| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
xxxl Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/12/2005 Mesaje: 87 Locație: www
|
Trimis: Joi 04 06, 2006 5:19 am Titlul subiectului: Calitate semnal GSM in Botosani |
|
|
Ce ati spune despre acest subiect: CALITATE SEMNAL GSM in BOTOSANI . Astept parerile voastre!  |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/12/2005 Mesaje: 252 Locație: away
|
Trimis: Joi 04 06, 2006 9:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Semnal ....care semanl....ORAGNE si Cosmote deja nu mai accepta reclamatii de pe numerele mele de telefon.......daca nu sunati la suport tehnic toti care aveti si cand aveti probleme cu semnalul ... nici nu o sa fie cum trebuie niciodata  |
|
| Sus |
|
 |
extrem_29 Bagaret de seama
Data înscrierii: 21/04/2006 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin 04 21, 2006 7:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Connex - no comment
Orange are acoperire destul de buna in bt
Cosmote : vai de capu lor
pe drumu iasi - bt e o mare gaura |
|
| Sus |
|
 |
cox Bagaret de seama
Data înscrierii: 26/03/2006 Mesaje: 63
|
Trimis: Lun 04 24, 2006 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai si conex a avut pb cu reteaua in sud cand s-au aglomerat abonatii...constanta...giurgiu...pb s-a rezolvat pana la urma si speram ca se va rezolva si la noi.orange care se stie ca a avut pb in ultima vreme...lucreaza deja la largirea benzii de comunicatie.in curand va fi disponibil si serviciul 3G...au achizitionat licenta... |
|
| Sus |
|
 |
ion Bagaret de seama
Data înscrierii: 24/03/2006 Mesaje: 25 Locație: Botosani
|
Trimis: Joi 04 27, 2006 12:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Orange si-a batut joc in ultima perioada cu privire la posibilitatea de a suna mai ales in orele de virf. Reteaua lor e supracongestionata , ca de ...noi suntem din Botosani si suntem prosti...ce sa bage ei bani sa mai puna ceva antene si canale in plus. Probabil meseriasii din Bucale cred ca prin Botosani sunt numai fraieri care nu stiu sa vorbeasca la telefon.
Nu-i problema. Asa desteptzi au fost si cei de la RomTelecom si au facut ce-au vrut ei cu preturile la abonamente. Si acu` se duc incet si sigur la vale.
Ii astept la cotitura si pe cei de la Orange. |
|
| Sus |
|
 |
cox Bagaret de seama
Data înscrierii: 26/03/2006 Mesaje: 63
|
Trimis: Joi 04 27, 2006 1:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| vom vedea....in ultima vreme nu au mai fost probleme cu reteaua...deci se lucreaza....e o companie prea mare si nu cei de la bucuresti iau intotdeauna deciziile...fiind o companie multinationala...fiecare operator a avut probleme dar investit in retea indiferent de zona...sa speram ca asa va proceda si Orange si din cate am aflat si am scris si mai sus lucrarile sunt in curs |
|
| Sus |
|
 |
|