|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
SUSANU Bagaret de seama
Data înscrierii: 06/02/2007 Mesaje: 19
|
|
| Sus |
|
 |
garrett Bagaret de seama
Data înscrierii: 11/02/2006 Mesaje: 134 Locație: EU
|
Trimis: Joi 04 05, 2007 6:23 am Titlul subiectului: |
|
|
inainte sa/ti raspund, da mai multe detalii. modulele Ram sun ddr2? vei folosi dual channel? ce placa video ai? procesorul alal il ai, sau vrei sa/l cumperi?
pana una alta, te indrum spre ASUS, MSI, GIGABYTE, INTEL, in ordinea asta, DAR, depinde de restul configuratiei. |
|
| Sus |
|
 |
garrett Bagaret de seama
Data înscrierii: 11/02/2006 Mesaje: 134 Locație: EU
|
Trimis: Joi 04 05, 2007 6:29 am Titlul subiectului: |
|
|
A! inca ceva foarte important!
1." Magazinele online" au cumva obligatia de a reduce pretul cu 5-15%, depinde de produs, pur si simplu pentru ca nu au nevoie de sedii prin diferite orase. Au depozitul lor, si restul e Prioripost..... de aceea, e logic si corect, sa ofere toti reduceri.
2. Mare atentie... cine stie ce se intampla pe drum, si te/ai frecat in garantie. Nu uita ca mai sunt si taxele de transport de vreo 15 Lei, drumul tau pana la gara sau unde/ti vine coletul, si cel mai important, daca ai o problema, ce faci? trimiti produsul la bucuresti (iar bani de transport) astepti o luna si dupa aia sa/ti spuna ca asta e? Mare atentie! De aceea prefer magazinele noastre, unde te duci si pui mana pe ce vrei sa cumperi, si pleci multumit.
Mai cauta, si pe la noi sunt magazine chiar FOARTE ACCESIBILE si personal foarte serios!! ti-as indica vreo 3, dar nu pe forum, daca vrei. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|