Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
lost ?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Multimedia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Aticckk
Bagaret de seama

Data înscrierii: 05/03/2006
Locație: Bt

MesajTrimis: Sâm 04 29, 2006 9:12 pm    Titlul subiectului: lost ? Răspunde cu citat (quote)

pai .. la inceput nu stiam ce e cu Lost asta ... dar la insistentele prietenilor mei am hotarat sa ma uit ... Tot ma bateau la cap ca " ai sa vezi ce super e ... " si chestii de astea ...
intradevar ... dupa primele 3 episoade nu am mai putut lasa din mana filmele asha ca in 4 zile am vazut 40 de episoade. ..
mai rau a fost cand nu mai aveam la ce sa ma uit .. si m-am intors la cs ...

Voi ce credeti dsp lost ? La fel de disperati ca si mie in asteptarea noilor episoade ?
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: BT, Bucovina

MesajTrimis: Sâm 04 29, 2006 9:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce gen de film este..?? Question am auzit de seria lost dar habar n-am cu ce se mananca. As vrea sa ma vad si eu serialele...de la cine sa le iau..le are cineva...daca vreti sa ajutati un curios...id de mess: anghelsebastian

Arrow 10x
Sus
Aticckk
Bagaret de seama

Data înscrierii: 05/03/2006
Locație: Bt

MesajTrimis: Dum 04 30, 2006 9:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ... gasesti toate serialele din lost pe oDC Smile sunt tona de obsedati care le au ... genul filmului ( adica a serialului ) e un pic sfist ... adica un avion se prabuseste pe o insula ... insula aia e scarry .... si iei incearca sa supravietuiasca ,se imprietenesc unii cu altii ... bla bla. ..
oricum e ceva diferit fata de tot ce ai vazut pana acu ,, merita sa te uiti
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Multimedia Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium