Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
DVD-RW ???
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Hardware
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Ce DVD-RW credeti ca merita (pret/calitate)?
ASUS
75%
 75%  [ 15 ]
LG
15%
 15%  [ 3 ]
Smsung
5%
 5%  [ 1 ]
Sony
5%
 5%  [ 1 ]
BenQ
0%
 0%  [ 0 ]
Voturi totale : 20

Autor Mesaj
Dorio
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/02/2006

MesajTrimis: Sâm 03 04, 2006 8:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pablo a scris:
poate nus valabile discurile Smile
parerea mea...

Putin probabil. Faza se intampla cu mai multe branduri de blank-uri atat +R cat si -R. Am observat ca-i plac mai mult astea -R. Pana la urma cred ca-mi voi cumpara Plextor nou pentru ca am un DVD-ROM de la aceeasi firma exceptional. Cred ca e convenabil acum, tehnologia fiind matura, iar pana la blue-ray mai e ceva timp...
Sus
12345
Bagaret de seama

Data înscrierii: 20/04/2006

MesajTrimis: Joi 05 11, 2006 6:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nec Laughing
Sus
roty84
Bagaret de seama

Data înscrierii: 19/12/2006

MesajTrimis: Dum 12 24, 2006 12:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

TINE DE FIRMWARE AICI..AM AVUT UN SAMSUNG H552U PARCA SI MAJORITATEA DVD 8X LE PUTEA SCRIE DOAR LA 4X ...LA FEL AM AUZIT PROBLEME ASEMANATOARE SI LA NEC..DAR NU STIU LA CE MODELE...AM UN ASUS DVDRW SI IL TIN DOAR LA SCRIS DVD SI SUNT MULTUMIT..DACA PE VIITOR O SA PICE SAU NU VOI FI MULTUMIT..VA RECOMAND MODELE NOI DE LA TOSHIBA SAU PLEXTOR...(AM URMARIT PE FORUMURILE DIN STRAINATATE SI SUNT REUSITE).
Sus
Dorio
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/02/2006

MesajTrimis: Lun 12 25, 2006 9:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

roty84 a scris:
TINE DE FIRMWARE AICI..AM AVUT UN SAMSUNG H552U PARCA SI MAJORITATEA DVD 8X LE PUTEA SCRIE DOAR LA 4X ...LA FEL AM AUZIT PROBLEME ASEMANATOARE SI LA NEC..DAR NU STIU LA CE MODELE...AM UN ASUS DVDRW SI IL TIN DOAR LA SCRIS DVD SI SUNT MULTUMIT..DACA PE VIITOR O SA PICE SAU NU VOI FI MULTUMIT..VA RECOMAND MODELE NOI DE LA TOSHIBA SAU PLEXTOR...(AM URMARIT PE FORUMURILE DIN STRAINATATE SI SUNT REUSITE).

Stiu ca tine de firmware. Problema e ca de ceva vreme baietii nu au dezvoltat nici unul nou care saporte noile blank-uri. Si nici baietii independenti care mai demult au facut un firmware care transforma unitatea in una double layer, desi nu a fost proiectata pentru asa ceva.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Hardware Data este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium