exista unul pentru Botosani. Dar incep sa ma satur de atata lipsa de indecenta in discutii.
Chiar nu puteti discuta civilizat ? |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/12/2005 Mesaje: 252 Locație: away
|
Trimis: Lun 11 06, 2006 8:56 am Titlul subiectului: |
|
|
CLOSE ...Domnule shef Admin... acest forum  |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Mar 11 14, 2006 5:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| a_b_a_1011 a scris: |
mai terminatule taci din gura acolo ca stai bine.Nu vezi ca nu esti bagat in seama?stai pe mirc acolo ca stai bine.no mirc no life.Hai mana bobu ca ne-ai plictisit copil atomic.sterge muci si mai da un clic pe o manea ca dupa vocabular ............semeni cu vangheliecare este.
Nu uita ca nu e forum dedicat clientilor citynet.Te macina rau asai?Te oftici tare. |
ma omule..aparentele inshala...spre uimirea ta m-am nascut in '81...asa ca plimba vaca... |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
|
Trimis: Mar 11 14, 2006 9:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
De ce a_b_a_1011 nu recunoaste si aici ca isi "mananca mainile" de cand cu UPC-ul Este exact expresia folosita de un amic de-al lui caruia a avut curajul sa-i zica adevarul
Lucrez la TopNet si nicaieri nu sunt toate perfecte dar nu compara City Net-ul cu UPC e diferenta mare de viteza si calitate. Asta o afirm si nu in mod gratuit, dispun de ambele conexiuni si de cca 3 luni fac diferenta intre cele doua servicii  |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Mie 11 15, 2006 10:23 am Titlul subiectului: |
|
|
| adrian normal ca asta ai sa afirmi ca nu ai nici un interes sa afirmi opusul.Eu am avut citynet si nu mi-a mers acum am UPC si merge.Care e problema?Putin ma intereseaza ce probleme are firma eu nu accept sa se faca experiente pe banii mei. |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
|
Trimis: Mie 11 15, 2006 11:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Eviti raspunsurile direct a_b_a .... nu esti serios dar ceri seriozitate . Parerea mea >>>>canta la alta masa ca "mirosi"  |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Mie 11 15, 2006 6:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
lollll.si care sunt intrebarile ca sa raspund direct?am cerut sa mi se dea ceea ce am platit si ceea ce am semnat in contract.Daca nu ati fost in stare mult paaa,si nu va mai ofticati ca nu stiti sa va tine-ti clientii.Apropo era scris intr-un topic ca vom vedea acum si peste doua luni ce banda va avea UPC.Ce conteaza banda?Ce daca am banda si nu merge netul?Tu chiar nu vezi ca 70% din abonatii vostri se plang de serviciile primite.la varsta ta limbajul care il folosesti spune totul despre persoana ta.slabuta realizare la o asemenea varsta asa ca nu mai vorbi de cine pute.byeeee
uitati-va aici .RUSINEEEE cum sa faci asa ceva?numai la voi se putea intampla asta ahaahahahaah nu mai vorbiti de altii
http://www.jurnalulbtd.ro/afarticol.php?nrarticol=14&id=1015 |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Mie 11 15, 2006 9:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
de unde si pana unde reiese ca e vorba de serviciile citynet?? au spus ca e vb de o firma care funizeaza net, dar nu au spus si numele, in BT mai sunt cateva firme de internet...
explica-te |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Joi 11 16, 2006 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| este vorba despre vecinul meu de bloc de asta stiu. |