Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Firme calculatoare din Botosani
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Hardware
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ion
Bagaret de seama

Data înscrierii: 24/03/2006
Locație: Botosani

MesajTrimis: Vin 03 24, 2006 4:05 pm    Titlul subiectului: Firme calculatoare din Botosani Răspunde cu citat (quote)

Poate nu aici ar trebui postat , dar as vrea sa stiu preferintele voastre despre cele mai cunoscute firme de calculatoare din Botosani. Mai exact : seriozitate , eventuale probleme , profesionalism
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Sâm 03 25, 2006 2:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rolling Eyes
Daca ma gandesc bine ar trebui un gen de nota finala in functie de anumite criterii:

BIT D.C. Elsaco Computer H. L&C
Servire 8 7 5 7 9
Seriozitate la garantii 9 7 6 8 n.a.
Calitatea produselor 7 7 8 8 7
Pretul produselor 7 5 5 9 7
Oferte de sisteme 7 5 6 6 6

Rolling Eyes cam asta e parerea mea ... magazine mai sunt dar ...nu am avut relatii cu serviciile acestora ..exceptand "Medal" unde punctez 3 pe linie Twisted Evil
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: BT, Bucovina

MesajTrimis: Sâm 03 25, 2006 3:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De Ice Computers ce stiti de ei, ati cumparat ceva de-acolo, ati recurs la serviciile de service? Rolling Eyes
Sus
Adrian
Bagaret de seama

MesajTrimis: Sâm 03 25, 2006 6:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

2Young2Die4 a scris:
De Ice Computers ce stiti de ei, ati cumparat ceva de-acolo, ati recurs la serviciile de service? Rolling Eyes

Rolling Eyes Doar o placuta de RAM acu 5-6 luni am luat de acolo. E cam departe de unde locuiesc eu pentru a ajunge acolo sau in zona Primaverii
deci nu pot sa zic nimic. Din ce am vazut eu la ICE asa in vizita la ei ..... arata bine si preturi nu diferite de alte magazine dar nu m-am interesat de ceva anume.
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 03 26, 2006 7:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am cumparat un cd-rw asus de la Ice si nu am probleme cu el, sper sa tina mult Laughing Laughing
Sus
Adrian
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 03 27, 2006 5:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Wink Sa ai parte de el cat mai mult......si mie imi functioneaza RAM-ul perfect Exclamation
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mar 03 28, 2006 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tare sunt curios sa aflu si parerea altora despre firmele din BT, adik,...as avea urm itrebare....Oare se merita sa cumpar un sistem din BT sau mai bine ma deplasez pana in iasi sau suceava.. ? Question Rolling Eyes
Sus
Dorio
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/02/2006

MesajTrimis: Mar 03 28, 2006 9:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca intentionezi sa cumperi un calculator complet iti recomand sa faci comanda pe internet la un magazin din Bucuresti, platesti cu mandat postal/ordin de plata/card, si iti vine prin curier rapid in max 24 de ore. Pretul transportului in cazul asta e mult mai mic decat adaosul comercial practicat de firmele din Botosani si Suceava. In Iasi e posibil sa gasesti preturi bune, nu m-am interesat. Coletul este asigurat la valoarea integrala si nu risti nimic daca pateste ceva pe drum. Nu recomand plata ramburs pentru ca firma de curierat practica comisioane mari pt returnarea banilor catre firma sursa, mai ales daca e vorba despre o suma mare.
Ca fapt divers, eu imi cumpar componentele din Cluj si Bucuresti de la firme care de obicei sunt importatori directi. Preturile cele mai bune le afli pe www.price.ro , dar mai sunt si alte surse foarte bune.
In Botosani, cea mai serioasa firma mi se pare Elsaco de la care am cumparat cateva componente fara sa am probleme cu ele.
De la Bit Computers am cumparat mai multe, insa am avut un CD-RW defect dupa o saptamana schimbat a doua zi, si un HDD defect schimbat dupa o saptamana. Preturile sunt foarte mari pentru produsele care nu le au pe stoc si care le aduc de la alte firme. Din cate stiu adaosul e de 8% dar se poate sa ma insel.
Am mai cumparat de la Depozitul de Calculatoare cateva componente de asemenea fara probleme. De precizat ca Depozitul de Calculatoare din Botosani nu e de fapt ce pare a fi. Este de fapt fosta Quatro care a cumparat franciza de functionare de la firma mama, si de aceea preturile practicate sunt de obicei mai mari, din ce am observat eu.
Sus
Adrian
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 03 29, 2006 8:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Wink Da, sunt deacord cu ce zici tu referitor la preturi "DARIO" dar problema cea mai mare se pune la garantie Idea Se stie ca majoritatea produselor comercializate in Romania sunt " made in ....." vapor chiar daca sunt vandute cu pret de producator, calitatea acestor produse este si ea la acelasi nivel (cu provenienta nu cu pretul) si cumparand un produs din Bucuresti, cand ai probleme trebuie sa platesti expeditia si sa astepti pana il returneaza schimbat sau reparat ....asta in cele mai bune cazuri. Daca faci un total al costului de expeditie si al timpului de asteptare ajungi la pretul de "BOTSHANI" Laughing Laughing
Sus
Dorio
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 03 29, 2006 2:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nici nu ma gandeam la "vaporware". Vorbesc de firme cu renume, care se respecta si sunt cunoscute ca importatori directi a unor componente de calitate. Cele mai multe produse vaporware sunt perifericele si componentele ieftine, pe care nu se merita sa le cumperi de la distanta. Vorbesc de componente performante, de firma. Adica scumpe intr-un cuvant. Desigur ca poti avea ghinionul sa nimeresti o componenta care se defecteaza. Pentru mine e un risc meritat, pentru ca la volumul de componente cumparat ies cu mult mai ieftin.
Ca informatie, am cuparat din tara componente in valoare de peste 3-4 ori decat din Botosani. In Botosani am avut 2 defecte, in tara nici macar o componenta defecta... Trageti concluziile.
PS Daca vreti sa fiti 99% siguri ca nu aveti probleme cu defecte incercati IT Direct.
Sus
ion
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 03 30, 2006 1:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe mine ma intereseaza pareri despre firmele din Botosani
Nu prea sunt de acord ca marfa din Botosani e mai proasta ca cea din tara.Daca e sa-mi iau o componenta din tara si am probleme cu ea , dupa ce platesc transportul e foarte posibil sa nu mai merite.

Dorio , spui ca ai avut probleme cu marfa din Botosani.Dar tot tu spui ca s-a rezolvat (si inca repede). Sa ne spui te rog cum se vor rezolva problemele cu marfa din Bucuresti. Din ce am auzit la altzii...regreta si in ziua de azi ca au vrut ieftineli din Bucuresti si la garantzie ....
Deci cum spuneam , ma intereseaza ce-i in Botosani .

Este posibil ca moderatorii sa propuna un top cu votare al firmelor de calculatoare din Botosani ? Ma refer la cele mai importante si mai vechi
Sus
Dorio
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 03 31, 2006 7:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

<off_topic_(last)>
N-am zis ca-s proaste, doar ca-s scumpe. Daca mergi la Bit de exemplu si ceri ceva nou aparut e posibil sa-ti aduca, doar ca va avea un pret considerabil mai mare. Exemple: Cautam un monitor LCD la sfarsitul lui 2004, un Samsung 710N, la Bit era 18 mil, eu l-am luat cu 12, diferenta 6 mil. Placa de baza in martie 2005 ASUS A8N-SLI Deluxe, la Bit peste 10 mil (pana si ei s-au mirat cand mi-au zis pretul Very Happy), am luat-o de la DC din BT cu 6,3 mil dupa o asteptare de vreo 2 saptamani. Daca iau toate componentele si fac totalu trebuia sa dau vreo 20 mil pe comisionul Bit. Sa zici ca pt 20 mil nu faci un drum la bucale pt o componenta defecta da dovada de snobism. Daca esti comod si ai bani poti cumpara de la Bit ca aduc aceeasi marfa. </off_topic>
<On_topic>
Daca vrei o firma serioasa din BT cauta la Elsaco si DC. Elsaco are preturi mai mari un pic, nu mult, pt ca se cred singurii cu produse de calitate, dar preturile nu sunt cu mult mai mari. Daca gasesti la ei ce-ti doresti atunci sunt cea mai buna varianta.</on_topic>
Spor!
Sus
admin
Site Admin

Data înscrierii: 05/12/2005
Locație: Consola

MesajTrimis: Vin 03 31, 2006 7:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

<off_topic>
comoditatea cumparatorului plateste salarul vanzatorului
</off_topic>
Sus
ion
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 03 31, 2006 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"Daca iau toate componentele si fac totalu trebuia sa dau vreo 20 mil pe comisionul Bit. "

Dorio , personal cred ca tu ai ceva cu cei de la BIT

Probabil esti platit de altii sa le faci contra-reclama. Dute sa vezi ce preturi sunt la DC , Elsaco si apoi dute la BIT. Apoi mergi sa vezi cum se desfasoara garantia. La Elsaco itzi da cu Flitt , DC nu au cu ce sa chimbe produsul defect (si dupa ce asteptzi saptamini bune , itzi vine un second prafuit ). Despre BIT , chiar tu ai spus ca s-a rezolvat repede. Acum stau si ma intreb de ce ai cumparat un HDD si un CD-RW de la ei (avind in vedere ca au comision asa mare).

Deci , te du si ne lasa cu povestile tale cu privire la 20 mil comision la BIT

In alta ordine de idei , ma bucur ca ei de etalon pretul de la BIT.

Poate ne povestesti ceva (din vasta ta experienta) cite ceva si de alte firme din Botosani

Ultima modificare efectuată de către ion la Vin 03 31, 2006 12:00 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
ion
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 03 31, 2006 11:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Revin cu propunerea pentru moderatori de a propune un top cu votare al firmelor de calculatoare din Botosani

E chiar asa de greu ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Hardware Data este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium