Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
NU ESTE CORECT

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
SC_STARZILE_SA
Bagaret de seama

Data înscrierii: 19/02/2007
Locație: Botosani

MesajTrimis: Lun 02 19, 2007 1:20 pm    Titlul subiectului: NU ESTE CORECT Răspunde cu citat (quote)

Twisted Evil AM FOST PEDEPSIT DE CATRE UN ADMIN DE LA CITY-NET PR O INJURATURA CARE AM MAI FOST PEDEPSIT INCA O DATA CU MULT TIMP IN URMA ??????? AM FACUT FLOD SI MIA BAGAT SI INJURATURA CARE AM MAI FOST PEDEPSIT ODATA PT EA SI MI SA DAT BAN PERMANENT NU ESTE CORECT CE POT SA FAC
Sus
johnny
Bagaret de seama

Data înscrierii: 06/12/2005
Locație: BT

MesajTrimis: Lun 02 19, 2007 3:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu cine te certi aici?
Sus
Andrew
Bagaret de seama

Data înscrierii: 18/12/2005

MesajTrimis: Mar 05 15, 2007 1:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ufffffff... Laughing
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Joi 05 17, 2007 6:31 pm    Titlul subiectului: Re: NU ESTE CORECT Răspunde cu citat (quote)

SC_STARZILE_SA a scris:
Twisted Evil AM FOST PEDEPSIT DE CATRE UN ADMIN DE LA CITY-NET PR O INJURATURA CARE AM MAI FOST PEDEPSIT INCA O DATA CU MULT TIMP IN URMA ??????? AM FACUT FLOD SI MIA BAGAT SI INJURATURA CARE AM MAI FOST PEDEPSIT ODATA PT EA SI MI SA DAT BAN PERMANENT NU ESTE CORECT CE POT SA FAC

Dar tu cine te crezi.... injura acasa la ai tai nu pe oDC
Sus
innocentiu
Bagaret de seama

Data înscrierii: 11/04/2007

MesajTrimis: Vin 05 18, 2007 9:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti spun eu c poti face! iti bagi picioarele in el city-net, k doar din kuza odc-ului s mai tin, si-ti skimbi provider-ul....
Sus
Sorinelo
Bagaret de seama

Data înscrierii: 15/10/2007

MesajTrimis: Joi 12 20, 2007 10:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dute ma cu City-Net`ul lor... dc.botosani.ro e cel mai penibil hub din Moldova...full de copii cu varste cuprinse intre 14-18 ani care injura,cauta scandal si isi fac de cap mai tot timpul...Adminii nu dau ban la multi din ei ....Reason : sunt cunostiintze Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium