Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Vand un dor nebun de casa...
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Pablo
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Sâm 12 10, 2005 6:19 pm    Titlul subiectului: Vand un dor nebun de casa... Răspunde cu citat (quote)

Vand un dor nebun de casa... se poate stapani doar cu alcool si dureaza mult timp...[/b]
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Sâm 12 10, 2005 7:59 pm    Titlul subiectului: Re: Vand un dor nebun de casa... Răspunde cu citat (quote)

Pablo a scris:
Vand un dor nebun de casa... se poate stapani doar cu alcool si dureaza mult timp...

Suca... de suparare ...bautura ..de fericire bautura ... o sa ajungi bun de distilat Laughing Laughing
Sus
admin
Site Admin

Data înscrierii: 05/12/2005
Locație: Consola

MesajTrimis: Dum 12 11, 2005 7:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Off topic.
Daca creti il mut la sectiunea taifas.
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 12 12, 2005 8:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nimanui nu-i mai este dor de nimic ?
Sus
ToddE
Bagaret de seama

Data înscrierii: 06/12/2005

MesajTrimis: Joi 12 29, 2005 12:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mie mi-e dor de vremurile bune .. =))
Care ?? nu ma intrebati ... da suna bine Razz
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 01 19, 2006 11:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vremuri bune... amintiri placute... trebuie facut ceva... chiar timpul asta e asa de nemilos... sper sa nu ma trezesc intr-o zi si sa-mi chem nepotii sa ma ajute sa ma ridic din pat si ei sa-mi zica : "50.000 bunicule ca timpu ii pretios la noi!"... nici nu vreau sa-mi imaginez...
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: BT, Bucovina

MesajTrimis: Vin 01 27, 2006 7:34 am    Titlul subiectului: Re: Vand un dor nebun de casa... Răspunde cu citat (quote)

Pablo a scris:
Vand un dor nebun de casa... se poate stapani doar cu alcool si dureaza mult timp...[/b]

da de unde tastezi mei, de iti e asa de dor de casa ?? Laughing Laughing
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 01 27, 2006 9:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tastez de acolo de unde soarele rasare doar daca-l platesti... Razz
scrie la profil unde is acu.. si credema ca daca nu aveam nici o legatura cu botosaniu nu eram pe forumu asta...
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 01 27, 2006 3:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fain oras Timisoara..si plin de evenimente fel de fel.... Arrow

Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Sâm 01 28, 2006 10:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mie imi zica ? Laughing
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 01 29, 2006 9:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pablo a scris:
tastez de acolo de unde soarele rasare doar daca-l platesti... Razz
scrie la profil unde is acu.. si credema ca daca nu aveam nici o legatura cu botosaniu nu eram pe forumu asta...

oricum ..e departe Timisoara...
Hai acasa !!!

Weedman Weedman Weedman
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 01 29, 2006 11:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

esti nebun ?? iti poti imana cat m-am luptat sa ajung aici ? deacuma trebe sa ma leg de statuia cu lupoaica si sa nu ma mai ia dacilea niminea....
Sus
a_b_a_1011
Bagaret de seama

Data înscrierii: 22/02/2006
Locație: Botosani

MesajTrimis: Mar 04 25, 2006 4:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pablo treci acasa in Romania:)))))
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 04 27, 2006 2:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eh.. am fost.. si am fost profund impresionat... negativ... sunt multe lucruri care mai trebuiesc schimbate, sunt multi care mai trebuiesc invatati...
imagineazati cum se uitau la mine 2 dobitoci cand eu mi-am terminat tigara si m-am dus si am aruncato in "buzunarelul" cosului de gunoi, acolo unde ii era locu...
si multe altele...
Sus
cox
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/03/2006

MesajTrimis: Joi 04 27, 2006 2:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aici ai mare dreptate...imagineaza-ti cum e sa suni la serviciul clienti la o firma locala si operatorii sa fie impertenti si sa nu se recomande...cel putin aici in botosani sunt multe lucruri de implementat
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium