Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
FACI BANI 100% nu e vrajeala sau mijto...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Cereri / Oferte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
pancuunivasl
Bagaret de seama

Data înscrierii: 06/02/2008

MesajTrimis: Joi 02 07, 2008 8:01 pm    Titlul subiectului: FACI BANI 100% nu e vrajeala sau mijto... Răspunde cu citat (quote)

Iti rapesc 10 minute din timpul tau pentru a citi aceste randuri.Nu e nici un misto,nici o vrajeala,e un site serios prin care chiar poti face bani!!!E simplu…Tot mai multe site-uri sunt platite pentru reclama,mecanismul e 100% sigur: ei sunt platiti pentru reclama, iar ei ne platesc pe noi pentru traficul facut, mai exact pentru fiecare click pe aceste site-uri primim 1cent($) in contul nostru de pe site,in momentul in care am atins pragul de 10$ avem posibilitatea de a-i transfera in contul nostru prin intermediul paypal.
Intri pe http://www.bux.to te inregistrezi(register) …pe parcursul inregistrarii..vei da de o mica problema,trebuie sa-ti mai faci un cont pe AlertPay.AlertPay e o banca virtuala care va ajuta intre timp sa-ti ridici banii..pana atunci mai este ceva insa..Te inregistrezi si pe AlertPay cu datele reale ale tale…iar dupa ce termini iti poti continua inregistrarea din bux.to..La sfarsitul inregistrarii veti avea o casuta care trebuie completata cu “referrer” ,acolo scrieti “Pancu” trebuie sa specificati de la cine ati primit vestea site-ului..dupa ce va-ti inregistrat,ati terminat cu verificarea e-maiului tot asa frumos..logati-va pe site(login) apoi dati click pe surfs ads..va aparea o lista cu mai multe site-uri intrati pe rand,deschideti un site(doar unul) si asteptati 30 sec pe acel site fara sa faceti nimic..va aparea un cronometru in stanga sus ..cand scrie done puteti inchide site-ul respectiv si il deschideti pe urmatorul..pentru fiecare 30 sec pe site obtineti un cent…aparent nu-i mult dar treptat se va aduna ceva banuti .daca v-ati logat dimineatza..mai cautati o data siteuri seara..e posibil sa mai apara siteuri si astfel centi in plus..deci zilnic iti va lua aprox 10 min..yo zic ca se merita..iti urez bafta la bani..
Sus
marian2oo7
Bagaret de seama

Data înscrierii: 23/10/2007
Locație: botosani

MesajTrimis: Mar 03 18, 2008 11:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam tarziu v-ati hotorat si voi sa faceti parale nu mai e bux.to cum era inainte, acum ai max 10 ads-uri pe zi inainte am prins si cu 23 de ads-uri, eu cand v-am spus, voi nu, batman, batman!!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Cereri / Oferte Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium