| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
a_b_a_1011 Bagaret de seama
Data înscrierii: 22/02/2006 Mesaje: 126 Locație: Botosani
|
Trimis: Mar 04 25, 2006 1:08 pm Titlul subiectului: Banuri nejustificate pe odc |
|
|
| Cred ca nu sunt singurul care a primit banuri fara motiv pe odc.astept parerea voastra.cealalta rubrica a fost inchisa de Adrian care din nou a fost foarte deranjat de adevarul spus de multi dintre noi si am fost amenintati ca nu vom mai intra pe HUB pt ca asa vrea muschii lui din nou il doare adevarul.Va rog sa postati aici |
|
| Sus |
|
 |
cox Bagaret de seama
Data înscrierii: 26/03/2006 Mesaje: 63
|
Trimis: Mar 04 25, 2006 6:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca e hub=ul lui sa faca ce vrea...problema este ca se dau cateodata nejustificat pentru ca se scriu lucruri care tin proasta functionare a unor servicii....si in orgoliul sau baneaza ip-ul pentru ca ai avut curaj sa spui ca dai banii pe un serviciu care merge naspa uneori.
pai am avut si eu odata ban tot intr-o discutie din asta despre cat de bine mergea reteaua...se purta discutia pe public...la fel ca si acum nu am folosit cuvinte urate si nici nu am incalcat regulamentul....dar..ban... Sun la firma topnet crezant ca ei administreaza hub-ul (ulterior au pus ca nu apartine de ei) si imi spune acolo cine raspunde la deranjamente ca hubul nu apartine de ei, e facut de Adrian si ca topnet nu are nici o treaba. Atunci eu intreb cum as putea sa vb cu el ....ca nu....ca nu stie...etc...etc... Adica ei se acopera unul pe altul...deci exista suport din partea firmei topnet chiar daca se neaga....ca daca nu era putea zice...adreseaza-te domnule la cine e hubul...nu ne bate pe noi la cap...
asta e una dintre povestile cu domnul Adrian care face pe toata lumea nesimtita pt faptul ca spui o parere despre un serviciu pe care il platesti din buzunarul tau... |
|
| Sus |
|
 |
Pablo Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 310 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi 04 27, 2006 3:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cox a scris: |
asta e una dintre povestile cu domnul Adrian care face pe toata lumea nesimtita pt faptul ca spui o parere despre un serviciu pe care il platesti din buzunarul tau... |
citeste contractul si zi-mi si mie te rog.. ai acolo in contract ca firma Top Net iti ofera ca serviciu accessul pe adresa de hub dc.botosani.ro ... nu serios.. am uitat ce mai scrie in cntract si nu vreau sa comentez aiurea... |
|
| Sus |
|
 |
cox Bagaret de seama
Data înscrierii: 26/03/2006 Mesaje: 63
|
Trimis: Joi 04 27, 2006 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai vezi ca nu s-a facut referire la firma topnet...era vorba de banuri nejustificate |
|
| Sus |
|
 |
Pablo Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 310 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi 04 27, 2006 3:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cox a scris: |
| pai vezi ca nu s-a facut referire la firma topnet...era vorba de banuri nejustificate |
banuri nejustificate pe reteaua de DC... retea pe care se conecteaza multi clienti City-Net... referirea este clara... |
|
| Sus |
|
 |
12345 Bagaret de seama
Data înscrierii: 20/04/2006 Mesaje: 32
|
Trimis: Sâm 05 06, 2006 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da da si eu am avut Ban Permanent sunt nesimtiti au facut admini toti copii !!!
Si cand ii vad pe admini pe acolo skiny dar pe odc strong hmm oare face 2 face:)
A fost o gluma de prost gust  |
|
| Sus |
|
 |
|