Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
procesor help

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Hardware
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
SUSANU
Bagaret de seama

Data înscrierii: 06/02/2007

MesajTrimis: Joi 09 13, 2007 2:42 pm    Titlul subiectului: procesor help Răspunde cu citat (quote)

am si eu o nelamurire vreau sami cumpar un procesor si nu stiu ce sa aleg cemi recomandati ? eu as vrea sami specificati detaliile si sa-mi spuneti ce sa-mi aleg dintre un intel pentium 4 la 3,4 sau 3,2 sau Pentium Dual core E2180 2,000 GHz FSB 800 1MB L2 65nm Socket 775 BOX sau BX80557E2160 Pentium Dual core E2160 1,800 GHz FSB 800 1MB L2 65nm Socket 775 BOX si vreau sami explicati cum sunt cu procesoarele astea 2 de la pentium dual core care leam postat ce are in plus fata de un intel pentium 4 la 3,2 sau 3,4
Sus
Dorio
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/02/2006

MesajTrimis: Joi 09 13, 2007 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tehnologia Pentium 4 e depasita, deja nu se mai fabrica si ce mai gasesti in magazine sunt ultimele stocuri.

Eu iti recomand un Intel Core 2 Duo E4300 la 1,8 GHz.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Hardware Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium