| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Aticckk Bagaret de seama
Data înscrierii: 05/03/2006 Mesaje: 60 Locație: Bt
|
Trimis: Sâm 04 29, 2006 3:12 pm Titlul subiectului: Boro - Steaua 4 - 3 ... si cum decurge fodbalul romanesc ... |
|
|
pai .. eu sincer .. am fost total dezamagit de ultimele 60 minute ale Stelei in cupa uefa .. am stat si am disperat pur si simplu in fata la elvila .....
Adica ... cam asha fac toate echipele de fodbal .. se cred prea mari (nu avem cum sa primim noi 4 goluri , ca doar nu suntem Basel) ... si mai este si faza ca romanii nu joaca pana in ultimul minut .. (exemplu: Sofia - Dinamo 1 - 0 gol dat in ultimul minut ... sau Romania - Danemarca parca : 2 - 2 , tot in ultimul minut ... )
Si sunt total impotriva dinamovistilor care au iesit in fata stadionului multmindui lui Boro . si totusi , le cred disperarea. . ei nu au reusit nimic in europa in ultimii ani .. si au fost spectatori la evolutiile Rapidului si Stelei .. + ca au luat-o tare de la Rapid ... sry pt ei ... ; mai palizi din fire ...
Cu toate ca am ramas surprins de unii dinamovisti care au venit sa incurajeze steaua .. pana la urma traiesc in Romania ..
Steaua si Rapid au demonstrat anul acesta in uefa ca romanii nu trebuie sa se teama de performanta ... totul e posibil .....
|
|
| Sus |
|
 |
2Young2Die4 Bagaret de seama
Data înscrierii: 26/01/2006 Mesaje: 106 Locație: BT, Bucovina
|
Trimis: Sâm 04 29, 2006 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu cred ca meciul asta a fost un jmen de a l;ui Becali  |
|
| Sus |
|
 |
Aticckk Bagaret de seama
Data înscrierii: 05/03/2006 Mesaje: 60 Locație: Bt
|
Trimis: Sâm 04 29, 2006 9:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| putine sanse ... doar daca l-au prins astea la pauza si i-a dau 2 mil de dolari ... altfel nu imi explic cum de la 3 - 0 a ajuns la 3 - 4 |
|
| Sus |
|
 |
|