Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Ce gen de muzica ascultati ?
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Multimedia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
killer_2uk
Bagaret de seama

Data înscrierii: 09/12/2005
Locație: Nearby

MesajTrimis: Vin 12 09, 2005 5:19 pm    Titlul subiectului: Ce gen de muzica ascultati ? Răspunde cu citat (quote)

Astept råspunsurile voastre ! Si multumesc Adminului pentru ca a facut acestå sectiune ! Embarassed
Sus
johnny
Bagaret de seama

Data înscrierii: 06/12/2005
Locație: BT

MesajTrimis: Sâm 12 10, 2005 10:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tot ce este nou, indiferent de genul de muzica.Depinde si unde te afli, ce faci in momentul respectiv si cum te simti.
Sus
killer_2uk
Bagaret de seama

MesajTrimis: Sâm 12 10, 2005 11:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Trebuie sa fiu deacord cu tine .... dupa 5 pahare de "tårie" la o petrecere ajungi sa asculti si o manicå Laughing Acest lucru este dovedit ...
Sus
Athena
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: BT..... din pacate

MesajTrimis: Dum 12 11, 2005 1:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Corect..... eu sunt kt de antimanele se poate ....... shi totusi la un show....... e semn CLAR k sunt beata knd dansez pe manele........ prietenii mei deja stiu bine regula....... atunci e momentu sa ma scoata la aer Smile
In rest....... rock..... muzik de relaxare...... veche.... shi muzik frantuzeask...... mai nou am o pata pe Patrick Bruell........ a shi imi mai place Ada Milea da nush unde sa o incadrez....Smile
Sus
killer_2uk
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 12 11, 2005 1:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In muzicå ciudatå ... pentru stagiari Laughing
Sus
Pablo
Bagaret de seama

Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun 12 12, 2005 7:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmz... da... ceva hip-hop pacilea ?
Sus
killer_2uk
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 12 12, 2005 8:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uite aici omul Smile ... ce asculti .. hip-hop stråin sau romanesc?
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 12 12, 2005 8:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam de amandoua.. da mai mult romanesc.. ca inteleg mai mult ce zice Laughing Laughing Laughing
Sus
killer_2uk
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 12 12, 2005 10:14 pm    Titlul subiectului: Answer Răspunde cu citat (quote)

Påi eu ascult mai mult stråin..inteleg mai multe din ala Wink ... fatå de cel romanesc.. si sa-ti dau niste exemple :
Bow Wow
Boyz N Da Hood
Canibus
Dmx
Dr Dre
Fler
Kurupt
Missy Elliott
Nelly
R. Kelly
Slim Thug
Stat Quo
Ying Yang Twins
Young Buck
50 Cent
The Game
Ja Rule
Busta Rhymes
M.I.A
J a y - Z
J-K w o n
L i l J o h n
M i g h t y 4 4
T . I .
X - z i b i t
G i n u w i n e
Ludacris
Usher
Houston
Chingy
Snoop Dogg
B i t z a (romanesc)

pe lângå hip-hop mai ascult Enya, ERA, House-urile Progresive, Dance-uri, slow-uri Wink Smile
Sus
killer_2uk
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 12 12, 2005 10:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Embarassed http://www.kat.ro/?id=9&mid=82 Embarassed Recomand aceatsa melodie cu cea mai mare plåcere.Respectivul este un prieten care tocmai si-a scos o piesa superbå cu ajutorul casei de discuri CatMusic.Vå rog intrati, downloadati melodia si dati un vot lui TEO .... Melodia lui ar putea fi urmatorul hit romanesc ! Vå multumesc ! Chiar are nevoie de ajutorul nostru . Haideti så-l facem pe Teo un star ! Wink Embarassed Votul vostru conteazå enorm !

Ultima modificare efectuată de către killer_2uk la Lun 12 12, 2005 10:27 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
killer_2uk
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 12 12, 2005 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate unii din voi cred ca e hip-hop...si nu acceseaza linkul ca oricum nu-i place genul Smile ... dar va asigur sa toti care au luat melodia au avut numai cuvinte de lauda la adresa ei ! Piesa a fost compusa de el, muzica la fel, si el o cantå, deci vocea lui Smile Melodia e house de fapt ! Ceva gen Vali Barbulescu combinat cu Dj Project .Multumesc incå o datå Rolling Eyes
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mar 12 13, 2005 10:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nice.... fain ca o avut curajul asta...
Sus
killer_2uk
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mar 12 13, 2005 4:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai luat melodia .... ? Ce pårere ti-ai facut in legåturå cu ea? Crezi cå va reusi så castige concursul care l-a organizat Kat? Dar dupå cum am zis cel mai important este votul nostru ! Eu sper så intre cât mai multi sa voteze ca så-l facem un star Embarassed Embarassed Cå dupå ma ocup eu sa-l aduc in concert la Botosani ! Rolling Eyes
Sus
AndreiDj
Bagaret de seama

Data înscrierii: 13/12/2005
Locație: Acasa..stand pe http://www.world.talk.cbi.ro

MesajTrimis: Mar 12 13, 2005 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu ascult de toate...dar mai mult ascult underground....
Sus
killer_2uk
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mar 12 13, 2005 8:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu prea m-am bågat la underground så ascult mult..asa så zicem o piesa douå Shocked
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Multimedia Data este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium