| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Montana Bagaret de seama
Data înscrierii: 22/06/2007 Mesaje: 2 Locație: Bt
|
Trimis: Vin 06 22, 2007 2:19 pm Titlul subiectului: CITY NET (fugi cat mai departe de aceasta firma...0 |
|
|
Principalul provider din orasul nostru , CITY NET nu isi respecta clauzele din contract.Vreau sa renunt la ei , poate cineva sa mi recomande o firma serioasa in domeniul internetului?  |
|
| Sus |
|
 |
Montana Bagaret de seama
Data înscrierii: 22/06/2007 Mesaje: 2 Locație: Bt
|
Trimis: Lun 07 09, 2007 5:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Raspund tot eu care am triat cativa povideri si am ajuns sa aleg ACX.Deocamdata merge brici,merita  |
|
| Sus |
|
 |
bogdan Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 159 Locație: Iasi <-> Botosani
|
Trimis: Mar 07 10, 2007 8:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
la mine merge super city netu... mai ales pe abonamentu basic cu 1 Mbs ziua si 2 Mbs noaptea  |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/12/2005 Mesaje: 252 Locație: away
|
Trimis: Mie 07 11, 2007 3:48 pm Titlul subiectului: Serios...... |
|
|
Eu din ce aud e OK se plang vesnic aceiasi omuletzi .....
Chestie de bun simtz si de felul in care stii sa folosesti aceste servicii  |
|
| Sus |
|
 |
andrei_btforum Bagaret de seama
Data înscrierii: 04/12/2007 Mesaje: 2 Locație: Botosani
|
Trimis: Mar 12 04, 2007 11:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu am avut City-net un an de zile, nu mi-a placut, si m-am bagat pe UPC... La City net imi cadea foarte des netu si am schimbat vreo 5 tastaturi intr-un an (de la pumni) ... La UPC in 6 luni mi-a cazut netu de 2 ori pe perioade de o ora. Parere personala: City-net nu e bun de nimic. Singurul avantaj real e oDC-ul. |
|
| Sus |
|
 |
2ez4me Bagaret de seama
Data înscrierii: 20/11/2006 Mesaje: 114
|
Trimis: Vin 12 07, 2007 6:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Treceti la UPC. Acuma cu abonamentele astea nu ai cum sa nu fii multumit. Eu mi-am luat ala medium , acu e a 2-a zi , si merge stas. Defapt nu vad cum mai poate concura City net la raportul pret/viteza . Nu fac reclama, ca e destul cat fac astia de la UPC, dar pe bune la City net 8 mega costa vreo 160 ron ? Iar la UPC ala de 10 mb costa 35 ron. Ca sa nu mai zic de ala de 20 mb care e vreo 65 ron. Mai Adrian ? poti sa-mi explici cum vine asta ? 8mb = 165 ron la o firma si la alta 20 mb = 65 ron . Cum vine asta ? Eu cu 10 mb nici nu-mi mai trebuie oDC. Trag de pe torrent destul de repede, nu chiar 10 mb , ci "Doar" 8,5 mb Adik un torrent de 3,6 GB in o ora. LOL si asta cu 35 ron pe luna cu TVA inclus . |
|
| Sus |
|
 |
petrica Bagaret de seama
Data înscrierii: 21/02/2008 Mesaje: 21
|
Trimis: Joi 03 06, 2008 1:13 pm Titlul subiectului: aviz amatori[[[[ |
|
|
| feritiva ;si sa nu aveti vreo unul din voi curajul d-ea se trece la upc .eu am traso cu varf si indesat acest spurcat de net si telefonie' o sa va mancati mainele va spun din experenta ajungeam s-ami vina plata cate 270 ron pe luna si asta fara sa mearga netul aveti mare grija; mai interesativa si voi nu puneti botul va garantez ca rste vrajeala pe fata si fara bun simt. si ca sa downaldezi un film iti trebuie 3 zile de asteptare dupa care cand ajungi la80%din film te scoate si iarasi si neaparat treci sa cumperi cd ciau; |
|
| Sus |
|
 |
2ez4me Bagaret de seama
Data înscrierii: 20/11/2006 Mesaje: 114
|
Trimis: Mie 03 12, 2008 7:11 pm Titlul subiectului: Re: aviz amatori[[[[ |
|
|
| petrica a scris: |
| feritiva ;si sa nu aveti vreo unul din voi curajul d-ea se trece la upc .eu am traso cu varf si indesat acest spurcat de net si telefonie' o sa va mancati mainele va spun din experenta ajungeam s-ami vina plata cate 270 ron pe luna si asta fara sa mearga netul aveti mare grija; mai interesativa si voi nu puneti botul va garantez ca rste vrajeala pe fata si fara bun simt. si ca sa downaldezi un film iti trebuie 3 zile de asteptare dupa care cand ajungi la80%din film te scoate si iarasi si neaparat treci sa cumperi cd ciau; |
Ce fel de internet ai tu la 270 ron ? Si cu telefon inclus ? E ucred ca umbli cu vrajeli. Minti. cel mai scum abonamen e de 60 ron . SI telefonul nuhs cat. da nu ai cum sa ajungi la 270. MIncinosule. Ai tu net prin calorifer. |
|
| Sus |
|
 |
|