| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
xxxl Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/12/2005 Mesaje: 85 Locație: www
|
Trimis: Sâm 06 21, 2008 11:51 pm Titlul subiectului: Ce vrăji a mai făcut POLIȚIA MEA (rutieră)? |
|
|
Ce vrăji (aroganțe) ne-a mai făcut POLIȚIA MEA (rutieră)?
Dragi forumisti, astazi 21.06.2008 am observat pe drumul european E58. un nou semn rutier, la iesirea din localitati: caruta in cerc rosu!
Oare ce vrea sa ne spuna "Jedezuazo", in afara de semnificatia legala a indicatorului auto (Accesul interzis vehiculelor cu tractiune animala)?
Ca a ajuns DE-ul si in judetzul Botsheni?
Extraaaordinaaar! Credeam ca DE58 "egzista" doar pe internet...
Daca "Jedezuazo", nu sunt in stare sa se integreze in Europa, haideti sa-i ajutam noi!
Deci: POSTATI aici AVENTURI PE DE58!
N-ai cu cine...
Ultima modificare efectuată xxxl la Sâm 06 28, 2008 5:33 pm, modificat de 7 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
xxxl Bagaret de seama
|
Trimis: Sâm 06 28, 2008 5:20 pm Titlul subiectului: Re: Ce vraji a mai facut POLITIA MEA (rutiera)? |
|
|
Ce vrăji (aroganțe) ne-a mai făcut POLIȚIA MEA (rutieră)?
Atentie la DE58 catre Suceava!
Din drum european s-a transformat in drum de tractoare:
VITEZA MAXIMA ADMISA = 70 km/h
Cind plecati catre Suceava apasati pedala doar in zona PACEA (80 km/h) pina la Hudum! Dupa... doar frina!
Daca "Jedezuazo", nu sunt in stare sa se integreze in Europa, haideti sa-i ajutam noi!
Deci: POSTATI aici AVENTURI PE DE58!
J`ai des oiseaux, tu as des oiseaux… |
|
| Sus |
|
 |
primola Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2007 Mesaje: 58
|
Trimis: Dum 06 29, 2008 4:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu nu vad chestia asta mare branza...adica parerea mea e ca acolo nu e destula vizibilitate ca sa puna mai mult de 70, sau chiar daca e, poate asa s-a considerat ca e mai bine pe portiunea aceea. Si oricum, nu e singurul loc in care se merge cu 70. Pe DN1 du-te si vezi ca in multe locuri e restrictie de 70. Si daca tot nu vrei sa mergi cu 70, ia-ti un detector, macar cand e pericol sa te anunte, cand nu, baga mare. |
|
| Sus |
|
 |
xxxl Bagaret de seama
|
Trimis: Dum 06 29, 2008 5:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu a inteles ideea?
Spui: "Pe DN1 du-te si vezi ca in multe locuri e restrictie de 70."
Pai aici nu e in multe locuri, e peste tot! Pe drumul spre Suceava, in judetul BT ai 70 in exterior si 50 in interior!
Care e diferenta dintre drumul spre Suceava (DE58, maxim 70 km/h) si cel spre Dorohoi (DN29B, maxim 90 km/h) din punct de vedere al vizibilitatii?
Cind ai scapat de la releu (dealul Baisa) ai 3 km de drum in linie...
Dupa Hutani, pina la limita intre judete ai drum drept...
Nu e vorba de detector, e vorba de gândirea unora (sau nu...)
Si asta vine dupa ce l-au facut drum european!
| primola a scris: |
| eu nu vad chestia asta mare branza...adica parerea mea e ca acolo nu e destula vizibilitate ca sa puna mai mult de 70, sau chiar daca e, poate asa s-a considerat ca e mai bine pe portiunea aceea. Si oricum, nu e singurul loc in care se merge cu 70. Pe DN1 du-te si vezi ca in multe locuri e restrictie de 70. Si daca tot nu vrei sa mergi cu 70, ia-ti un detector, macar cand e pericol sa te anunte, cand nu, baga mare. |
|
|
| Sus |
|
 |
primola Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2007 Mesaje: 58
|
Trimis: Lun 06 30, 2008 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai e drum european doar cu denumirea, ca sa dea bine...ca doar suntem tara europeana, nu?Nu trebuie sa para ca suntem si la nivel? |
|
| Sus |
|
 |
Anthos Bagaret de seama
Data înscrierii: 17/03/2006 Mesaje: 7 Locație: BT
|
Trimis: Vin 10 24, 2008 10:41 pm Titlul subiectului: Apropos de DN1 |
|
|
| Pe DN1 e intradevar restrictie la 70km/ora insa in localitati. Si vorbesc in cunostinta de cauza. In afara mergi lejer daca iti permite traficul. De obicei mergi mult mai incet din cauza aglomeratiei. Succes! |
|
| Sus |
|
 |
|