Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Ai dreptate aba

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Oby172000
Bagaret de seama

Data înscrierii: 25/04/2006
Locație: Botosani

MesajTrimis: Mar 04 25, 2006 8:54 am    Titlul subiectului: Ai dreptate aba Răspunde cu citat (quote)

Cum a spus si aba.
De ce va e rusine sa recunoaste-ti acest lucru?Operatorii care raspund la dispecerul citynet stiu doar sa minta si sa dea vina pe tine ca totul e de la tine de la calculatorul tau nu de la ei doamne fereste.Daca acest forum apartine de citynet sau angajati ai acestei firme e normal ca acestia sa se atace cand spui un adevar despre firma si ei stiu adevarul asta de asta se si agita asa
Sus
Pablo
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Joi 04 27, 2006 3:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer.. am vazut multi care acuzau City Net ca nu le merge netu.. si cand am vazut ce e in calculatoarele lor am zis ca-mi pun mainele in cap si plec... 1200 de spyware... care se conectau deodata la siteurilor.. iti dai seama ca nu-ti mai mergea nimic... dar eu s bateau cu pumnul in piept ca e de la CityNet problema...
Sus
cox
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/03/2006

MesajTrimis: Vin 04 28, 2006 6:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uite care e problema...sunt intradevar clienti din astia si vor fi intotdeauna...dar cand suni si le exprimi clar problema in termeni tehnici...si ei o cotesc ca la Ploiesti asta ce ar trebui sa mai insemne...vezi tu pablo mai sunt si oameni care mai stiu asa catusi de putin...si de la a ti se cere o reinstalare de windows cand tu folosesti alt sistem de operare...e lunga calea...cel mai bine spun eu este sa asculti mai intai...chiar si pe cei care nu se pricep ca de asta un om este pus unde e pus...solutii din astea extreme le poate da oricine....
Sus
YMvictor
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 04 28, 2006 4:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Haideti mai oameni buni....nu are lagutura cu firma..dar are legatura cu angajati TOP NET....care administreaza si Hubul ''City NET''(care nu are legatura cu TOP NET ),dar nu ne lasau sa facem vanzare pe hub..sa postam aici...unde lucrurile se misca intr-un ritm de inmormantare....minune ca sa deschis chatul pe hub.
City Net a facut un ''rush'' cu acoperirea orasului...dar au sa pice mai toti odata cu venirea UPC-ului....cu o oferta de net mai decenta. Mare lucru nu am demonstrat acum.....doar ca ....hub-ul si cu o mica parte din forum au legatura cu Top-Net Botosani.
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Sâm 04 29, 2006 9:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing UPS va veni la toamna-iarna...a venit si DSL si tot am ramas pe piata .... in top...deci .....no comment Exclamation
Sus
YMvictor
Bagaret de seama

MesajTrimis: Sâm 04 29, 2006 2:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu modul agresiv de publicitate al UPC-ului...cine stie.La 12 $ pe luna 512kbps....NO COMENT Very Happy.Sa nu mai specificam ca la romtelecom..cea mai ieftina oferta nu e cu Trafic Nelimitat si custodia modemului costa(pe cand la astia e nelimitat si instalarea e gratis si nu percep chirie la modem) Exclamation Exclamation Exclamation Very Happy
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: BT, Bucovina

MesajTrimis: Sâm 04 29, 2006 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

YMvictor a scris:
Cu modul agresiv de publicitate al UPC-ului...cine stie.La 12 $ pe luna 512kbps....NO COMENT Very Happy.Sa nu mai specificam ca la romtelecom..cea mai ieftina oferta nu e cu Trafic Nelimitat si custodia modemului costa(pe cand la astia e nelimitat si instalarea e gratis si nu percep chirie la modem) Exclamation Exclamation Exclamation Very Happy

iti spun o parere bine dezbatuta...Nimic nu se compara cu transferul prin fibra optica..asa ca poa sa vina si cfr-ul...ca infrastructura tpnet-city-net sunt primii...
un exemplu...

Acum cateva zile s-au rupt 2 fibre ale topnet-ului...si o fibra a rds-ului. Topnetul s-au mobilizat si in jumate de zi au facut circa 48 de lipituri de fibra (ceea ce e extrem de mult). Cei de la rds..au rezolvat fibra abia a doua zi....Asta ca sa va faceti o parepe despre tpnet si serviciul city-net! Exclamation
Sus
YMvictor
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 04 30, 2006 12:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu vb de viteza de internet ....nu metro...eu unul fac download masiv de pe torente.E fain cand stai 2-3 ore fara net pe zi....si te certi cu lumea pe main chat...hubul top net.acum am de la RDS...si is multumit....dar numai 42KBps...pana la 64KBps...mai este.si in unele zone metro(top net) mere si cu 300K..cea ce am si la RDS.
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Dum 04 30, 2006 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

YMvictor a scris:

Wink Reclama e sufletul comertului si pana va dovedi UPS ca asa e ... mai dureaza ...

P.S.>>> Am intrebat si pe altii din tara care au deja de la UPS ..provider Astral .... cred ca am zis deja totul Rolling Eyes
Sus
Dorio
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/02/2006

MesajTrimis: Dum 04 30, 2006 9:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fosti colegi in Timisoara care au UPC si sunt foarte multumiti. Poate nu ajung la 64KBps dar peste 50 tot au. Fata de Astral UPC are avantajul ca nu are limita de trafic. Oricum Astral a fost cumparat de UPC si deci nu veti mai auzi de Astral. Vom trai si vom vedea, piata decide. Cel care va avea mai multe de oferit va castiga.
Sus
12345
Bagaret de seama

Data înscrierii: 20/04/2006

MesajTrimis: Sâm 05 06, 2006 3:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
UPS va veni la toamna-iarna...a venit si DSL si tot am ramas pe piata .... in top...deci .....no comment

Grija mare mare ca UPC-ul vine cum a venit Dunarea peste saracii aia din partile alea asa ca....NO COMMENT Wink
Sus
Pablo
Bagaret de seama

Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun 05 08, 2006 6:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da.. si cei ce vor ramane in fata "Dunarii" vor ramane cu buza unflata:)... sau mai pe romaneste cine sta sa se conecteze la UPC... Laughing Laughing Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium