Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Abonati UPC ?????? Careva pe aci ??????
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
IVAN__V
Bagaret de seama

Data înscrierii: 20/12/2005

MesajTrimis: Vin 08 11, 2006 6:00 pm    Titlul subiectului: Abonati UPC ?????? Careva pe aci ?????? Răspunde cu citat (quote)

Care o dezertat de la citynet ???? Impresii despre UPC, viteze , alea alea ?? Care are abonamentu ala de 12,5 dolari ? Merge bine , lag , pe cs cum e , pe torrent cum e , pe web cum ei, in ce zone este disponibil acuma... si cam atat. Si inca ceva pt. adminii care stau cu ochii pe topicuri noi: Ce se aude , se baneaza ip-urile de pe UPC pe hubul Botosani, ca asa am auzit, si nu e prea democratic , ca daca are omul viteza si nick corect si tot ce trebuie, e o faza cam discriminatorie ...Adik au voie sa intre toti bocancii din Bucuresti , Constanta si alte orase nemaivazute, care au o viteza de download de max. 5 Kb/s , si astia din oras , doar pt. ca ar alege alta firma , li s-ar bana ip-urile ???. Nu de alta da tre' sa tina omul legaturile cu (,) "comunitarea" locala Very Happy Deci ?
Sus
Dorio
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/02/2006

MesajTrimis: Dum 08 13, 2006 7:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu vad scopul pentru care ai mai intra pe hub-ul citynet, pentru ca vei avea aceeasi viteza ca pe net, poate mai mica daca tragi de la un client citynet care va avea o viteza extern mult mai mica decat a ta. Intra cu incredere pe hub-uri externe, oricum vei gasi mult mai multe decat in BT. Vitezele se inscriu in cele declarate de UPC, adica 60-62KB down si 28-29KB up. Nu am eu, are un prieten care sta chiar langa UPC. In zona mea (AL. Donici) cica ajung prin septembrie in functie de cereri. Deci mergi la ei si fa o cerere si te anunta ei cand au ajuns in zona.
Sus
IVAN__V
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 08 13, 2006 10:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu inca nu am apucat sa ajung la ei la sediu sa testez serviciu si sa aflu detalii, asa ca nu stiu sigur o chestie Very Happy Deci e vorba de conexiune gen Modem pt. CATV ( netu prin cablul tv care e deja in casa ) sau Modem adsl ? Sau ce naiba ? Eram in ultima vreme asa de preocupat de viteza efectiva , ca am uitat sa aflu tipu de conexiune Very Happy .
Ziceam sa mai intru pe hubu de la citynet doar asa ca sa mai vd care e viata Very Happy , cand mai pica netu , chestii din astea "booring" =)). Ca daca merge cu 50-60 KB/s pe torrente, apoi , share-ul pe botosani ii egal cu -∞
Sus
Dorio
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 08 14, 2006 3:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca va fi Booring de acum inainte pe acest hub, deci nu cred ca merita (parerea mea).
Conexiunea se face prin modem de cablu (Motorola). ADSL-ul e disponibil doar in retelele telefonice fixe, din cate stiu eu.
Sus
a_b_a_1011
Bagaret de seama

Data înscrierii: 22/02/2006
Locație: Botosani

MesajTrimis: Lun 08 14, 2006 6:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am facut cerere la UPC am dezertat de la Citynet pt ca sunt nesimtiti.UPC e firma serioasa au dovedito,pe cand Citynetul lasa de dorit.(parerea mea).M-am lamurit cu ei
Sus
home_alone
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/08/2006
Locație: iasi

MesajTrimis: Mar 08 15, 2006 11:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a_b_a_1011 a scris:
Eu am facut cerere la UPC am dezertat de la Citynet pt ca sunt nesimtiti.UPC e firma serioasa au dovedito,pe cand Citynetul lasa de dorit.(parerea mea).M-am lamurit cu ei

Cat de repede or sa se trezeasca baietasii de la City ca nu mai au clienti Smile))))))))
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Joi 08 17, 2006 1:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Si ce crunta deceptie veti avea Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
home_alone
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/08/2006
Locație: iasi

MesajTrimis: Joi 08 17, 2006 1:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adrian a scris:
Laughing Laughing Laughing Si ce crunta deceptie veti avea Laughing Laughing Laughing Laughing

Ca nu vom mai plati ca prostii pentru o banda de kkt Smile)
Sus
Dorio
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 08 17, 2006 1:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

home_alone a scris:
Adrian a scris:

Ca nu vom mai plati ca prostii pentru o banda de kkt Smile)

Mi-ai luat vorba din gura Laughing
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Joi 08 17, 2006 4:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Nu poti sa faci nimic pe gusturile unora ...asteptam replica uni abonat real UPC (asta apropo de banda) acum si peste 2 luni Razz

P.S. IP se poate verifica daca e sau nu UPC Idea
Sus
IVAN__V
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 08 17, 2006 11:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adrian a scris:
Laughing Laughing Nu poti sa faci nimic pe gusturile unora ...asteptam replica uni abonat real UPC (asta apropo de banda) acum si peste 2 luni Razz

P.S. IP se poate verifica daca e sau nu UPC Idea

Peste 2 luni ?!? Adik ce, isi trage citynetu sateliti pe acoperish ? Very Happy Daca ai ceva info secrete zi ca poate stam si noi Very Happy....sau peste 2 luni o sa mearga Upc-ul in reluare ca la voi ?
SI despre Ip, stiam ca se poate afla, intrebarea era daca se baneaza Ip-urile de la UPC pe hubu dc.botosani.ro. si daca se baneaza , CINE a dat ordinu si DE CE ? Ca poate se razgandeste UT .
Sus
BULIK
Bagaret de seama

Data înscrierii: 25/04/2006

MesajTrimis: Vin 08 18, 2006 6:43 am    Titlul subiectului: abonat UPC Răspunde cu citat (quote)

Wink Eu sunt pe UPC de putina vreme. O sa va tin la curent cu impresii. Deocamdata ii astept pe astia care au clontul mare sa vada singuri .
Regretele vor fi a lor , eu ma intorc la CITY NET dar pe voi cine dracu o sa va mai reprimeasca nu stiu Twisted Evil
Sus
a_b_a_1011
Bagaret de seama

Data înscrierii: 22/02/2006
Locație: Botosani

MesajTrimis: Vin 08 18, 2006 7:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si de ce anume nu-ti place UPC?Putem sti si noi?Ca nu mere ODC cu viteza mare sau de ce?ca nu poti juca counter?Daca netul merge si nu se intrerupe cate 2 zile ca la citynet e bine.
Sus
BULIK
Bagaret de seama

Data înscrierii: 25/04/2006

MesajTrimis: Lun 08 21, 2006 12:38 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

Arrow Vezi singur Wink din postarile tale trag concluzia ca esti "pomanagiu" vrei mult si degeaba Wink
Sus
IVAN__V
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 08 21, 2006 4:05 pm    Titlul subiectului: Re: re Răspunde cu citat (quote)

BULIK a scris:
Arrow Vezi singur Wink din postarile tale trag concluzia ca esti "pomanagiu" vrei mult si degeaba Wink

Wa deci stii sa dai niste concluzii/viteze sau vorbesti ca un copac , probabil nici nu ai abonament la UPC ci vorbesti doar ca sa te bagi in seama. Daca ai sti ceva ai zice , nu ai zice " o sa vedeti " , " o sa aflati " . Daca voiam sa aflu asta o intrebam pe bunica-mea !!!!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium