| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
2xg Bagaret de seama
Data înscrierii: 06/01/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Vin 01 06, 2006 6:06 pm Titlul subiectului: Ce faci maine? |
|
|
Frati romani, cine realizeaza ce viitor fain ne-au pregatit generatiile de aur a lui ceausescu ar trebui sa posteze gandul sau aici!
Ne-au dresat cum au vrut ei? Ce e ala respect? Cum o scoatem la capat?
Sa-i dam bice! |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/12/2005 Mesaje: 252 Locație: away
|
Trimis: Sâm 01 07, 2006 9:56 am Titlul subiectului: Re: Ce faci maine? |
|
|
| 2xg a scris: |
Frati romani, cine realizeaza ce viitor fain ne-au pregatit generatiile de aur a lui ceausescu ar trebui sa posteze gandul sau aici!
Ne-au dresat cum au vrut ei? Ce e ala respect? Cum o scoatem la capat?
Sa-i dam bice! |
Daca parintii tai nu te-au invatat ce e ala respect e clar ca nu incap nici un fel de discutii.......no comment  |
|
| Sus |
|
 |
2xg Bagaret de seama
Data înscrierii: 06/01/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Sâm 01 07, 2006 1:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pro topic: Daca una sau mai multe intrebari peiorative starneste in unii simtul civic de nu mai conteaza ce scriu, nu ar trebui sa postez si intrebarea: Ce e ala bun simt?
Acest topic se doreste a fi aidoma unei claci unde visele, sperantele si perspectivele botosanenilor de rand sa fie destainuite cu curaj si tupeu. Consider ca un bun inceput este ce intelege oricine trece pe aici prin diferite "chestii" de care ne lovim des: cum de generatia de sacrificiu face fata grelei mosteniri , cum reusim sa ne pacalim unul pe altul in interesul niciunuia samd. E un punct de start |
|
| Sus |
|
 |
Pablo Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 310 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi 01 19, 2006 11:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Era vorba de ce o sa fie "maine" si voi va luati de bunul simt al altora...
Eu unu ma gandesc ca daca s-ar schimba putin mentalitatea romanului s-ar ajunge foarte departe.. nu ar mai trebui sa cumparam de la altii si sa de amplecam in fata celor care sunt mult mai necultivati decat s-ar zice de noi.... |
|
| Sus |
|
 |
Anthos Bagaret de seama
Data înscrierii: 17/03/2006 Mesaje: 7 Locație: BT
|
Trimis: Vin 03 17, 2006 10:35 pm Titlul subiectului: :)) |
|
|
[quote="Pablo"]Era vorba de ce o sa fie "maine" si voi va luati de bunul simt al altora...
Eu unu ma gandesc ca daca s-ar schimba putin mentalitatea romanului s-ar ajunge foarte departe.. nu ar mai trebui sa cumparam de la altii si sa de amplecam in fata celor care sunt mult mai necultivati decat s-ar zice de noi....[/quote]
De ce sa nu mai cumparam de la altii cand produsele lor (de orice fel) sunt mai ieftine si mult mai calitative?
Cat despre mentalitatea romanului cica sa o schimbam - scuze fratele meu - visezi cu ochii deschisi - poate in cateva zeci de ani - Am cumva dreptate?
La ultimul tau subpunct trebuie sa-ti dau dreptate - sunt intradevar mult mai necultivati ca noi - si stii de ce - pentru ca pe ei nu i-a obligat nimeni - pe noi insa da (ma refer la sistem - scoala, etc. - la ei nu e asha) aici nush daca e bine sau rau ce e la ei (sau la noi) - insa un respect de sine te "obliga" si la a te cultiva (zic io) daca nu - fiecare cu nota ce i-o da lumea din jur. |
|
| Sus |
|
 |
sandrino Bagaret de seama
Data înscrierii: 05/02/2006 Mesaje: 31 Locație: Iasi
|
Trimis: Dum 03 26, 2006 1:22 am Titlul subiectului: |
|
|
| offtopic pana acu.. si sincer nush ce fac maine nu stiu ce o sa fac este 10 min nu maine.. |
|
| Sus |
|
 |
|