Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
schimb placa video de 512m PCX cu una pe agp

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Schimburi
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
alehandro_008
Bagaret de seama

Data înscrierii: 25/12/2006

MesajTrimis: Mar 01 02, 2007 3:56 pm    Titlul subiectului: schimb placa video de 512m PCX cu una pe agp Răspunde cu citat (quote)

placa e de 512m / 128 biti , nu a fost folosita pana acum eu nu am pcx si de asta o dau la schimb ym alehandro2_008
Sus
extrimal
Bagaret de seama

Data înscrierii: 18/05/2006
Locație: botosani

MesajTrimis: Vin 01 05, 2007 12:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam cat zici tu ca face placa ta video ??? , scrie aici pe forum
Sus
mariusica
Bagaret de seama

Data înscrierii: 07/04/2006
Locație: Bt

MesajTrimis: Sâm 01 06, 2007 10:50 am    Titlul subiectului: Re: schimb placa video de 512m PCX cu una pe agp Răspunde cu citat (quote)

alehandro_008 a scris:
placa e de 512m / 128 biti , nu a fost folosita pana acum eu nu am pcx si de asta o dau la schimb ym alehandro2_008

mentioneaza macar ce chipset are ca memoria nu face 2 bani daca e un chipset slab, de asemenea nu ar strica niste frecvente.
Sus
alehandro_008
Bagaret de seama

Data înscrierii: 25/12/2006

MesajTrimis: Sâm 01 27, 2007 4:51 pm    Titlul subiectului: . Răspunde cu citat (quote)

cine e intersat de placa sa intre pe ym alehandro2_008 si ii dau toate detaliile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Schimburi Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium