Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
baruri , discoteci, restaurante
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Pablo
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Joi 02 23, 2006 9:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Despre Botosani in general nu poti spune prea multe lucruri... Smile
Doar istoria ce mai pastreaza renumele orasului.. in rest.. e greu de zis ceva despre Botosani... Chiar mi-a vorbit cineva de aici din Timisoara foarte frumos despre Botosani.. dar nu despre cel prezent.. ci despre ce a oferit orasul istoriei...
DON_SEM@K@ sper c aam raspuns bine la intrebarea ta Smile)
Sus
AndreiDj
Bagaret de seama

Data înscrierii: 13/12/2005
Locație: Acasa..stand pe http://www.world.talk.cbi.ro

MesajTrimis: Joi 03 02, 2006 3:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ho ho de cand nam mai trecut paci pe forum...hmm..ce sa zic..incercati tnt sau La Strada....sau vedeti voi ca sunteti oameni mari.. Smile
Sus
conyx
Bagaret de seama

Data înscrierii: 02/03/2006
Locație: Botosani

MesajTrimis: Joi 03 02, 2006 11:09 pm    Titlul subiectului: La-la-la-La Strada si nu numai acolo Răspunde cu citat (quote)

Am avut supriza sa constat ca La Strada a crescut de curand preturile, asa ca ma voi gandi de doua ori daca sa ma mai duc la un ...aaa (ce e asta? restaurant? pizzerie?).

Editat de Admin
Nu am cerut reclama negativa la baruri, doar adresele.

Ce ai scris tu se gaseste aici

Am terminat, am platit si am plecat auzind la radio inainte sa ies o reclama la un alta pizzerie botosaneana...

Daca astea s-ar intampla numai la-La Strada (sic!) ar fi ok, dar noi stim ca asta se intampla si la Romarga, si la alte pizzerii...

Sa nu fiu rau, am observat o imbunatatire "termica" iarna asta, la-La Strada, au pus termopane.

Deci, unde mergem data viitoare?
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 03 03, 2006 8:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bine ma conyx... bravo ! chiar.. chiar ai un spirit de observatie dezvoltat.. ca sa nu zic si de cel de critica....
nu iau pararea.. asa e !!!
numa ca nimeni pana acu nu prea a avut curaj sa zica intr-o maniera asa de exacta Smile
bravo.. felicitari de la mine ! ba.. da nici un icon care aplauda ?
Sus
conyx
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 03 03, 2006 9:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Domnule Admin, aveti dreptate, nu am fost atent la cerintza dvs., citisem doar ultimul post, si mi-a venit sa comentez putin situatia pizzeriilor din Botosani, luand ca etalon La Strada. (poate ati vazut documentarul "SuperSize Me", in care regizorul documentarului analizeaza problema supraponderabilitatii americanilor, luandu-si ca etalon McDonald's).

Cat despre "reclama negativa", da, mi se pare normal sa NU recomand ceva ce, dupa parerea mea, nu corespunde cerintelor mele, cel putin. Pe de alta parte, fiind in sectiunea LA TAIFAS, n-am fost atent si am povestit elemente din experientele mele personale.

Nu am observat ca trebuie sa va facem "temele", domnule Admin, pentru un viitor portal de succes. De aceea, imi cer scuze.

Si daca tot ati "editat" postul meu, poate era mai usor sa CENZURATI doar numele pizzeriilor mentionate. Sau, daca doriti, imi voi reface postul, astfel incat totul sa fie frumos, placut, ca am avut experiente placute in pizzeriile botosanene.

Dar atunci, n-ar mai fi prea multe de spus pe forum, nu-i asa?

Al dumneavoastra Bagaret in seama,
conyx
Sus
Anthos
Bagaret de seama

Data înscrierii: 17/03/2006
Locație: BT

MesajTrimis: Vin 03 17, 2006 10:09 pm    Titlul subiectului: Local Răspunde cu citat (quote)

Un local bun care imi place este Popasul Cucorani. :D
Avantaje: selectionare naturala a clientelei :twisted: (din cauza distantei - aprox 10Km spre Dorohoi), mancare foarte buna :P , preturi mici, muzica buna : aerisire foarte buna (aproape nu se simte fumul de tigara)o .
Dezavantaje: distanta (accesibil doar celor cu auto - cu taxiul cared ca iti ia 200k pana acolo). :shock:
Din cauza clientelei numeroase v-as sfatui sa sunati pentru o rezervare intai: 511111.
Alte localuri bune sunt si eu curios sa le aflu. Dar nu gen Perla unde desi mancarea e buna preturile sunt usor umflate iar mirosul ala de mancare : :kriz: te "imbie" sa pleci inca de cand intri. :kriz:
Sus
conyx
Bagaret de seama

MesajTrimis: Sâm 03 18, 2006 9:33 am    Titlul subiectului: Daca doriti sa revedeti Răspunde cu citat (quote)

In urma recomandarilor amicilor mei - cea mai buna forma de reclama - am fost si eu la Popasul Cucorani intr-un week-end, pe la amiaza, pentru ca mi s-a spus ca seara e aglomerat si trebuie sa faci rezervare. (din pacate, Popasul Cucorani nu-si face reclama nicaieri in presa audio-video si n-am putut afla un numar de telefon, pentru rezervare)

Distanta parcursa pana la Cucorani - cu masina, intradevar - e numai buna sa te gandesti la ce pui bun speri sa mananci. Te si vezi ghiftuit, dat pe spate, zambind satisfacut ospataritei si cerand nota de plata. Cu masina, drumul nu e lung si ai parte si de emotiile pe care ti le da echipajul de politie de la iesirea din oras: "Cat aveam? 100? 120? ...a, doar 50?!?" As fi vrut sa ne opreasca, sa-i intreb daca amendeaza pe soferii care stropesc trecatorii.

Ramai putin dezamagit de pozitionare, credeam ca privelistea e pe masura, in schimb Popasul e la intrarea unei ferme de pui, iar terasa de afara va fi folosita abia la vara. Cercetand imprejurimile si imaginandu-ti ca "vara nu-i ca iarna", se poate sa nu fii atent si sa-ti scapi masina in groapa (alta groapa) de igienizare a rotilor masinilor ce intra in ferma, care insa nu e plina cu apa cu detergent, ci doar apa si noroi.

Nu se poate sa nu te treaca un fior gandindu-te ca gripa aviara bantuie prin lume.

Interiorul e larg si am aflat ca a fost extins pentru a putea gazdui nunti de dimensiuni mai mari si are si un separeu pentru petreceri mai mici.

Mesele sunt bine pozitionate intre ele, astfel incat sa poti beneficia de intimitatea necesara devorarii unui pui la gratar.

Normal ca am comandat pui, ca doar nu era sa merg la Popasul Cucorani si sa mananc pizza. Domnisoara care se ocupa de masa noastra nu are habar de istoria Popasului sau de ferma de pui, insa servirea e decenta, prompta (puiul probabil e re-incalzit la microunde, dar poate gresesc, timpul trece repede cand te simti bine) si a meritat un bacsis.

In rest, a fost ok, puiul destul de mort si vinul bun. Numarul e usor de retinut pentru o viitoare rezervare: 5 si restul de 1. Trebuie sa hotarati dinainte de a bea cine se sacrifica si conduce acasa, pentru ca nu uitati ca politistii va asteapta la intrare in oras Smile

Putina atentie la manevrele din parcare, inca putin mai multa atentie in dreptul radarului si puteti spune ca ati luat masa "in oras" intr-un mod placut. Mai ales daca te bucuri si de compania placuta a insotitorilor.
Sus
LeeN
Bagaret de seama

Data înscrierii: 13/01/2006

MesajTrimis: Lun 03 20, 2006 5:08 pm    Titlul subiectului: Re: Daca doriti sa revedeti Răspunde cu citat (quote)

conyx a scris:
In urma recomandarilor amicilor mei - cea mai buna forma de reclama - am fost si eu la Popasul Cucorani intr-un week-end, pe la amiaza, pentru ca mi s-a spus ca seara e aglomerat si trebuie sa faci rezervare.

Week-end-ul acesta am fost si eu la vestitul popas... am stat de pe la 17 la 23. Pe langa cele mentionate de tine (vinul excelent si puii deliciosi Laughing ) trebuie sa-ti recomand si o portie de inghetata care este excelenta. In intervalul mentionat am consumat vreo 3 si nu au intrat in conflict cu vinul din abundenta! Rolling Eyes Very Happy
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Mar 03 21, 2006 10:43 am    Titlul subiectului: Cucorani Răspunde cu citat (quote)

Evil or Very Mad Servit destul de frumos dar cu pui "mort" de 2 zile si reincalzit........nota 5 din 15 Wink
Vinul si alte "adaosuri" care nu tin de "casa" sunt functie de pret...cam mare pentru pretentiile lor....deci in genral nu merita prea mult la apreciere....e Romanesc ce dreaq Laughing Laughing Laughing
Sus
LeeN
Bagaret de seama

Data înscrierii: 13/01/2006

MesajTrimis: Mie 03 22, 2006 2:36 pm    Titlul subiectului: Re: Cucorani Răspunde cu citat (quote)

Adrian a scris:
Evil or Very Mad Servit destul de frumos dar cu pui "mort" de 2 zile si reincalzit........nota 5 din 15 Wink

Probabil nota 15 din 15 ar primi-o daca puiul ar fi viu! Very Happy Very Happy Very Happy
In acest caz raman 2 solutii:
- il maninci asa viu cum este... Rolling Eyes
- il alegi din cotet si astepti lunga operatiune de sacrificare, oparire, jumulire & "cenatuire" si gatirea propriu-zisa. Adica destul timp sa tragi inapoi o fuga pana la Botosani sa vezi un film, sa tragi cateva numere si sa revii. Rolling Eyes

Varianta a doua imi aduce aminte de povestile fara haz ale unui coleg de serviciu care mergea la o "bagaboanta" care lua gatul unui cocos, facea o friptura si un bors, i le punea in fata impreuna cu o cana de vin scoasa din beci, dupa care se apucau de "treaba". Povestea incepea cum tipa sta la o garsoniera in capat la 1. Embarassed
PS Numai cine n-a gatit o gaina nu stie cam cat ar dura... garantat ca iti trece cheful de orice!
Sus
a_b_a_1011
Bagaret de seama

Data înscrierii: 22/02/2006

MesajTrimis: Mar 04 25, 2006 4:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

probabil ca Adrian a mancat intr-un local in care taia puiul pe loc in fata clientului ca sa vada ca e proaspat.Doamne nam mai vazut pe cineva sa zica asa ceva cica e de doua zile taiat.Vrei sa spui ca tu nu mananci pulpe congelate sau pui congelat?Voi astia ar trebui sa fiti infometati poate va dati seama ce inseamna mancarea sau carnea pe care altii o viseaza si mor de foame.
Sus
12345
Bagaret de seama

Data înscrierii: 20/04/2006

MesajTrimis: Sâm 05 06, 2006 3:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Goldesa plin de tigani hehehe
Zeus-revovare... ii fain ca are snoker:)
.......Loading....

Very Happy

EDIT:Intrebare LeeN ce e in poza ta??? Confused
Sus
baronino
Bagaret de seama

Data înscrierii: 05/07/2006
Locație: *****

MesajTrimis: Dum 07 16, 2006 8:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar de Enjoy sau Piazza Italia ce ziceti ??

PS: La Strada cred ca nici nu merita efortul vostru de a tasta ceva despre acest local "fitzos" Razz
Sus
eedi22
Bagaret de seama

Data înscrierii: 18/06/2006

MesajTrimis: Joi 07 27, 2006 6:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

va recomand X FIVE din Bulevard,atmosfera,chelnerite misto,servire...etc
Sus
Pablo
Bagaret de seama

MesajTrimis: Vin 08 25, 2006 8:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

va recomand barul Nedeie situat la intersectia strazilor Savenilor cu Muncel (fost parcu tineretului acolo)... oh.. pacat ca nu mai e vecinu barman..
a.. ai curaj sa mergi acolo ?? esti nebun...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 3 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium