Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Ce vrăji a mai făcut POLIȚIA MEA (rutieră)?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
xxxl
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: www

MesajTrimis: Sâm 06 21, 2008 11:51 pm    Titlul subiectului: Ce vrăji a mai făcut POLIȚIA MEA (rutieră)? Răspunde cu citat (quote)

Ce vrăji (aroganțe) ne-a mai făcut POLIȚIA MEA (rutieră)?

Dragi forumisti, astazi 21.06.2008 am observat pe drumul european E58. un nou semn rutier, la iesirea din localitati: caruta in cerc rosu!
Oare ce vrea sa ne spuna "Jedezuazo", in afara de semnificatia legala a indicatorului auto (Accesul interzis vehiculelor cu tractiune animala)?
Ca a ajuns DE-ul si in judetzul Botsheni?
Extraaaordinaaar! Credeam ca DE58 "egzista" doar pe internet...

Daca "Jedezuazo", nu sunt in stare sa se integreze in Europa, haideti sa-i ajutam noi!
Deci: POSTATI aici AVENTURI PE DE58!

N-ai cu cine...

Ultima modificare efectuată xxxl la Sâm 06 28, 2008 5:33 pm, modificat de 7 ori în total
Sus
xxxl
Bagaret de seama

MesajTrimis: Sâm 06 28, 2008 5:20 pm    Titlul subiectului: Re: Ce vraji a mai facut POLITIA MEA (rutiera)? Răspunde cu citat (quote)

Ce vrăji (aroganțe) ne-a mai făcut POLIȚIA MEA (rutieră)?

Atentie la DE58 catre Suceava!
Din drum european s-a transformat in drum de tractoare:
VITEZA MAXIMA ADMISA = 70 km/h Shocked

Cind plecati catre Suceava apasati pedala doar in zona PACEA (80 km/h) pina la Hudum! Dupa... doar frina! Laughing

Daca "Jedezuazo", nu sunt in stare sa se integreze in Europa, haideti sa-i ajutam noi!
Deci: POSTATI aici AVENTURI PE DE58!

J`ai des oiseaux, tu as des oiseaux…
Sus
primola
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2007

MesajTrimis: Dum 06 29, 2008 4:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu nu vad chestia asta mare branza...adica parerea mea e ca acolo nu e destula vizibilitate ca sa puna mai mult de 70, sau chiar daca e, poate asa s-a considerat ca e mai bine pe portiunea aceea. Si oricum, nu e singurul loc in care se merge cu 70. Pe DN1 du-te si vezi ca in multe locuri e restrictie de 70. Si daca tot nu vrei sa mergi cu 70, ia-ti un detector, macar cand e pericol sa te anunte, cand nu, baga mare.
Sus
xxxl
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 06 29, 2008 5:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu a inteles ideea?
Spui: "Pe DN1 du-te si vezi ca in multe locuri e restrictie de 70."

Pai aici nu e in multe locuri, e peste tot! Pe drumul spre Suceava, in judetul BT ai 70 in exterior si 50 in interior!
Care e diferenta dintre drumul spre Suceava (DE58, maxim 70 km/h) si cel spre Dorohoi (DN29B, maxim 90 km/h) din punct de vedere al vizibilitatii?
Cind ai scapat de la releu (dealul Baisa) ai 3 km de drum in linie...
Dupa Hutani, pina la limita intre judete ai drum drept...
Nu e vorba de detector, e vorba de gândirea unora (sau nu...)
Si asta vine dupa ce l-au facut drum european!

primola a scris:
eu nu vad chestia asta mare branza...adica parerea mea e ca acolo nu e destula vizibilitate ca sa puna mai mult de 70, sau chiar daca e, poate asa s-a considerat ca e mai bine pe portiunea aceea. Si oricum, nu e singurul loc in care se merge cu 70. Pe DN1 du-te si vezi ca in multe locuri e restrictie de 70. Si daca tot nu vrei sa mergi cu 70, ia-ti un detector, macar cand e pericol sa te anunte, cand nu, baga mare.
Sus
primola
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2007

MesajTrimis: Lun 06 30, 2008 2:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai e drum european doar cu denumirea, ca sa dea bine...ca doar suntem tara europeana, nu?Nu trebuie sa para ca suntem si la nivel?
Sus
Anthos
Bagaret de seama

Data înscrierii: 17/03/2006
Locație: BT

MesajTrimis: Vin 10 24, 2008 10:41 pm    Titlul subiectului: Apropos de DN1 Răspunde cu citat (quote)

Pe DN1 e intradevar restrictie la 70km/ora insa in localitati. Si vorbesc in cunostinta de cauza. In afara mergi lejer daca iti permite traficul. De obicei mergi mult mai incet din cauza aglomeratiei. Succes!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium