Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Topul Firmelor de Calculatoare din Botosani
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Hardware
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Topul Firmelor de Calculatoare din Botosani
Asist
0%
 0%  [ 0 ]
BIT Computers
32%
 32%  [ 14 ]
Computer House
9%
 9%  [ 4 ]
Depozitul de Calculatoare
9%
 9%  [ 4 ]
Elsaco
9%
 9%  [ 4 ]
Instant Prest
18%
 18%  [ 8 ]
L&C
2%
 2%  [ 1 ]
Medal
6%
 6%  [ 3 ]
Altzii care nu sunt in lista
11%
 11%  [ 5 ]
Voturi totale : 43

Autor Mesaj
2Young2Die4
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: BT, Bucovina

MesajTrimis: Mar 04 18, 2006 7:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ma.... Laughing

intradevar lucrez la o firma din bt...
si vroiam sa aflu si eu parerea botosanenilor despre produsele it din orasul nostru drag Smile
Sus
ion
Bagaret de seama

Data înscrierii: 24/03/2006
Locație: Botosani

MesajTrimis: Vin 04 21, 2006 10:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

2Young2Die4 a scris:
nu ma.... Laughing

intradevar lucrez la o firma din bt...
si vroiam sa aflu si eu parerea botosanenilor despre produsele it din orasul nostru drag Smile

Nu vreau sa fiu cinic , dar de ce nu ne spui si noua la ce firma lucrezi ? Ti-e rusine ca lucrezi la firma respectiva ?
Sus
tudorift
Bagaret de seama

Data înscrierii: 25/04/2006
Locație: Bt

MesajTrimis: Mar 04 25, 2006 12:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu fiti naivi...... OMUL din spatele tejghelei conteaza ...... daca cel de la Instant ar pleca la L&C sau Bit ar lua cu el seriozitatea... pe patron il doare in cot de parerea voastra... el vrea TARGET ! TARGET ! TARGET ! fraieri care sa cumpere se gasesc oricum intr-un oras de 100 mii locuitori . (vezi altex/domo) Very Happy Am lucrat 10 ani in vanzari IT si stiu !
Sus
partalga
Bagaret de seama

Data înscrierii: 19/03/2006

MesajTrimis: Mie 04 26, 2006 7:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La bit se fac multe "afaceri' si te poti trezi cu ceva schimbat pe acolo..iar ca firma serioasa si cu componente de calitate e Elsaco..de abia acolo gasesti si tu o sursa calumea niste rami calumea..pacat de ei ca baga foxconn..dar in rest e bine mai ales cu placile video HIS

Oricum botosani ca oras in din care sa poti lua si tu ceva calumea din domeniul IT e varza ca de altfel din f multe puncte de vedere
Sus
ion
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 04 27, 2006 7:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

partalga a scris:
La bit se fac multe "afaceri' si te poti trezi cu ceva schimbat pe acolo..iar ca firma serioasa si cu componente de calitate e Elsaco..de abia acolo gasesti si tu o sursa calumea niste rami calumea..pacat de ei ca baga foxconn..dar in rest e bine mai ales cu placile video HIS

Oricum botosani ca oras in din care sa poti lua si tu ceva calumea din domeniul IT e varza ca de altfel din f multe puncte de vedere

Din cite stiu eu , la BIT calculatorul nu se sigileaza , iar clientul primeste un certificat de garantzie cu seriile produselor. Deci clientul poate verifica totul acasa. Treaba asta mi se pare destul de sigura si transparenta.Ce spui tu nu are nici o logica.

La ce te referi cind spui ca "te poti trezi cu ceva schimbat pe acolo.." ?
Sus
U.R.S.S
Bagaret de seama

Data înscrierii: 25/03/2006

MesajTrimis: Mie 05 24, 2006 12:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

BIT-ul din BT tre sa fie de fapt AUTOTEHNIC S.R.L. firma f veche in domeniu.... 1995. Eu stiu ca mi-am luat un calculator de la ei in 1998. Acu sa inteleg ca merg mai bine in BT decat in Iasi? Rolling Eyes In Iasi si eu treceam des pe la ei... da au renuntat la brandul de BIT(cu magazin cu tot... ) si au ramas doar cu vechiul Autotehnic...
Sus
ion
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 05 24, 2006 7:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am cumparat azi ceva de la BIT si i-am intrebat de AUTOTEHNIC S.R.L.
Nu au nici o legatura nici cu AUTOTEHNIC S.R.L. si nici cu Iasul
In plus de asta nici eu n-am auzit de AUTOTEHNIC S.R.L. ; poate o fi fost , dar ...cine mai stie de ei ?
Sus
admin
Site Admin

Data înscrierii: 05/12/2005
Locație: Consola

MesajTrimis: Mie 05 24, 2006 7:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cate stiu eu, firma AUTOTEHNIC din iasi este inchisa si firma respectiva nu a avut niciodata filiala in botosani. Au avut doar 3 magazine in iasi si atat. Aveau reselleri ce e drept si in alte judete, dar nu era punctul lor de lucru.
Sus
Andro
Bagaret de seama

Data înscrierii: 13/07/2006

MesajTrimis: Joi 07 13, 2006 4:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am calculator de 3 ani de la MEDAL si nu mi s-a stricat nimic la el ! e foarte bun , nota 10 + pentru MEDAL, au componentele cele mai ieftine si de calitate. Nu stiu despre service ca nu am avut nevoie pana acuma Smile
Sus
oti
Bagaret de seama

Data înscrierii: 14/05/2006

MesajTrimis: Lun 07 17, 2006 2:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ion a scris:
OTI ? Nici nu credeam ca mai exista.
Astia au vindut second-uri de cind sint ei

Firma OTI exista , spre disperarea unora din cei prezenti pe forum

Putem fi gasiti la www.oticomputers.ro

E adevarat ca la inceputul activitatii am vandut calculatoare second
Nu suntem singurii care au facut asta ; au mai vandut second si BIT , MEDAL , INSTANT , ASIST , etc ( daca vrei pot sa-ti spun si cand si unde la fiecare )
Doar ca noi a facut o treaba serioasa ( defect profesional )

Tin sa te anunt ca firma OTI activeaza in domeniul calculatoarelor din anul 1999 iar in momentul de fata avem peste 1000 clienti
De asemenea , nivelul ridicat al serviciilor pe care le oferim sunt concretizate in contracte de service pe care le avem cu fime mari din Botosani ( ASCON , PITA , TRANSOPRT CALATORI , etc )
Si , ca sa-ti dau un exemplu despre ce inseamna un nivel ridicat al serviciilor , pot sa-ti spun ca in contractul de service pe care il avem cu SC PITA SRL avem specificat un TIMP DE RASPUNS DE 60 MIN

In alta ordine de idei , eu personal vand si repar calculatoare din 1990 ( din studentie ) - incepand cu COBRA si HC
Daca vrei sa purtam o discutie pe tema tehnica , poti sa ma contactezi

Iulian Nica - director executiv SC OTI Impex SRL
Sus
Ady
Bagaret de seama

Data înscrierii: 28/05/2006

MesajTrimis: Joi 08 03, 2006 8:43 am    Titlul subiectului: Re: Topul Firmelor de Calculatoare din Botosani Răspunde cu citat (quote)

ion a scris:
Exprima-tzi opinia

Daca e cineva care vrea un calculator bun si ieftin vizitati

www.digitalservice.xhost.ro

Se vind doar marci renumite : IBM , DELL , Fujitzu Siemens , HP.
Sus
Pablo
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin 08 25, 2006 9:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Andro a scris:
eu am calculator de 3 ani de la MEDAL si nu mi s-a stricat nimic la el ! e foarte bun , nota 10 + pentru MEDAL, au componentele cele mai ieftine si de calitate. Nu stiu despre service ca nu am avut nevoie pana acuma Smile

ba.. parca am fi aceeasi Razz si io am tot de acolo comp si tot demult si nu l`am scos niciodata din casa Razz
Sus
partalga
Bagaret de seama

Data înscrierii: 19/03/2006

MesajTrimis: Vin 09 01, 2006 11:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Votez Elsaco...calitatea componentelor este f buna..adik na au HIS-integrator ce lucreaza in stransa legatura cu ati..fata a de alte firme--nu dau nume--care aduc placi video palit si alte firme..nici de vapor nu is demne..mai au thermaltake,surse de calitate coolere ,carcase...rami ocz...mie mi se par normale preturile pt aceste componente..sg problema nu prea au pe stoc mare lucru..tre sa faci comanda Sad si un loc 2 as da pentru Computer house Wink
Sus
Dorio
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/02/2006

MesajTrimis: Dum 09 03, 2006 7:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Palit tocmai a cumparat Gainward si au produse bune pentru preturile lor.
Elsaco are si stocuri numai ca nu la toate produsele din oferta.
Sus
BloodWings
Bagaret de seama

Data înscrierii: 07/01/2007

MesajTrimis: Dum 01 07, 2007 11:13 pm    Titlul subiectului: !!! Răspunde cu citat (quote)

Hmmm...
Cred ca votez pt Instant...insa doar pt faptul ca au preturi mici...ca in rest...nu mai zic nimic Evil or Very Mad
Oricum si Medal e OK
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Hardware Data este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium