| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
cox Bagaret de seama
Data înscrierii: 26/03/2006 Mesaje: 63
|
Trimis: Mar 04 25, 2006 8:42 am Titlul subiectului: confidentialitatea informatiilor |
|
|
degeaba a fost sters topicul referitor la confidentialitatea informatiilor...adevarul doare intotdeauna...mai repet inca o data...este reglementata prin lege confidentialitatea datelor si conditiile in care aceasta poate fi facuta publica. ea nu poate fi folosita decat cu acordul persoanei respective pentru marketing, in alte scopuri poate fi folosita doar in cazul in care respectiva persoana comite o infractiune sau contraventie reglementata de legislatia in vigoare aceste informatii putand fi cerute de procuratura sau organele de ancheta specializata.
faptul ca un administrator s-a folosit de datele confidentiale si pe care le-a declarat fara a-mi exprima consimtamantul constituie o abatere grava...mai grava este faptul ca au fost folosite date contractuale in alte scopuri decat marketing-ul pentru care de obicei sunt de acord.
care ar fi parerea voastra ca utilizatori al acestui forum? sunteti de acord ca cineva sa va rosteasca numele dupa buna placere?
reamintesc ca am mai deschis topicul o data si a fost sters! |
|
| Sus |
|
 |
cox Bagaret de seama
|
Trimis: Mar 04 25, 2006 8:48 am Titlul subiectului: |
|
|
postul respectiv in care era explicit mentionat numele meu a fost sters iar topicul redeschis! pagina insa a fost salvata pentru eventuale actiuni in justitie...cine vrea sa se convinga le sunt la dispozitie...ca posesor al unei licente in stiinte juridice stiu foarte bine ce vorbesc.
mai asteptam totusi si pareri persoanale ale altor utilizatori! |
|
| Sus |
|
 |
a_b_a_1011 Bagaret de seama
Data înscrierii: 22/02/2006 Mesaje: 122 Locație: Botosani
|
Trimis: Mar 04 25, 2006 8:54 am Titlul subiectului: |
|
|
| asa si trebuie cel ce greseste sa plateasca.eu sunt dispus sa merg mai departe cox |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 05/12/2005 Mesaje: 152 Locație: Consola
|
Trimis: Mar 04 25, 2006 8:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| explicati mai pe larg va rog frumos despre ce este vorba. |
|
| Sus |
|
 |
cox Bagaret de seama
|
Trimis: Mar 04 25, 2006 9:00 am Titlul subiectului: |
|
|
| ce explicatii suplimentare mai pot fi date la faptul ca a fost incalcat un drept...de ce se intreaba daca informatia a fost stearsa doar de catre "admin"... |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Mar 04 25, 2006 9:10 am Titlul subiectului: |
|
|
| In acest moment la sectiunea taifas, nu mai sunt moderatori decat eu. Si intrebam , pentru ca eu intru mai rar pe forum. Nu pot citi toate topicurile, de aceea existau moderatori. De acum inainte astep PM, doar daca se injura si se folosesc cuvinte obscene. Moderatorii au drepturi de a sterge. |
|
| Sus |
|
 |
cox Bagaret de seama
|
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Mar 04 25, 2006 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu este nimic contrar.
Am scos grupul moderatori sa nu mai aibe drepturi, de moderare. ca era mai simplu decat sa stau sa scot pe fiecare. |
|
| Sus |
|
 |
cox Bagaret de seama
|
Trimis: Mar 04 25, 2006 6:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| in fine...este forumul tau...domeniul tau faci ce vrei pe el atata timp cat este legal...daca ceea ce s-a intamplat aici este ilegal (si este ca m-am interesat) este posibil sa raspunzi solidar cu domnul Adrian...tu mi-ai declarat insa ca nu aveai decat tu acces la informatiile de pe site...aici lucrurile se cam ciocnesc intre ele...daca e adevarat ce ai afirmat atunci eu nu am nimic impotriva ta |
|
| Sus |
|
 |
|