Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Calitate semnal GSM in Botosani

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
xxxl
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: www

MesajTrimis: Joi 04 06, 2006 5:19 am    Titlul subiectului: Calitate semnal GSM in Botosani Răspunde cu citat (quote)

Ce ati spune despre acest subiect: CALITATE SEMNAL GSM in BOTOSANI . Astept parerile voastre! Shocked
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Joi 04 06, 2006 9:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rolling Eyes Semnal ....care semanl....ORAGNE si Cosmote deja nu mai accepta reclamatii de pe numerele mele de telefon.......daca nu sunati la suport tehnic toti care aveti si cand aveti probleme cu semnalul ... nici nu o sa fie cum trebuie niciodata Idea
Sus
extrem_29
Bagaret de seama

Data înscrierii: 21/04/2006

MesajTrimis: Vin 04 21, 2006 7:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Connex - no comment
Orange are acoperire destul de buna in bt
Cosmote : vai de capu lor
pe drumu iasi - bt e o mare gaura
Sus
cox
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/03/2006

MesajTrimis: Lun 04 24, 2006 1:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai si conex a avut pb cu reteaua in sud cand s-au aglomerat abonatii...constanta...giurgiu...pb s-a rezolvat pana la urma si speram ca se va rezolva si la noi.orange care se stie ca a avut pb in ultima vreme...lucreaza deja la largirea benzii de comunicatie.in curand va fi disponibil si serviciul 3G...au achizitionat licenta...Wink
Sus
ion
Bagaret de seama

Data înscrierii: 24/03/2006
Locație: Botosani

MesajTrimis: Joi 04 27, 2006 12:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Orange si-a batut joc in ultima perioada cu privire la posibilitatea de a suna mai ales in orele de virf. Reteaua lor e supracongestionata , ca de ...noi suntem din Botosani si suntem prosti...ce sa bage ei bani sa mai puna ceva antene si canale in plus. Probabil meseriasii din Bucale cred ca prin Botosani sunt numai fraieri care nu stiu sa vorbeasca la telefon.
Nu-i problema. Asa desteptzi au fost si cei de la RomTelecom si au facut ce-au vrut ei cu preturile la abonamente. Si acu` se duc incet si sigur la vale.
Ii astept la cotitura si pe cei de la Orange.
Sus
cox
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/03/2006

MesajTrimis: Joi 04 27, 2006 1:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vom vedea....in ultima vreme nu au mai fost probleme cu reteaua...deci se lucreaza....e o companie prea mare si nu cei de la bucuresti iau intotdeauna deciziile...fiind o companie multinationala...fiecare operator a avut probleme dar investit in retea indiferent de zona...sa speram ca asa va proceda si Orange si din cate am aflat si am scris si mai sus lucrarile sunt in curs
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium