Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Sa vedem realitatea
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Multimedia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

CE ASCULTATI ?
ROCK
26%
 26%  [ 4 ]
MANELE
20%
 20%  [ 3 ]
DISCO LATINO
6%
 6%  [ 1 ]
DE RELAXARE (YOGA)
6%
 6%  [ 1 ]
DIVERSA (fara cele mentionate mai sus)
40%
 40%  [ 6 ]
Voturi totale : 15

Autor Mesaj
baz
Bagaret de seama

Data înscrierii: 23/03/2006
Locație: botosani

MesajTrimis: Joi 03 23, 2006 11:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci cum spuneam .... rock mamaie rock .... si daca macar unul tine cu mine sa mor yo de nu trimit msg si in state ca manelele-s de K** nu am nik cu ele .... ele au ceva cu rockul ....
Sus
Pablo
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun 04 03, 2006 2:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda.. bine zis Razz
Sus
baz
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mar 04 04, 2006 7:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bine macar ca tine cineva cu mine...daca eram singur printre toti de aici ... nu cred ca ma descurcam... Laughing
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mar 04 04, 2006 7:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oricum.. sa stii ca pacilea sunt oameni care asculta muzica.. nu manele Very Happy
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Mie 04 05, 2006 7:48 am    Titlul subiectului: Pablo............... Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Pablo ....looooool deci tu esti singurul manielist de acolo Twisted Evil

P.S. Ca aici numai manele ascultai ......... Laughing Laughing Laughing
Sus
baz
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 04 05, 2006 11:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu tot nu inteleg de ce va certati .... jdimii de oameni asculta rock ... si jdimii oameni (din romania) asculta manele .... daca nu iti place rockul nu tre neaparat sa ii si urasti pe acei oameni care asculta .... deci sorry dar cred ca am dreptate
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 04 05, 2006 11:40 am    Titlul subiectului: Re: Pablo............... Răspunde cu citat (quote)

Adrian a scris:
Laughing Laughing Laughing Pablo ....looooool deci tu esti singurul manielist de acolo Twisted Evil

P.S. Ca aici numai manele ascultai ......... Laughing Laughing Laughing

Sad multumesc de reclama oricum.. chiar nu trebuia.... si nici nu vreau sa ne certam pe teme asta.. .in caz ca ai uitat.. unu am fost eu care te innebuneam cu hip-hop Cool
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 04 05, 2006 11:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

baz a scris:
Eu tot nu inteleg de ce va certati .... jdimii de oameni asculta rock ... si jdimii oameni (din romania) asculta manele .... daca nu iti place rockul nu tre neaparat sa ii si urasti pe acei oameni care asculta .... deci sorry dar cred ca am dreptate

oricum.. "jdimii" de oameni asculta si hip-hop... si... prin faptul ca am zis "oricum.. sa stii ca pacilea sunt oameni care asculta muzica.. nu manele" ma refeream la lumea de pe forum...
Sus
baz
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 04 06, 2006 12:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oricum.. "jdimii" de oameni asculta si hip-hop... si... prin faptul ca am zis "oricum.. sa stii ca pacilea sunt oameni care asculta muzica.. nu manele" ma refeream la lumea de pe forum...[/quote]

Sorry man ,,,, sincer nu vreau sa ne certam ,,,, si nu prea vb cu tine ...vb cu adrian ... sorry ca nu am dart quote ...? Smile ... bv tie ca asculti ceva ce se cheama muzica...

nu ca ceilanti (fara suparari) nu-i asa? si inca odata sorry ...
p.s.: sorry pentru toti care i-am suparat Sad
Sus
Aticckk
Bagaret de seama

Data înscrierii: 05/03/2006
Locație: Bt

MesajTrimis: Sâm 04 29, 2006 3:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

(imteam nevoia sa ma bag si eu in seama ... )

pai ... ;Wink eu sunt total impotriva manelelor ,... nu se pot chema muzica .. mai degraba zgomot .. anyway ..

ascultati si voi oameni buni muzica ! ceva care se canta mereu live ! nu cred ca ceva se poate numi muzica atat timp cat nu are 2- 3 chitari, bass, tobe , clape sau pian in unele cazuri ....

nu are rost .. da ce, mergi la concert sa il vezi pe Enrique Iglesia cum da din buze , muzica se aude de nushu unde , nu e acompaniat de nimic .. pana mea ... cum ziceau si parazitii in shoot yourself ....

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Multimedia Data este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium