Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
E BUNA O PLACA DE BAZA ASROCK???

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
SUSANU
Bagaret de seama

Data înscrierii: 06/02/2007

MesajTrimis: Mie 04 04, 2007 1:16 pm    Titlul subiectului: E BUNA O PLACA DE BAZA ASROCK??? Răspunde cu citat (quote)

vreau sami cumpar o placa de baza si nu stiu ce sa aleg ca dau urmatoarele linkuri ca sa va dati si voi cu parerea:
http://www.lc-computers.ro/product_info.php/cPath/64_66/products_id/727
http://www.depozituldecalculatoare.ro/poza_produs.php?cod=12172&poza=2
http://www.depozituldecalculatoare.ro/poza_produs.php?cod=12172
cam astea 3 ar fi eu dupa mine as alege un asrock e chiar prima placa de baza din cele care am mentionat voi ce ziceti e buna de cv ?Vreau sa pun un procesor intel pentium 4 de 3.4ghz pe placa!! a si preturile de la placile de baza de la depozitul de calculatoare sunt mai mari fata de astea de pe pagina lor de internet iar la lc computers sunt aceleasi preturi si in magazin ca de pe pagina lor oficiala.
Sus
garrett
Bagaret de seama

Data înscrierii: 11/02/2006
Locație: EU

MesajTrimis: Joi 04 05, 2007 6:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inainte sa/ti raspund, da mai multe detalii. modulele Ram sun ddr2? vei folosi dual channel? ce placa video ai? procesorul alal il ai, sau vrei sa/l cumperi?

pana una alta, te indrum spre ASUS, MSI, GIGABYTE, INTEL, in ordinea asta, DAR, depinde de restul configuratiei.
Sus
garrett
Bagaret de seama

Data înscrierii: 11/02/2006
Locație: EU

MesajTrimis: Joi 04 05, 2007 6:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

A! inca ceva foarte important!

1." Magazinele online" au cumva obligatia de a reduce pretul cu 5-15%, depinde de produs, pur si simplu pentru ca nu au nevoie de sedii prin diferite orase. Au depozitul lor, si restul e Prioripost..... de aceea, e logic si corect, sa ofere toti reduceri.

2. Mare atentie... cine stie ce se intampla pe drum, si te/ai frecat in garantie. Nu uita ca mai sunt si taxele de transport de vreo 15 Lei, drumul tau pana la gara sau unde/ti vine coletul, si cel mai important, daca ai o problema, ce faci? trimiti produsul la bucuresti (iar bani de transport) astepti o luna si dupa aia sa/ti spuna ca asta e? Mare atentie! De aceea prefer magazinele noastre, unde te duci si pui mana pe ce vrei sa cumperi, si pleci multumit.

Mai cauta, si pe la noi sunt magazine chiar FOARTE ACCESIBILE si personal foarte serios!! ti-as indica vreo 3, dar nu pe forum, daca vrei.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium