Forum Botosani

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 11, 2012, 11:59:36 PM

Login with username, password and session length
Forumul orasului Botosani

HomeHome HelpHelp SearchSearch LoginLogin RegisterRegister

+  Forum Botosani
|-+  Software/Hardware
| |-+  Hardware
| | |-+  iese fum din unitatea centrala ... idei ?
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: iese fum din unitatea centrala ... idei ?  (Read 1979 times)
« on: April 29, 2006, 05:53:16 PM »
Aticckk
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
mda. ... mi s-a intamplat acu o luna .. si nu stiam de ce ... calcu s-a inchis imediat .. am deschis carcasa si am observat cu uimire ca hardul ardea ....  ceva idei ? de ca a luat foc ?

iar daca si voua vi s-a intamplat ceva asemanator .. postati aici ...

botosani.no-ip.info
« Reply #1 on: April 29, 2006, 06:02:24 PM »
2Young2Die4
Bagaret de seama
*

View Profile
probabil ca de la sursa...a scapat prea multa tensiune pe firul ala rosu care normal ar trebui sa aiba aproximativ 5V.
Alta explicatie...nu cred ca ar fi

« Reply #2 on: April 29, 2006, 09:51:15 PM »
Aticckk
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
pai asha cred si eu ... ar mai fi posibilitatea umezelii .. cu toate ca e greu de crezut ca ar fi facut scurt circuit ...

sper sa nu fiu singurul ghinionist din bt. .. oricum am mai vazut ceva poze pe net cu un calculator ars de tot Smiley   :lol: al meu nu a ajuns in halul ala ... Wink s-a oprit la hard. .

botosani.no-ip.info
« Reply #3 on: April 29, 2006, 10:00:59 PM »
2Young2Die4
Bagaret de seama
*

View Profile
problema ta am patit-o si eu cand am schimbat sursa pe un comp de test...si a iesit fum ori din hdd ori din flopy ..nu mai stiu exact...dar a iesit mult si putzea:)...
mai mult k sigur ar trebui sa schimbi sursa .sau macar alimantarea... :arrow:

« Reply #4 on: April 29, 2006, 11:04:54 PM »
Aticckk
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
oh yeah ! nu sunt singurul ;Wink

botosani.no-ip.info
« Reply #5 on: April 30, 2006, 11:26:16 AM »
Dorio
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
Quote from: "2Young2Die4"
probabil ca de la sursa...a scapat prea multa tensiune pe firul ala rosu care normal ar trebui sa aiba aproximativ 12V.

Firul rosu livreaza +5V, +12V sunt pe firul galben.
@Aticckk
Vezi daca placa de sub hard nu atinge carcasa, daca hardu e bine ventilat. Daca hardul e SATA si are si conector Molex, vezi sa nu fie pusi ambii conectori in hard (de obicei la modele Western Digital).
Daca pui alt hard si se arde schimba sursa.

Athlon64 3000+ @ 3800+ on Asus A8N SLI-Deluxe, Gainward Bliss 7900GT, G.Skill 2GB DDR Kit, 2x Seagate 320GB SATA2, NEC DVDRW, Plextor DVD-ROM, Samsung SM710N, Raptor Gaming M2, Logitech G15, Technics RP-F300, Chieftec Case, Chieftec Pure Power 450W
« Reply #6 on: April 30, 2006, 09:39:44 PM »
2Young2Die4
Bagaret de seama
*

View Profile
:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
corect...imi cer spuze

off topic: Dario ?  cat te-a costat sistemul din semnatura... Cheesy

« Reply #7 on: April 30, 2006, 09:48:05 PM »
partalga
Bagaret de seama
*

View Profile
si eu cu un off-topic cum naiba ai reusit sa il duci in 3800+..ce nucleu e procesorul ?
« Reply #8 on: April 30, 2006, 11:24:45 PM »
Dorio
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
off topic: Dario ? cat te-a costat sistemul din semnatura...

N-am calculat pentru ca l-am luat pe componente de-a lungul a vreo 2 ani, cu upgrade-uri, schimburi. Ce anume te intereseaza iti spun de unde am luat si cat a costat.

si eu cu un off-topic cum naiba ai reusit sa il duci in 3800+..ce nucleu e procesorul ?

AMD foloseste un sistem de rating, astfel un Athlon64 3000+ Socket 939 lucreaza la frecventa reala de 1800MHz. Eu l-am ridicat pana la 2400MHz reali, adica un rating de 3800+. Merge si mai mult, dar trebuie sa bag un divizor pentru memorii ca nu-s asa potente, si mai mult pierd decat castig (scade latimea de banda la memorii). Nucleul e Winchester, primul aparut. E cumparat prin martie 2005.

Athlon64 3000+ @ 3800+ on Asus A8N SLI-Deluxe, Gainward Bliss 7900GT, G.Skill 2GB DDR Kit, 2x Seagate 320GB SATA2, NEC DVDRW, Plextor DVD-ROM, Samsung SM710N, Raptor Gaming M2, Logitech G15, Technics RP-F300, Chieftec Case, Chieftec Pure Power 450W
« Reply #9 on: October 21, 2006, 03:28:03 PM »
georgik
Bagaret de seama
*

View Profile
pai...cam sa zici mersi ca a dus pina acum...ca procesorul si placa de baza sunt varza de la overcloking...readul la forma lui initiala...poate numai asha poti sa-l readuci la viatza:))
« Reply #10 on: October 21, 2006, 04:16:28 PM »
Dorio
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
Quote from: "georgik"
pai...cam sa zici mersi ca a dus pina acum...ca procesorul si placa de baza sunt varza de la overcloking...readul la forma lui initiala...poate numai asha poti sa-l readuci la viatza:))

Topicul este despre un HDD. Din moment ce vorbesti despre CPU si placa de baza am dedus ca mi te adresezi mie. Poate imi argumentezi si mie cum sunt varza componentele astea. Mentionez ca procesorul are 2 ani si putini au reusi un overclocking de 600MHz la acest nucleu. de readus la viata (in termeni de performanta) nici nu intentionez. Tocmai de aia vreau sa-l schimb.
Si sunt si eu curios... ce un "read in forma lui initiala" dupa tine?
P.S. Daca nu ai observat ultimul post a fost facut acum vreo 6 luni... asta da viteza de reactie  :lol:

« Reply #11 on: February 08, 2008, 02:38:14 PM »
clausim
Bagaret de seama
*

View Profile
Quote from: "ionut25"
Arunco Smiley))

S-au daca se mai intampla toarna si 2 litri de benzina peste. Smiley

CRECA AM INEBUNIT ....

Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to: