| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
IVAN__V Bagaret de seama
Data înscrierii: 20/12/2005 Mesaje: 42
|
Trimis: Vin 08 11, 2006 6:00 pm Titlul subiectului: Abonati UPC ?????? Careva pe aci ?????? |
|
|
Care o dezertat de la citynet ???? Impresii despre UPC, viteze , alea alea ?? Care are abonamentu ala de 12,5 dolari ? Merge bine , lag , pe cs cum e , pe torrent cum e , pe web cum ei, in ce zone este disponibil acuma... si cam atat. Si inca ceva pt. adminii care stau cu ochii pe topicuri noi: Ce se aude , se baneaza ip-urile de pe UPC pe hubul Botosani, ca asa am auzit, si nu e prea democratic , ca daca are omul viteza si nick corect si tot ce trebuie, e o faza cam discriminatorie ...Adik au voie sa intre toti bocancii din Bucuresti , Constanta si alte orase nemaivazute, care au o viteza de download de max. 5 Kb/s , si astia din oras , doar pt. ca ar alege alta firma , li s-ar bana ip-urile ???. Nu de alta da tre' sa tina omul legaturile cu (,) "comunitarea" locala Deci ? |
|
| Sus |
|
 |
Dorio Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/02/2006 Mesaje: 130
|
Trimis: Dum 08 13, 2006 7:27 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu vad scopul pentru care ai mai intra pe hub-ul citynet, pentru ca vei avea aceeasi viteza ca pe net, poate mai mica daca tragi de la un client citynet care va avea o viteza extern mult mai mica decat a ta. Intra cu incredere pe hub-uri externe, oricum vei gasi mult mai multe decat in BT. Vitezele se inscriu in cele declarate de UPC, adica 60-62KB down si 28-29KB up. Nu am eu, are un prieten care sta chiar langa UPC. In zona mea (AL. Donici) cica ajung prin septembrie in functie de cereri. Deci mergi la ei si fa o cerere si te anunta ei cand au ajuns in zona. |
|
| Sus |
|
 |
IVAN__V Bagaret de seama
|
Trimis: Dum 08 13, 2006 10:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu inca nu am apucat sa ajung la ei la sediu sa testez serviciu si sa aflu detalii, asa ca nu stiu sigur o chestie Deci e vorba de conexiune gen Modem pt. CATV ( netu prin cablul tv care e deja in casa ) sau Modem adsl ? Sau ce naiba ? Eram in ultima vreme asa de preocupat de viteza efectiva , ca am uitat sa aflu tipu de conexiune .
Ziceam sa mai intru pe hubu de la citynet doar asa ca sa mai vd care e viata , cand mai pica netu , chestii din astea "booring" =)). Ca daca merge cu 50-60 KB/s pe torrente, apoi , share-ul pe botosani ii egal cu -∞ |
|
| Sus |
|
 |
Dorio Bagaret de seama
|
Trimis: Lun 08 14, 2006 3:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca va fi Booring de acum inainte pe acest hub, deci nu cred ca merita (parerea mea).
Conexiunea se face prin modem de cablu (Motorola). ADSL-ul e disponibil doar in retelele telefonice fixe, din cate stiu eu. |
|
| Sus |
|
 |
a_b_a_1011 Bagaret de seama
Data înscrierii: 22/02/2006 Mesaje: 126 Locație: Botosani
|
Trimis: Lun 08 14, 2006 6:55 am Titlul subiectului: |
|
|
| Eu am facut cerere la UPC am dezertat de la Citynet pt ca sunt nesimtiti.UPC e firma serioasa au dovedito,pe cand Citynetul lasa de dorit.(parerea mea).M-am lamurit cu ei |
|
| Sus |
|
 |
home_alone Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/08/2006 Mesaje: 111 Locație: iasi
|
Trimis: Mar 08 15, 2006 11:29 am Titlul subiectului: |
|
|
| a_b_a_1011 a scris: |
| Eu am facut cerere la UPC am dezertat de la Citynet pt ca sunt nesimtiti.UPC e firma serioasa au dovedito,pe cand Citynetul lasa de dorit.(parerea mea).M-am lamurit cu ei |
Cat de repede or sa se trezeasca baietasii de la City ca nu mai au clienti )))))))) |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/12/2005 Mesaje: 252 Locație: away
|
Trimis: Joi 08 17, 2006 1:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si ce crunta deceptie veti avea  |
|
| Sus |
|
 |
home_alone Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/08/2006 Mesaje: 111 Locație: iasi
|
Trimis: Joi 08 17, 2006 1:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Adrian a scris: |
Ca nu vom mai plati ca prostii pentru o banda de kkt ) |
|
| Sus |
|
 |
Dorio Bagaret de seama
|
Trimis: Joi 08 17, 2006 1:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| home_alone a scris: |
Ca nu vom mai plati ca prostii pentru o banda de kkt ) |
Mi-ai luat vorba din gura  |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/12/2005 Mesaje: 252 Locație: away
|
Trimis: Joi 08 17, 2006 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu poti sa faci nimic pe gusturile unora ...asteptam replica uni abonat real UPC (asta apropo de banda) acum si peste 2 luni
P.S. IP se poate verifica daca e sau nu UPC  |
|
| Sus |
|
 |
IVAN__V Bagaret de seama
|
Trimis: Joi 08 17, 2006 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu poti sa faci nimic pe gusturile unora ...asteptam replica uni abonat real UPC (asta apropo de banda) acum si peste 2 luni
P.S. IP se poate verifica daca e sau nu UPC  |
Peste 2 luni ?!? Adik ce, isi trage citynetu sateliti pe acoperish ? Daca ai ceva info secrete zi ca poate stam si noi ....sau peste 2 luni o sa mearga Upc-ul in reluare ca la voi ?
SI despre Ip, stiam ca se poate afla, intrebarea era daca se baneaza Ip-urile de la UPC pe hubu dc.botosani.ro. si daca se baneaza , CINE a dat ordinu si DE CE ? Ca poate se razgandeste . |
|
| Sus |
|
 |
BULIK Bagaret de seama
Data înscrierii: 25/04/2006 Mesaje: 20
|
Trimis: Vin 08 18, 2006 6:43 am Titlul subiectului: abonat UPC |
|
|
Eu sunt pe UPC de putina vreme. O sa va tin la curent cu impresii. Deocamdata ii astept pe astia care au clontul mare sa vada singuri .
Regretele vor fi a lor , eu ma intorc la CITY NET dar pe voi cine dracu o sa va mai reprimeasca nu stiu  |
|
| Sus |
|
 |
a_b_a_1011 Bagaret de seama
Data înscrierii: 22/02/2006 Mesaje: 126 Locație: Botosani
|
Trimis: Vin 08 18, 2006 7:46 am Titlul subiectului: |
|
|
| si de ce anume nu-ti place UPC?Putem sti si noi?Ca nu mere ODC cu viteza mare sau de ce?ca nu poti juca counter?Daca netul merge si nu se intrerupe cate 2 zile ca la citynet e bine. |
|
| Sus |
|
 |
BULIK Bagaret de seama
Data înscrierii: 25/04/2006 Mesaje: 20
|
Trimis: Lun 08 21, 2006 12:38 pm Titlul subiectului: re |
|
|
Vezi singur din postarile tale trag concluzia ca esti "pomanagiu" vrei mult si degeaba  |
|
| Sus |
|
 |
IVAN__V Bagaret de seama
|
Trimis: Lun 08 21, 2006 4:05 pm Titlul subiectului: Re: re |
|
|
| BULIK a scris: |
Vezi singur din postarile tale trag concluzia ca esti "pomanagiu" vrei mult si degeaba  |
Wa deci stii sa dai niste concluzii/viteze sau vorbesti ca un copac , probabil nici nu ai abonament la UPC ci vorbesti doar ca sa te bagi in seama. Daca ai sti ceva ai zice , nu ai zice " o sa vedeti " , " o sa aflati " . Daca voiam sa aflu asta o intrebam pe bunica-mea !!!! |
|
| Sus |
|
 |
|