| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
PETEAN BOGDAN Bagaret de seama
Data înscrierii: 22/01/2006 Mesaje: 5 Locație: BOTOSANI
|
Trimis: Mar 01 31, 2006 5:13 pm Titlul subiectului: Despre huliganism |
|
|
nimeni nu discuta de micile s-au marile neplaceri intilnite pe strada la discoteca s-au ma rog in alte locuri unde va petreceti timpul liber.
cu ceva timp in urma urmaream o emisiune la TV care dezbatea situatia creata cu hotul prins in casa shi impuscat, o situatie mai aparte a patit-o fiul meu care a venit de la scoalala ora17 a fost acostat de 2 mici indivizi (viitori nostri hoti,criminali delicventi mindria TARII) shi l-au batut doar ca a trecut pe linga ei. voi ce ziceti este normal? cine poate sa faca dreptate!
eu zic ca parintele daca poate daca nu ramine cu bataia si teama de a nu se intilni din nou cu ei.
CE PARERE AVETI ? |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/12/2005 Mesaje: 252 Locație: away
|
Trimis: Mie 02 01, 2006 12:05 pm Titlul subiectului: Re: Despre huliganism |
|
|
| PETEAN BOGDAN a scris: |
nimeni nu discuta de micile s-au marile neplaceri intilnite pe strada la discoteca s-au ma rog in alte locuri unde va petreceti timpul liber.
cu ceva timp in urma urmaream o emisiune la TV care dezbatea situatia creata cu hotul prins in casa shi impuscat, o situatie mai aparte a patit-o fiul meu care a venit de la scoalala ora17 a fost acostat de 2 mici indivizi (viitori nostri hoti,criminali delicventi mindria TARII) shi l-au batut doar ca a trecut pe linga ei. voi ce ziceti este normal? cine poate sa faca dreptate!
eu zic ca parintele daca poate daca nu ramine cu bataia si teama de a nu se intilni din nou cu ei.
CE PARERE AVETI ? |
Bogdane...atat timp cat noi contribuabili platim din munca noastra salariile Politiei, Administratie etc si nu zicem/reclamam nimic, sau daca incercam sa facem aceasta suntem priviti ca "infractori" ce rost au discutiile ?
P.S. No comment Cine sunt acei delicventi, tineri ca tine..... colegi sau rromi dar TINERI  |
|
| Sus |
|
 |
2Young2Die4 Bagaret de seama
Data înscrierii: 26/01/2006 Mesaje: 106 Locație: BT, Bucovina
|
Trimis: Mie 02 01, 2006 2:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
eeee....badarani au fost si inca sunt si vor fi printre noi...
treaba de mai sus se datoreaza celor "7 ani de-acasa", si eu si voi ati fost tineri, dar ne-am cumintit
Problema e ca huliganii aia mai mari sperie lumea si uneori ii sperie si pe politai! Ce se poate face...Eu ca cetatean...nu pot sa staqu indiferent daca unu din fata mea este pradat:), dar nici sa am neczuri dupa aia, adik incerc cumva sa-i indepartez(cu un telefon, un tipat, ceva..ma rog...)...Ce ar putea face tara ?....mai multa politie pe strazi si ma refer la politai care sa faca fata huliganilor!!! |
|
| Sus |
|
 |
Pablo Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 310 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie 02 01, 2006 3:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
cineva zicea ceva de genu.. Ii scoatem pe stadioane si ii impuscam... ei.. nici chiar asa.. dar.. cat de cat macar parerea mea.. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 05/12/2005 Mesaje: 152 Locație: Consola
|
Trimis: Mie 02 01, 2006 8:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Impuscati doi si cumintiti 1000, impuscati 1000 si ii linistiti pe toti.
Am spus tot ! |
|
| Sus |
|
 |
johnny Bagaret de seama
Data înscrierii: 06/12/2005 Mesaje: 53 Locație: BT
|
Trimis: Vin 02 03, 2006 3:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| A-si fi curios sa stiu cati dintre noi au vazut acte de huliganism si ce au facut atunci.In afara de a anunta organele abilitate care ... |
|
| Sus |
|
 |
2Young2Die4 Bagaret de seama
Data înscrierii: 26/01/2006 Mesaje: 106 Locație: BT, Bucovina
|
Trimis: Vin 02 03, 2006 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
inca nu am asistat la asemeanea act, fereasca Sfantu'
dar in caz nefericit, cred ca as tipa  |
|
| Sus |
|
 |
Pablo Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 310 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin 02 03, 2006 9:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| 2Young2Die4 a scris: |
inca nu am asistat la asemeanea act, fereasca Sfantu'
dar in caz nefericit, cred ca as tipa  |
da.. si cine te aude ? si chiar daca te aude... cine se baga ?
asa-i romanu.. ia iate de un tigan.. sa vedem.. cati sar pt el  |
|
| Sus |
|
 |
|