Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
donez 3 borsete de cd-uri +dvd uri

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Vanzari
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bestprice
Bagaret de seama

Data înscrierii: 23/04/2008

MesajTrimis: Vin 10 17, 2008 8:20 pm    Titlul subiectului: donez 3 borsete de cd-uri +dvd uri Răspunde cu citat (quote)

dvd urile si cd-urile contin in general jocuri +programe (91 bucati)
nu le dau gratis pretul de start fiind 40 ron

cd urile + dvd urile sunt functionale

nu prea ma ajuta comentarii aiurea si v-as ruga sa renuntati la ele

telefon 0751658074 sau eric@informatiabt.com email
Sus
sorinas
Bagaret de seama

Data înscrierii: 31/10/2006

MesajTrimis: Sâm 10 18, 2008 6:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tomberon....asta-i solutia...poporul arunca cd la kg shi tu vrei suma....?
nici informatia dp ele nu are valoare...asa ca linga pet-uri...
Sus
bestprice
Bagaret de seama

MesajTrimis: Sâm 10 18, 2008 7:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am intrat in amanunte sa spun ce programe am, iar afirmatiile cum ca informatiile de pe dvd uri nu sunt valoroase te face saracut de IQ sau argumente:)
Doar un prost care nu cunoaste se exprima. Vrei sa stii cine a zis asta? Mai lectureaza sorine...Este in carti.

Fii baiat cuminte si lasa oamenii sa-si vanda marfa. Daca am chef si pun la vanzare o bucata de hartie uzata te bagi la fel in seama? Trezirea, nu-s nici gagica ta sa ti dau peste bot, nici maica ta sa ti fac morala dar educatia ti-o faci in societate iar eu sunt tipu cu care inveti sa socializezi. Daca e nevoie de ajutor in a te exprima te pot sustine.

Sa fii cuminte
Sus
knF
Bagaret de seama

Data înscrierii: 12/04/2006

MesajTrimis: Dum 10 19, 2008 4:52 am    Titlul subiectului: super Răspunde cu citat (quote)

LS LS LS

bestprice...super.....mi-a placut ce i-ai spus... LS fac cinste. Cand ne intalnim sa iti dau o bere ?
Sus
bestprice
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 10 19, 2008 5:57 pm    Titlul subiectului: Re: super Răspunde cu citat (quote)

knF a scris:
LS LS LS

bestprice...super.....mi-a placut ce i-ai spus... LS fac cinste. Cand ne intalnim sa iti dau o bere ?

Salut
Nu am intentionat nici o secunda sa-l fac de ras sau sa-l iau la misto fiindca nu obisnuiesc. Asta e adevarul, iar de baietashii astia carora le place sa faca misto si vin cu replici aiurea sunt saturat. Este plina tara de ei.Se numeste lipsa de educatie de asta si merge tot prost prin Romania, nici nu-ti dai seama cat influienteaza mistocarii astia tara(economie, nivel de educatie. curatenie, admin, )
Sus
a_b_a_1011
Bagaret de seama

Data înscrierii: 22/02/2006
Locație: Botosani

MesajTrimis: Lun 10 20, 2008 5:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cea mai interesanta vanzare.chiar imi place.te sun
Sus
bestprice
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 10 22, 2008 7:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a_b_a_1011 a scris:
cea mai interesanta vanzare.chiar imi place.te sun

raspunsul este 50 jocuri
nu mai am posibilitatea sa te sun inapoi !

numai bine!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Vanzari Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium