Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Firme calculatoare din Botosani
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Hardware
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Pablo
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun 04 03, 2006 2:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adrian a scris:
Rolling Eyes
Daca ma gandesc bine ar trebui un gen de nota finala in functie de anumite criterii:

BIT D.C. Elsaco Computer H. L&C
Servire 8 7 5 7 9
Seriozitate la garantii 9 7 6 8 n.a.
Calitatea produselor 7 7 8 8 7
Pretul produselor 7 5 5 9 7
Oferte de sisteme 7 5 6 6 6

Rolling Eyes cam asta e parerea mea ... magazine mai sunt dar ...nu am avut relatii cu serviciile acestora ..exceptand "Medal" unde punctez 3 pe linie Twisted Evil

Dai asa note bune la BIT ? pai si-or mai ieftinit produsele ???
Sus
ion
Bagaret de seama

Data înscrierii: 24/03/2006
Locație: Botosani

MesajTrimis: Lun 04 03, 2006 7:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai Pablo , daca pentru tine conteaza doar pretzul , vezi ca sunt o gramada de firme aparute ca ciupercile dupa ploaie. Is ieftine , intradevar , dar nu le mai gasesti dupa juma` de an.
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 04 03, 2006 2:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ion a scris:
Mai Pablo , daca pentru tine conteaza doar pretzul , vezi ca sunt o gramada de firme aparute ca ciupercile dupa ploaie. Is ieftine , intradevar , dar nu le mai gasesti dupa juma` de an.

Mda.. bine zis.. dar... Medalul are ceva timp de cand ii aparut...
dar.. Depizitul de calculatoare sa nu uitam ca e fostul magazin Quattro, L&C nu erau can o aparut Medal, o aparut imediat dupa, BIT Computer e si el aparut cam tot prin timpul lu medal, intradevar ceva mai devreme...
Unicul de pe aici care are experienta e Elsaco Computers.. da... e exagerat de scump pentru niste configuratii ce pot fi gasit mai ieftin in alte parti...
Ei.. si inca ceva... Nu tot ce e ieftin e si prost...
Sus
motanuxjr
Bagaret de seama

Data înscrierii: 03/04/2006

MesajTrimis: Lun 04 03, 2006 3:17 pm    Titlul subiectului: bai adriane eshti un mare ........ iti zic alta data ce Răspunde cu citat (quote)

de cate ori ai fost la MEDAL?
ai cumparat ceva dfe ACOLO si nu mai merje iar baietii nu au reparat sau inlocuit in garanti?
tre sa iti zic ca ei sunt foarte tari frate in comparatie cu restul firmelor si la rezolvarea garantiilor
o garantie daca nu se rezolva repede nu firma de la care ai cumparat e de vina be nemernicule, ci aia la care e trimisa componenta in garantie ca ei la firma nu au voie sa desigileze sau sa scoata nici un surub la componente Idea deci ideea e ca tu eshti un carnat care vb numa porcarii auzite pe la alii asta e parerea mea (apropo lucrez in domeniul hardware si stiu ce e aia garantie dar tu nu) si acu uite ce iti fac Toilet monster
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 04 03, 2006 7:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ba Motane... stiu ca nu ti-a convenit ce s-a postat despre Medal.. dar.. totusi.. suntem oameni culti si stim sa vorbim civilizat Razz
Deci.. chiar trebe sa te mai invat si acuma, la varsta asta despre comportament ? ai noroc ca-s departe de tine Cool
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Mar 04 04, 2006 4:22 am    Titlul subiectului: Mieunatoare ambulanta..... Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing FOST...CUMPARAT...FRIPT CU CALITATEA ....SI GARANTIA.....NO COMMENT
Sus
ion
Bagaret de seama

Data înscrierii: 24/03/2006

MesajTrimis: Mie 04 05, 2006 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ordinea in care au aparut firmele este : Bit si L&C (la dif. de 1-2 luni) , Medal dupa 1,5-2 ani.
Astia de la L&C si BIT erau vechi cind a aparut Medalul. Apropo , stiu sigur ca pe la Medal s-au tot perindat oameni. Au tot venit si au tot plecat. De ce oare ?
Sus
U.R.S.S
Bagaret de seama

Data înscrierii: 25/03/2006

MesajTrimis: Mie 05 24, 2006 1:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Faceti un memoriu la Turbozone... sa deschida un magazin si in oras la voi. In Iasi au 3 magazine mari.., in Mall si-n Pd. Ros si Alexandru... si au dat ceatza Petrified la mai marii din Bucuresti...cu "reprezentante" si in Iasi... gen Ultra Pro, Depozitu, Best, Flamingo...etc...

Fata de altii... aici ai posibilitatatea de a returna produsul in 24 de ore fara nici un comentariu! Pur si simplu nu ti-a placut...Rolling Eyes Te duci cu bonu, face storn in casa de marcat si ti-ai luat banii inapoi... Daca te razgandesti mai tarziu... in 30 de zile poti sa dai diferentza si sa-ti faci upgrade... ori poti sa schimbi produsul cu altele din oferta!

Au produse multeee si preturi BETON (nu la toate chiar), dar la produsele de baza nu prea ii intrece nimeni. De exemplu hard de 80 GB 169 RON, memorie 69RON, etc... Iar cand am luat o carcasa... am avut de ales dintre vreo 30 de modele ... toate expuse in magazin.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Hardware Data este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium