Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Pachet COSMOTE 2000 + Samsung X100 + cablu date

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Vanzari
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
xxxl
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: www

MesajTrimis: Joi 03 30, 2006 5:17 am    Titlul subiectului: Pachet COSMOTE 2000 + Samsung X100 + cablu date Răspunde cu citat (quote)

Too late!

Vind Samsung X100 + cablu date + cartela COSMOTE revolutionara. Pret 170 RON Idea

Ultima modificare efectuată de către xxxl la Lun 05 08, 2006 7:43 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
luckas_dj
Bagaret de seama

Data înscrierii: 19/12/2005

MesajTrimis: Joi 03 30, 2006 7:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

telefonul este nou?
la cutie?
si zi e codat in cosmote?
ultimul pret?
Sus
xxxl
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 03 30, 2006 8:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Are cutie dar nu e nou! Nu e codat! Functioneaza in COSMOTE sau CONNEX! Very Happy
Pretul mentionat!

luckas_dj a scris:
telefonul este nou?
la cutie?
si zi e codat in cosmote?
ultimul pret?
Sus
Pablo
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun 04 03, 2006 2:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="xxxl"]Are cutie dar nu e nou! Nu e codat! Functioneaza in COSMOTE sau CONNEX! Very Happy
Pretul mentionat!

quote]

cum adica nu e codat dar functioneaza in Cosmote si Connex ? inseamna ca nu functioneaza in Orange.. deci e codat... Rolling Eyes
Sus
xxxl
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 04 05, 2006 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cauza semnalului fluctuant in ORANGE are probleme (se restarteaza..)
Cauta pe forumuri...

[quote="Pablo"]
xxxl a scris:
Are cutie dar nu e nou! Nu e codat! Functioneaza in COSMOTE sau CONNEX! Very Happy
Pretul mentionat!

quote]

cum adica nu e codat dar functioneaza in Cosmote si Connex ? inseamna ca nu functioneaza in Orange.. deci e codat... Rolling Eyes
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Locație: away

MesajTrimis: Mie 04 05, 2006 2:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

xxxl a scris:
Cauta pe forumuri...

Rolling Eyes Adik pe COSMO_SHIT e mai stabil semnalul decat pe ORAGE Laughing Laughing Laughing Arrow GLUMA ZILEI
Sus
partalga
Bagaret de seama

Data înscrierii: 19/03/2006

MesajTrimis: Mie 04 05, 2006 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adrian a scris:
xxxl a scris:
Cauta pe forumuri...

Rolling Eyes Adik pe COSMO_SHIT e mai stabil semnalul decat pe ORAGE Laughing Laughing Laughing Arrow GLUMA ZILEI

Pai si ce e asa bun semnalul la orange ??
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Locație: away

MesajTrimis: Mie 04 05, 2006 6:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing am zis eu ca ar fi bun ...... comparam cu cel de la cosmo....... Wink
P.S. E Romania ...mai exact "north" ....deci Rolling Eyes
Sus
xxxl
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 04 06, 2006 5:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incearca si tu o monitorizare semnal. Eu am facut pe SE K750i cu MyPhoneExplorer (http://members.aon.at/fwechsel/en/index.html) si COSMOTE avea cel mai tare semnal, urmeaza CONNEX si apoi ORANGE ( se pronuntza "olingi") la care semnalul era la 1/2 din COSMOTE si fluctuant! Rolling Eyes
Daca ai NOKIA cauta un NetMonitor si te vei convinge...
Semnalul de kko ORANGE in BT face ca durata de viata a bateriei sa se scurteze. Chiar am auzit ca au fost reclamatii deja la OPC (telefoane defectate in termen de garantie)

Adrian a scris:
xxxl a scris:
Cauta pe forumuri...

[img][/img][img][/img][img][/img][img][/img]
Sus
moryss_bt
Bagaret de seama

Data înscrierii: 19/03/2006

MesajTrimis: Sâm 05 06, 2006 8:58 am    Titlul subiectului: Re: Pachet COSMOTE 2000 + Samsung X100 + cablu date Răspunde cu citat (quote)

salut! cat vrei pe cartela? daca o dai separat
Sus
xxxl
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 05 08, 2006 7:44 pm    Titlul subiectului: Re: Pachet COSMOTE 2000 + Samsung X100 + cablu date Răspunde cu citat (quote)

Vindut!

moryss_bt a scris:
salut! cat vrei pe cartela? daca o dai separat
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Vanzari Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium