| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
a_b_a_1011 Bagaret de seama
Data înscrierii: 22/02/2006 Mesaje: 122 Locație: Botosani
|
Trimis: Mar 04 25, 2006 1:14 pm Titlul subiectului: Counter-strike dependenta? |
|
|
| A devenit acest joc un drog pt unii?pt ca vad multi copii si chiar oameni in varsta care traiesc,viseaza,se trezesc pt counter-strike.Multi dintre ei isi lasa alocatia la posesorii de servere care in schimb la 200.000 lei(mai bine zis alocatia) primesc admin.Copii aia vor mai avea viata?Pt ca multi dintre ei nici nu mai stiu sa scrie pt ca pt scoala nu mai au timp |
|
| Sus |
|
 |
BULIK Bagaret de seama
Data înscrierii: 25/04/2006 Mesaje: 20
|
Trimis: Mie 04 26, 2006 9:46 am Titlul subiectului: Re: Counter-strike dependenta? |
|
|
| a_b_a_1011 a scris: |
| A devenit acest joc un drog pt unii?pt ca vad multi copii si chiar oameni in varsta care traiesc,viseaza,se trezesc pt counter-strike.Multi dintre ei isi lasa alocatia la posesorii de servere care in schimb la 200.000 lei(mai bine zis alocatia) primesc admin.Copii aia vor mai avea viata?Pt ca multi dintre ei nici nu mai stiu sa scrie pt ca pt scoala nu mai au timp |
BA nene ba eu vad ca tu nu ai ce face si te dai rotund pe aici daca jukai cs poate era mai bine. E un jok fain dar daca esti<> nu il stii mai bine stai in banca ta si <> pe forumuri  |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Mie 04 26, 2006 10:15 am Titlul subiectului: |
|
|
| deci din start se vede ca esti crescut in poiata.Credema cunosc destul de bine jocul si dupa numele pe care il ai nu esti cunoscut in domeniul asta si sunt mai bun decat iti imaginezi si chiar sunt finantatorul unui clan de acest gen "hG".Ma bucur pt tine ca esti bun la Counter cum te lauzi aici poate ai sa castigi cupa UEFA la counter.E un joc tare iti trebuie multa inteligenta numai astia repetenti pot juca bine.O dar vai tu chiar joci bine.....deci.......Mai intereseazate si nu mai afirma ce nu esti sigur ca stii.Probabil ca te-ai simtit cu musca pe caciula din moment ce ai reactionat asa ca la stana nr 14. |
|
| Sus |
|
 |
BULIK Bagaret de seama
Data înscrierii: 25/04/2006 Mesaje: 20
|
Trimis: Joi 04 27, 2006 11:19 am Titlul subiectului: |
|
|
| a_b_a_1011 a scris: |
deci din start se vede ca esti crescut in poiata. Frumos limbaj, esti crescut acolo,cunosti locul ?Credema cunosc destul de bine jocul si dupa numele pe care il ai nu esti cunoscut in domeniul asta si sunt mai bun decat iti imaginezi si chiar sunt finantatorul unui clan de acest gen "hG". Sa platesti e una si sa fii bun e alta Ma bucur pt tine ca esti bun la Counter cum te lauzi aici poate ai sa castigi cupa UEFA la counter.E un joc tare iti trebuie multa inteligenta numai astia repetenti pot juca bine.O dar vai tu chiar joci bine.....deci.......Mai intereseazate si nu mai afirma ce nu esti sigur ca stii.Probabil ca te-ai simtit cu musca pe caciula din moment ce ai reactionat asa ca la stana nr 14. |
La stana sau oriunde in mediul rural unde ti-ai primit educatia erai pe nivelul cerut CS aici esti doar un latrau |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Joi 04 27, 2006 11:28 am Titlul subiectului: |
|
|
| bulik counter nu cred ca stii daca stiai auzeam sigur de tine si imi pastrez afirmatia ca ai limbaj de stana.Daca nu ma crezi citeste ce ai postat prima data.Deci afirmatia mea ca multi din cei care joaca counter sunt analfabeti sa adeverit.Felicitari esti bun la counter pacat ca nu stii sa vorbesti romaneste dar nui nimic las ca macar te pricepi la jocuri cum spui.Doamne ce redus esti.Si ce inseamna la tine <>? |
|
| Sus |
|
 |
Pablo Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 310 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi 04 27, 2006 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
he he he... asta ajunge ca mIRC-u  |
|
| Sus |
|
 |
Aticckk Bagaret de seama
Data înscrierii: 05/03/2006 Mesaje: 60 Locație: Bt
|
Trimis: Sâm 04 29, 2006 3:20 pm Titlul subiectului: aba are dreptate |
|
|
pai ... eu sunt de acord cu aba ... adica ... cunosc f multi obsedat care se trezesc la ora 10 .. si stau pana la vreo 1 noaptea jucand cs ... ( si cand imi amintesc ca eram si eu odata unul dintre ei ... dar a venit scoala si a distrus totul ... ) anyway .. ceea ce vroiam sa zic e ca jocul creeaza dependenta ... asta e sigur .. altfel cum ai putea explica toti incultii care se cred in irak cand joaca cs ? sau toate persoanele care lipsesc de la scoala pt a juca cs ? cs - u a devenit o parte din viata lor dara de care nu pot trai ... ;
iar tu, bulik ... mai bine taci decat sa iti arati incultura. ..
oricum ,,, cs - u are si parti bune .. cum ar fi atunci cand iti imaginezi ca adversarii au toti fetele profului de mate ..
e destul de relaxand jocul ( asta pana te oftici de moarte cand veti cativa buti jucand cu coade... dar ata ete. .. ) |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/12/2005 Mesaje: 252 Locație: away
|
Trimis: Dum 04 30, 2006 6:37 pm Titlul subiectului: CS |
|
|
Asta e un joc .......
 |