Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Topul Firmelor de Calculatoare din Botosani
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Hardware
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Topul Firmelor de Calculatoare din Botosani
Asist
0%
 0%  [ 0 ]
BIT Computers
32%
 32%  [ 14 ]
Computer House
9%
 9%  [ 4 ]
Depozitul de Calculatoare
9%
 9%  [ 4 ]
Elsaco
9%
 9%  [ 4 ]
Instant Prest
18%
 18%  [ 8 ]
L&C
2%
 2%  [ 1 ]
Medal
6%
 6%  [ 3 ]
Altzii care nu sunt in lista
11%
 11%  [ 5 ]
Voturi totale : 43

Autor Mesaj
ion
Bagaret de seama

Data înscrierii: 24/03/2006
Locație: Botosani

MesajTrimis: Dum 04 02, 2006 3:54 pm    Titlul subiectului: Topul Firmelor de Calculatoare din Botosani Răspunde cu citat (quote)

Exprima-tzi opinia
Sus
Pablo
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun 04 03, 2006 2:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Votez Medal... am calculator de la ei de 2 ani si nu am avut nici o problema cu el... personalul intelegator si de treaba...
Salutare Motane ! Smile
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Lun 04 03, 2006 5:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Twisted Evil Anti Medal.....neseriosi si ......no comment Exclamation
Sus
Pablo
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun 04 03, 2006 5:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

na.. eu am zis de ce am ales Medal... prima impresie conteaza.. stii cum.. acuma ce si cum fac... nu m-ar mai interesa.. oricum gasesc componente mai ieftine ca in Botosani Razz
Sus
motanuxjr
Bagaret de seama

Data înscrierii: 03/04/2006

MesajTrimis: Lun 04 03, 2006 3:27 pm    Titlul subiectului: MEDAL e tare preturi mici calitatea aceeasi ca peste tot BT Răspunde cu citat (quote)

Hai sa traiasca ala de nu avea treaba si a inventat computeru ca asa nu ma plictisesc nici eu Very Happy
hai sa traiesti si tu mai Pablo ca ti-ai adus aminte de mine
ma baieti vreti componente de calculator? originale(dar scumpe), facute pe vapor (si totusi functioneaza) mergeti la MEDAL preturi rezonabile
UT UT Weedman
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: BT, Bucovina

MesajTrimis: Lun 04 03, 2006 7:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ice Computers Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ca nu e in lista...
Sus
mariusica
Bagaret de seama

Data înscrierii: 07/04/2006
Locație: Bt

MesajTrimis: Mie 04 12, 2006 5:54 pm    Titlul subiectului: INSTANT PREST Răspunde cu citat (quote)

PRETURI REZONABILE, GARANTIE ULTRA, BAIETI BUNI!!!
Sus
ToddE
Bagaret de seama

Data înscrierii: 06/12/2005

MesajTrimis: Mie 04 12, 2006 8:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mdea ... Eu aleg Oti Computers .. desi e mic sediul si nu prea au componente de-ti sar ochii la display ca altii .. sa stiti ca scot niste calculatoare bune si ieftine fata de alte firme. Bit Computers sunt si ei buni .. dar e numai renumele de ei .. Medal - nu as vrea sa fiu vazut pe langa sediu .. nu mai zic de L & C ....
PEACE !
Sus
ion
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 04 13, 2006 3:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OTI ? Nici nu credeam ca mai exista.
Astia au vindut second-uri de cind sint ei

Cit despre "Medal - nu as vrea sa fiu vazut pe langa sediu .. nu mai zic de L & C .... " ai zis-o exact cum trebuie Laughing Laughing Laughing
Sus
ion
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 04 13, 2006 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Apropo , de Instant

Am intrat odata (prima si ultima oara) sa cer o oferta (si n-a vrut sa-mi dea) si era un fum de mi-o lacrimat ochii instant.Cum nu stiu de unde sa gasesc o masca de gaze ...e clar ca nu indraznesc sa mai intru pe acolo
Sus
knF
Bagaret de seama

Data înscrierii: 12/04/2006

MesajTrimis: Joi 04 13, 2006 5:47 pm    Titlul subiectului: ??? Răspunde cu citat (quote)

Ion am si eu o intrebare ? tu de la ce firma cumperi ?
Tie nu iti place de nici o firma din BT ?
Iar daca iti place spune-ne si noua sa mergem la firma respectiva sa cumparam Laughing
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Vin 04 14, 2006 9:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Wink Incercati COMPUTER HOUSE....ieftin si serviabili...ICE ...preturi normale servire faina...BIT ..scump dar face` idem si la ELSACO ... Evil or Very Mad Practic tot "made in ....marina calareata" .... sunt toate in Botshani City Laughing Laughing Laughing
Sus
ion
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 04 14, 2006 11:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fost pe la toate firmele si cei mai seriosi mi s-au parut cei de la BIT.
Mai ales felul cum se poarta cu clientii. Desigur sint si altii mai ieftini in Botosani dar sincer nu prea ma incalzeste lucrul acesta. Prefer sa fiu bagat in seama ca si client si in plus de asta stiu ca nu sunt probleme la garantzie. Oricum ar fi , te ajuta .
Si inca ceva ...cred ca sunt singurii din Botosani care nu sigileza calculatorul. Deci daca vreau sa aduc un HDD cu ceva date de la un prieten treaba merge cit se poate de simplu
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: BT, Bucovina

MesajTrimis: Lun 04 17, 2006 8:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ion a scris:

Si inca ceva ...cred ca sunt singurii din Botosani care nu sigileza calculatorul. Deci daca vreau sa aduc un HDD cu ceva date de la un prieten treaba merge cit se poate de simplu

Asta s-o crezi tu...crede-ma ca personal, nu bag sigilii la sisteme, desi e garantia pe sistem

bafta Exclamation
Sus
ion
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mar 04 18, 2006 1:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

2Young2Die4 a scris:
ion a scris:

Asta s-o crezi tu...crede-ma ca personal, nu bag sigilii la sisteme, desi e garantia pe sistem

bafta Exclamation

2Young2Die4 , lucrezi la o firma de calculatoare sau cum e treaba ?. Intr-un post anterior intrebai :

"tare sunt curios sa aflu si parerea altora despre firmele din BT, adik,...as avea urm itrebare....Oare se merita sa cumpar un sistem din BT sau mai bine ma deplasez pana in iasi sau suceava.. ? "

Pai cum e treaba ? Cumperi din alte orase si revinzi fara sa pui sigiliu ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Hardware Data este GMT
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium