| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Pablo Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 310 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm 10 14, 2006 2:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| citeste`mi pe buze ce zic eu... |
|
| Sus |
|
 |
ion Bagaret de seama
Data înscrierii: 24/03/2006 Mesaje: 25 Locație: Botosani
|
Trimis: Vin 11 03, 2006 9:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Tocmai mi-am pus net de la UPC. Merge ok . Inca nu a picat. Cind o sa am probleme o sa va spun |
|
| Sus |
|
 |
a_b_a_1011 Bagaret de seama
Data înscrierii: 22/02/2006 Mesaje: 126 Locație: Botosani
|
Trimis: Dum 11 05, 2006 4:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
cand mi-m pus UPC am depus cerere si in aceeasi zi a venit si mia pus netul.Ofticate Adriane  |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/12/2005 Mesaje: 252 Locație: away
|
Trimis: Lun 11 06, 2006 11:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| a_b_a_1011 a scris: |
cand mi-m pus UPC am depus cerere si in aceeasi zi a venit si mia pus netul.Ofticate Adriane  |
Cred ca ofticatul esti tu (sau vei fi)... stii de ce au venit asa repede ....
 |
|
| Sus |
|
 |
a_b_a_1011 Bagaret de seama
Data înscrierii: 22/02/2006 Mesaje: 126 Locație: Botosani
|
Trimis: Mie 11 15, 2006 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adrian nu stiu care e rolul tau aici.Sa faci reclama negativa la alta firma pt ca tu lucrezi la citynet si inca nu esti obisnuit cu ideea ca este concurenta.Nu ma intereseaza parerea ta de ce au venit asa repede atata timp cat au venit nu ca citynetul care a venit la 1 an dupa ce am depus cererea.hahahahah halal.Si prietenul ala al meu poate nu tia zis ca nu mi-a mers bine primele 2 zile UPC-ul pt ca inca nu era gata reteaua,dar acum merge spre ofticarea ta,ca daca nu ai fi ofticat nu te-ai agita.Sa vii sa iei cablul care a mai ramas ca se trag copii huta huta pe el ca l-am taiat din casa,vil dau gratis cu toate ca am platit pt el .Hai bye bye |
|
| Sus |
|
 |
Pablo Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 310 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mar 12 12, 2006 4:44 am Titlul subiectului: |
|
|
| a_b_a_1011 a scris: |
Adrian nu stiu care e rolul tau aici.Sa faci reclama negativa la alta firma pt ca tu lucrezi la citynet si inca nu esti obisnuit cu ideea ca este concurenta.Nu ma intereseaza parerea ta de ce au venit asa repede atata timp cat au venit nu ca citynetul care a venit la 1 an dupa ce am depus cererea.hahahahah halal.Si prietenul ala al meu poate nu tia zis ca nu mi-a mers bine primele 2 zile UPC-ul pt ca inca nu era gata reteaua,dar acum merge spre ofticarea ta,ca daca nu ai fi ofticat nu te-ai agita.Sa vii sa iei cablul care a mai ramas ca se trag copii huta huta pe el ca l-am taiat din casa,vil dau gratis cu toate ca am platit pt el .Hai bye bye |
lol.. nu era UPC cand ati inceput voi cearta.. poate rolul tau e de a face reclama necativa city-net`ului  |
|
| Sus |
|
 |
Anthos_0 Bagaret de seama
Data înscrierii: 21/08/2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar 02 20, 2007 7:50 am Titlul subiectului: |
|
|
[quote="a_b_a_1011"]Adrian nu stiu care e rolul tau aici.Sa faci reclama negativa la alta firma pt ca tu lucrezi la citynet si inca nu esti obisnuit cu ideea ca este concurenta.Nu ma intereseaza parerea ta de ce au venit asa repede atata timp cat au venit nu ca citynetul care a venit la 1 an dupa ce am depus cererea.hahahahah halal.Si prietenul ala al meu poate nu tia zis ca nu mi-a mers bine primele 2 zile UPC-ul pt ca inca nu era gata reteaua,dar acum merge spre ofticarea ta,ca daca nu ai fi ofticat nu te-ai agita.Sa vii sa iei cablul care a mai ramas ca se trag copii huta huta pe el ca l-am taiat din casa,vil dau gratis cu toate ca am platit pt el :lol: .Hai bye bye[/quote]
Ma adreane, :)), nu stiu si nici nu ma intereseaza ce hram porti tu acolo, insa eshti penibil frateeeeeeee - la fel ca Shity-net-ul. Asha ca.... pliscul mic, Apropos, am si eu un cablu ca atarna la balcon, copii nu ajung la el dar iti poti trimite copii de pe service sa mi-l de-a jos ca mai bate vantul si bate intr-un geam facand galagie. Ma deranjeaza. |
|
| Sus |
|
 |
johnny Bagaret de seama
Data înscrierii: 06/12/2005 Mesaje: 53 Locație: BT
|
Trimis: Mar 02 20, 2007 3:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca ai de reprosat cuiva ceva personal exista PM. |
|
| Sus |
|
 |
VeDeTa Bagaret de seama
Data înscrierii: 29/05/2006 Mesaje: 28 Locație: Botosani
|
Trimis: Dum 03 25, 2007 7:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Cand m`am bagat la city net ,aveam ideia ca am odc si trag repede ce vreau...
Dar uitati fratilor cum stau de vreo 2 luni:
<<You are banned and this is a default extra message>>
Reason: 60
Permanently.
IP: 89.37.36.12
Nick: _ipban_
Un kkat de motiv doar pt ca am nicku: [RO][BT][CN]VineNETUcadeNETU
Nu vad sa existe vreo regula la nickul meu ,oricum eo doresc multa m... la tot neamu lui ala care mi`o dat ban.Pupateas rece,te aflu eu.....
Am sunat la city net sa`mi zica cine modereaza hubu ala si se acopera dracii ... |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
|
Trimis: Lun 03 26, 2007 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Corect asa, marlanii ca tine sa astepte. Si apropo daca tot ai fost pe oDC poate ai citit .....daca stii sa citesti..... ca nu apartine City Net acel hub.
Cand inveti sa ai bun simt o sa ai acces si pe hub.....pana atunci iti raspund asa cum meriti. Asta referitor la "marlanii"  |
|
| Sus |
|
 |
2ez4me Bagaret de seama
Data înscrierii: 20/11/2006 Mesaje: 114
|
Trimis: Mie 03 12, 2008 7:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| VeDeTa a scris: |
Cand m`am bagat la city net ,aveam ideia ca am odc si trag repede ce vreau...
Dar uitati fratilor cum stau de vreo 2 luni:
<<You are banned and this is a default extra message>>
Reason: 60
Permanently.
IP: 89.37.36.12
Nick: _ipban_
Un kkat de motiv doar pt ca am nicku: [RO][BT][CN]VineNETUcadeNETU
Nu vad sa existe vreo regula la nickul meu ,oricum eo doresc multa m... la tot neamu lui ala care mi`o dat ban.Pupateas rece,te aflu eu.....
Am sunat la city net sa`mi zica cine modereaza hubu ala si se acopera dracii ... |
MA dute si fute-i vroe 2 rachete in muie lu Adrian. Ca el e ala care se da mare jmeker pe acolo. Oricum daca ii zici vroe 2 lesina. Mare jemker de dupa monitor, da ban. Si ce drept are sa dea ban pt ca nickul reflecta adevarul. Is niste amarati cu 30 abonti la net, si se sparg in figuri. Auzi nu-i convine nickul care e complet lega si politicos si da ban. Pai daca imi facea mie asa , dadeam cu el de pamant pana visa "unban". Adriane mare grija pe cine superi. |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
|
Trimis: Joi 03 13, 2008 12:39 am Titlul subiectului: |
|
|
| 2ez4me a scris: |
| Adriane mare grija pe cine superi. |
Si ... daca te superi rau ..da rau tare ....ma musti de "acasa"
Meri ma ficior la tactu sa te educe, daca esti retardat te ajut eu la 4 sa te cazeze astia! Bolovan crescut la sapa ...ai vazut targul .... mare ....... ! |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
|
Trimis: Mar 03 18, 2008 11:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| 2ez4me a scris: |
Vezi ma zdreata puliica ti-o iei peste bot de nu te mai culege nici dracu. Esti nascut pentru alocatii. |
Taran te-o fatat mata si asa vorbesti/scrii, te`dreaq` de zdreanta nenorocita.
Si cu asta am terminat ..... cu fraierii si retardatii nu se poate vorbi omeneste!
Adminule ...te rog sterge sau inchide topicul asta!
 |
|
| Sus |
|
 |
Tancul Bagaret de seama
Data înscrierii: 16/10/2008 Mesaje: 18
|
Trimis: Mie 11 05, 2008 8:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| Si tu esti tare-n clanta Adriane ? Calmeaza-te nene... |