Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
CITY NET (fugi cat mai departe de aceasta firma...0

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Montana
Bagaret de seama

Data înscrierii: 22/06/2007
Locație: Bt

MesajTrimis: Vin 06 22, 2007 2:19 pm    Titlul subiectului: CITY NET (fugi cat mai departe de aceasta firma...0 Răspunde cu citat (quote)

Principalul provider din orasul nostru , CITY NET nu isi respecta clauzele din contract.Vreau sa renunt la ei , poate cineva sa mi recomande o firma serioasa in domeniul internetului? Sad
Sus
Montana
Bagaret de seama

Data înscrierii: 22/06/2007
Locație: Bt

MesajTrimis: Lun 07 09, 2007 5:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Raspund tot eu care am triat cativa povideri si am ajuns sa aleg ACX.Deocamdata merge brici,merita Razz
Sus
bogdan
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: Iasi <-> Botosani

MesajTrimis: Mar 07 10, 2007 8:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la mine merge super city netu... mai ales pe abonamentu basic cu 1 Mbs ziua si 2 Mbs noaptea Wink
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Mie 07 11, 2007 3:48 pm    Titlul subiectului: Serios...... Răspunde cu citat (quote)

Rolling Eyes Eu din ce aud e OK se plang vesnic aceiasi omuletzi .....
Chestie de bun simtz si de felul in care stii sa folosesti aceste servicii Wink
Sus
andrei_btforum
Bagaret de seama

Data înscrierii: 04/12/2007
Locație: Botosani

MesajTrimis: Mar 12 04, 2007 11:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am avut City-net un an de zile, nu mi-a placut, si m-am bagat pe UPC... La City net imi cadea foarte des netu si am schimbat vreo 5 tastaturi intr-un an (de la pumni) ... La UPC in 6 luni mi-a cazut netu de 2 ori pe perioade de o ora. Parere personala: City-net nu e bun de nimic. Singurul avantaj real e oDC-ul.
Sus
2ez4me
Bagaret de seama

Data înscrierii: 20/11/2006

MesajTrimis: Vin 12 07, 2007 6:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Treceti la UPC. Acuma cu abonamentele astea nu ai cum sa nu fii multumit. Eu mi-am luat ala medium , acu e a 2-a zi , si merge stas. Defapt nu vad cum mai poate concura City net la raportul pret/viteza . Nu fac reclama, ca e destul cat fac astia de la UPC, dar pe bune la City net 8 mega costa vreo 160 ron ? Iar la UPC ala de 10 mb costa 35 ron. Ca sa nu mai zic de ala de 20 mb care e vreo 65 ron. Mai Adrian ? poti sa-mi explici cum vine asta ? 8mb = 165 ron la o firma si la alta 20 mb = 65 ron . Cum vine asta ? Eu cu 10 mb nici nu-mi mai trebuie oDC. Trag de pe torrent destul de repede, nu chiar 10 mb , ci "Doar" 8,5 mb Smile Adik un torrent de 3,6 GB in o ora. LOL si asta cu 35 ron pe luna cu TVA inclus .
Sus
petrica
Bagaret de seama

Data înscrierii: 21/02/2008

MesajTrimis: Joi 03 06, 2008 1:13 pm    Titlul subiectului: aviz amatori[[[[ Răspunde cu citat (quote)

feritiva ;si sa nu aveti vreo unul din voi curajul d-ea se trece la upc .eu am traso cu varf si indesat acest spurcat de net si telefonie' o sa va mancati mainele va spun din experenta ajungeam s-ami vina plata cate 270 ron pe luna si asta fara sa mearga netul aveti mare grija; mai interesativa si voi nu puneti botul va garantez ca rste vrajeala pe fata si fara bun simt. si ca sa downaldezi un film iti trebuie 3 zile de asteptare dupa care cand ajungi la80%din film te scoate si iarasi si neaparat treci sa cumperi cd ciau;
Sus
2ez4me
Bagaret de seama

Data înscrierii: 20/11/2006

MesajTrimis: Mie 03 12, 2008 7:11 pm    Titlul subiectului: Re: aviz amatori[[[[ Răspunde cu citat (quote)

petrica a scris:
feritiva ;si sa nu aveti vreo unul din voi curajul d-ea se trece la upc .eu am traso cu varf si indesat acest spurcat de net si telefonie' o sa va mancati mainele va spun din experenta ajungeam s-ami vina plata cate 270 ron pe luna si asta fara sa mearga netul aveti mare grija; mai interesativa si voi nu puneti botul va garantez ca rste vrajeala pe fata si fara bun simt. si ca sa downaldezi un film iti trebuie 3 zile de asteptare dupa care cand ajungi la80%din film te scoate si iarasi si neaparat treci sa cumperi cd ciau;

Ce fel de internet ai tu la 270 ron ? Si cu telefon inclus ? E ucred ca umbli cu vrajeli. Minti. cel mai scum abonamen e de 60 ron . SI telefonul nuhs cat. da nu ai cum sa ajungi la 270. MIncinosule. Ai tu net prin calorifer.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium