Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Tuning Dacia

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Auto/Moto
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
kelygab
Bagaret de seama

Data înscrierii: 16/02/2006
Locație: Botosani

MesajTrimis: Lun 02 20, 2006 7:20 am    Titlul subiectului: Tuning Dacia Răspunde cu citat (quote)

As vrea totusi sa vad niste masini modificate de prin Botosani...si nu numai.
Confused Si poate ma ajuta cineva...ca vreau sa bag niste imagini si nu stiu cum. Confused
Sus
admin
Site Admin

Data înscrierii: 05/12/2005
Locație: Consola

MesajTrimis: Lun 02 20, 2006 12:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca sa bagi imagini ar trebui sa le hostezi undeva. Pentru asta poti folosi http://imageshack.us/ si dupa aia folisesti butonul img si pui linkul spre poza.
Sus
Pablo
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar 02 21, 2006 7:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oricum.. multi inteleg prin tuning schimbarea imaginii masinii si nicidecum cea a performantei...
tuning dacia.. sunt foarte multi care si-au pus pe dacie spoilere si chestii.. dar e vrunu care sa modifice un motor?
bine ca mai e o scuza.. la botosani te opreste politia mult mai des... in partea asta... nici asigurarea nu mai e obligatorie Smile) deci.. se risca omu sa modifice pacolo pe la motor o supapa sau ceva Smile
si pana la urma.. sa fim serios.. dacia.. numa solenza si supernova ce mai merg tunate.. in rest... prea putin.. mai mult deloc Very Happy
comentati-ma ! Very Happy
Sus
kelygab
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 02 22, 2006 12:47 pm    Titlul subiectului: Eu as face si la motor cate ceva...da daca nu ma pricep... Răspunde cu citat (quote)

Crezi ca nu sunt care si-au modificat motoarele?
Sunt...si inca multi...si sincer sa fiu...se merita...ca prezinta preturi foarte mici in compatarie cu alte masini
Sus
kelygab
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 02 22, 2006 12:51 pm    Titlul subiectului: Mici modificari facute in timpul liber....acasa Răspunde cu citat (quote)

http://www.kelygab.tk

Ultima modificare efectuată kelygab la Mar 04 11, 2006 2:01 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 02 23, 2006 9:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu toata viteza mea de download de 738.98 Kbps / 0.74 Mbps ... si asta in momentele proaste.. tot nu reusesc sa deschid imaginile alea.. voua vi se deschid imaginile de 1 mega si ceva ? Very Happy
Sus
kelygab
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 02 24, 2006 6:22 am    Titlul subiectului: E posibil sa fie de la server Răspunde cu citat (quote)

Imaginile alea sunt hostate pe un server facut de mine Shocked ...care probabil cand ai incercat tu sa le vezi era inchis Embarassed ...sau era intrerupt curentul...sau nu imi mergea mie netul Embarassed . Nu am vrut sa le pun pe un server din internet pentru ca sunt mari si as fi stat mult la upload. Idea Totusi daca nu merge da-mi un msg pe messenger ca sumt mai tot timpul logat... Arrow ID:kelygab
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 02 24, 2006 9:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bine.. dar totusi.. nu poti sa le faci mai mici ? Smile
Sus
kelygab
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 02 24, 2006 9:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.kelygab.tk

Ultima modificare efectuată kelygab la Mar 04 11, 2006 1:59 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 02 27, 2006 5:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da.. asta e interiorul... ceva exterior ai si pentru noi ?
Sus
bogdan
Bagaret de seama

Locație: Iasi <-> Botosani

MesajTrimis: Sâm 03 04, 2006 10:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.logan-steppe.uv.ro
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 03 08, 2006 8:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bogdan a scris:
http://www.logan-steppe.uv.ro

a mai fost o data o chestie dasta... eu unu vroiam sa vad, nu sa votez.. asa trebuia numa sa-mi zici.. ca votam..
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Auto/Moto Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium