| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Morph3us Bagaret de seama
Data înscrierii: 22/09/2007 Mesaje: 133
|
Trimis: Mar 07 15, 2008 3:05 pm Titlul subiectului: Schimb subwoffer cu orice altceva :)) |
|
|
Schimb subwoffer 380w Domotec... cu orice alt ceva faceti oferte  |
|
| Sus |
|
 |
someone Bagaret de seama
Data înscrierii: 27/08/2007 Mesaje: 107
|
Trimis: Mar 07 15, 2008 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| iti dau in caine maidanez si o matza plouata. |
|
| Sus |
|
 |
dallian_hdm Bagaret de seama
Data înscrierii: 29/04/2008 Mesaje: 65
|
Trimis: Mar 07 15, 2008 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
dai-le nu fi
hai ca mai am si eu un soarece pe casa scarii il dau bonus
fara vrajeala |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Mie 07 16, 2008 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
hai sa nu te injur mah hdm dar nu te-a intrebat nimeni ce animale de casa ai tu prin bloc.... ia-le tata acasa puneti-le in pat... fa si un bors cu ele daca tot iti plac... daca ai ceva de oferit serios zi daca nu jet de pe forum...
se aplica si la tine someone... daca tot esti tu asa singurel pastreazale pentru tine... trezi la zoofilie mai stii poate iti place sa faci treburi cu matza aia a ta plouata... |
|
| Sus |
|
 |
dallian_hdm Bagaret de seama
Data înscrierii: 29/04/2008 Mesaje: 65
|
Trimis: Mie 07 16, 2008 8:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Morph3us a scris: |
hai sa nu te injur mah hdm dar nu te-a intrebat nimeni ce animale de casa ai tu prin bloc.... ia-le tata acasa puneti-le in pat... fa si un bors cu ele daca tot iti plac... daca ai ceva de oferit serios zi daca nu jet de pe forum...
se aplica si la tine someone... daca tot esti tu asa singurel pastreazale pentru tine... trezi la zoofilie mai stii poate iti place sa faci treburi cu matza aia a ta plouata... |
mai omule ai cerut oferte
la trompeta aia ce vrei sa ti se dea?
fa macar o foto ca lumea ca nu ma intereseaza e culoare au firele sau patura ta
fii ceva mai serios
lasa maneau, elodia si filmele indiene
mai usor cu limbajul arata ca esti finutz |
|
| Sus |
|
 |
someone Bagaret de seama
|
Trimis: Joi 07 17, 2008 7:33 am Titlul subiectului: |
|
|
mai nenea morph3us da tu ori esti prost, ori esti prost din 2 toate 3.
cine iti ia tie lada aia de lemn kre tineai cartofii in debara? makr de vindeai doar difuzorul, si kiar habar n-ai s faci o poza. si app DOMOTEC mai sunt astia pe piatza? crek le da clasa la Sony sau etc... si app. 380 de W de kre? PMPO sau RMS? k ma indoies k duce ala 380w RMS. sau tu crezi ce scrie pe difuzorul ala. sau ai masurat tu cumva wattii cu termometrul pardon decibelmetru am vrut s zic dar nu a iesit din prima app ce diametru are difuzorul ala??? |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Joi 07 17, 2008 8:54 am Titlul subiectului: |
|
|
moama cat sunteti de retardati... wa dobitocilor ce scrie sus wa?? scrie mare ca la prosti ca vand subwoffer de 380w, subwoffer inseamna difozorul ala mare ca e de masina retardatilor, credema ca duce... dar ce sa-ti cer tie mare electronist...baga limba si masoara sa te convingi...n-a zis nimeni de cutia de lemn , e facut boxa pentru ca am dat masina si nu aveam ce sa fac cu el, daca am facut poze la difozor si am scris si sus la denumire topic vii tu ca retardatu si zici ca vand cutia si invata sa scrii inaptule in romana...
PS: admin fa ceva cu fraierii astia ca fac prea mult offtpic |
|
| Sus |
|
 |
someone Bagaret de seama
|
Trimis: Vin 07 18, 2008 8:36 am Titlul subiectului: |
|
|
LOOSER te oftici? loaleeee
SUCKER in bazar cu tine
sa-ti dau un set de furculitze sa te zgarii oleak??????  |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Vin 07 18, 2008 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
lol cine se oftica? =)) imi place sa-mi bat joc de tine =))) ca asa le scot cateodata si eu ma mir =))) si cum ziceam invata sa scrii Românește, sau mama ta e țigan? =))) tu nu vorbește românește? =))) asa pe limba ta )) va intrat cetuiala in cap si la umplut... oricum era gol... ce sa-i faci... vid...o sa chem N.A.S.A. sa-ti exploreze golul din cap =))) hai bafta m-am distrat destul cu tine =))) |
|
| Sus |
|
 |
|