Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Schimb PC...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Schimburi
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
IVAN__V
Bagaret de seama

Data înscrierii: 20/12/2005

MesajTrimis: Mar 12 20, 2005 4:35 pm    Titlul subiectului: Schimb PC... Răspunde cu citat (quote)

Schimb PC: AMD BARTON 3.2 GHz 512 KB cache L2, ASUS A7N8X-E Deluxe WiFi , 512 MB DDR 400 dual-ch. , Combo SONY CRX 300E DVD/CD-RW 2 MB buffer, carcasa cu sursa 450 W , HDD MAXTOR 6Y120L0 de 120 GB, placa video eXPERT GRAFIX ATI RADEON 9800se cu 128 M DDR pe 256 biti, largime banda 19GB (380 Mhz GPU/ 600MHz mem. ), DirectX 9 C.
Placa de baza :5 sloturi PCI, 1 AGP, 3 dimm, nVIDIA SOUND STORM CU decodare Dolby DIGITAL (APU ), serial ata, firewire si tot neamu de optiuni imaginabile, buna la overclocking. Are WIRELESS LAN in format ASUS, cu slot special. Info complet http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/asus-a7n8xe-deluxe.html .
Bag si un TV-TUNER in PC, si monitor era sa uit. Aaa si mouse genius Net Scrool+ si taste Smile . Din pacate n-am floppy Embarassed . Probabil am mai uitat ceva la configuratie, o sa revin daca e cazu.
-- are si RAID 1 si 0 , si sunetu e cu 5.1 ch.
Deci vreau sa schimb PC-ul asta cu un laptop . Astept configuratii laptop si oferte .
Sus
GriG
Bagaret de seama

Data înscrierii: 21/12/2005

MesajTrimis: Joi 12 22, 2005 11:50 am    Titlul subiectului: Re: Schimb PC... Răspunde cu citat (quote)

[quote="IVAN__V"]Schimb PC: ........... DirectX 9 C...... directx 9 c era cel mai important nu? cu cat il vinzi?Smile)))ca la windows parca era gratuit
Sus
IVAN__V
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 12 22, 2005 9:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ma Placa video suporta Direct X 9 c , nu toate au asa ceva , e o chestie de tehnologie , nu vand directx-ul . Smile
Sus
GriG
Bagaret de seama

Data înscrierii: 21/12/2005

MesajTrimis: Vin 12 23, 2005 6:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e...lol..pc`u meu are 3 ani si suporta direct x 9 c......
Sus
IVAN__V
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 12 23, 2005 8:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si ce daca are 3 ani , sunt extrem de multe placi cu direct9c , nu toate is la fel de bune. asa pot sa zic si io ,ca pc-ul lu stra-bunicu avea mouse , deci prin comparatie e ca al tau .
Am postat pt. oferte , nu pt. bagaretzi in seama.
Sus
slasher
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: iasi

MesajTrimis: Joi 01 26, 2006 7:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu nu am mai auzit pana acu de BARTON la 3.2 GHZ Laughing poate 3200+..dak esxista asa ceva da si mie un link ceva sa vad si eu......
Sus
IVAN__V
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mar 02 14, 2006 4:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Link spre o pagina cu Barton 3200+ cu bus de 400 mhz

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlonxp-3200.html
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Schimburi Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium