| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
pancuunivasl Bagaret de seama
Data înscrierii: 06/02/2008 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi 02 07, 2008 2:37 pm Titlul subiectului: faci bani pe net..fara mijto |
|
|
Este chiar simplu.Tot mai multe site-uri sunt platite pentru reclama,deci mecanismul functioneaza astfel: ei sunt platiti pentru reclama, iar ei ne platesc pe noi pentru traficul facut, mai exact pentru fiecare click pe acest site primim 1cent($) in contul nostru de pe site,in momentul in care am atins pragul de 10$ avem posibilitatea de a-i transfera in contul nostru prin intermediul paypal.
..........................................................................................................................................................................................
Ce este de facut?
http://www.bux.to unde puteti sa va inscrieti(sign up,la referrals din sign up la inreg scrieti “Pancu”), mai exact dupa ce v-ati creat contul, intrati in cont, si in bara de meniu a site-ului o sa va apara meniul "Surf Ads", accesati acea ramura si o sa va apara o lista cu site-uri. Deschideti fiecare site in parte(unul singur odata) si il vizionati 30secunde(cronometrat,va aparea un cronometru in stanga sus),pentru acest lucru primiti 1cent($).
Sfat: Daca accesati acest site dimineata, mai verificati si seara, uneori apar si alte site-uri, deci alti centi in plus.
Spor la bani! |
|
| Sus |
|
 |
partalga Bagaret de seama
Data înscrierii: 19/03/2006 Mesaje: 441
|
Trimis: Vin 02 08, 2008 2:11 am Titlul subiectului: |
|
|
| You'll get paid $0.01 for each website you personally view and $0.01 for each website your referrals view. in our case pancu care e mare jmecher |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Vin 02 08, 2008 6:22 am Titlul subiectului: |
|
|
| partalga a scris: |
| You'll get paid $0.01 for each website you personally view and $0.01 for each website your referrals view. in our case pancu care e mare jmecher |
poate e smecher...dar nu are nimic de pierdut omu..oricum va fi cumparat daca nu specifica;) |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Vin 02 08, 2008 6:23 am Titlul subiectului: |
|
|
| partalga a scris: |
intelegi tu?..chiar e lagala chestia asta;) |
|
| Sus |
|
 |
|