| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Trompeta Bagaret de seama
Data înscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum 01 15, 2006 1:01 am Titlul subiectului: Dreptul la replica |
|
|
Se pare asupra celor din judetul Botosani s-a pus o eticheta foarte negativa. O meritati sau nu,
puteti sa va exprimati opiniile pe adresa http://www.emanuel.3xforum.ro la sectiunea Funny. Topicul
este intitulat "Botosani, pacat ca esti locuit!!!"
P.S. S-ar putea ca pe acest forum sa trebuiasca sa va inregistrati pentru a vizualiza acel topic.
Dureaza doar un minut inregistrarea. |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/12/2005 Mesaje: 252 Locație: away
|
Trimis: Lun 01 16, 2006 10:15 am Titlul subiectului: Re: Dreptul la replica |
|
|
| Trompeta a scris: |
P.S. S-ar putea ca pe acest forum sa trebuiasca sa va inregistrati pentru a vizualiza acel topic.
Dureaza doar un minut inregistrarea. |
Se poate vizualiza..... si din pacate nu numai in BOTSHANI sunt asemenea "elemente"... dar "kasha`y-romanul" se stie in toata lumea  |
|
| Sus |
|
 |
Pablo Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 310 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm 01 28, 2006 10:28 am Titlul subiectului: |
|
|
nui numa in botosani elementul acesta.... se mai gasesc si in alte parti... nu trebe sa fim chiar asa de critici cu orasul nostru (macar al vostru sa fie daca nu)... sa nu uitam ca Botosaniul a dat omenirii multe minti luminate ce au contribuit la schimbarile majore ce le-a suportat omenirea...
ca suntem cum suntem... va mai curge multa apa pe jijia sa se schimbe... dar.. sa traim cu speranta ca se va schimba ceva si... vom deveni o forta in Romania... |
|
| Sus |
|
 |
jetix Bagaret de seama
Data înscrierii: 06/02/2006 Mesaje: 18 Locație: terminal
|
Trimis: Mie 04 12, 2006 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce forta d-le.... Tie iti da mana sa vorbesti de acolo din Timisoara care este un oras cat de cat civilizat in comparatie cu Botosaniul. Vino si vezi nesimtirea si mizeria ca la ele acasa, violenta cre te agaseaza de peste tot, inclusiv cea verbala. Citeam mai sus problema unui parinte a carui fiu a fost agresat si am ramas pe ganduri! Nu mi-o lua in nume de rau Pablo, dar in ultimul timp simt dorinta de a pleca din orasul asta si din tara asta, sunt satul de neputinta unora dintre noi de a putea schimba ceva, in sensul unei vieti normale!  |
|
| Sus |
|
 |
|