| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| CEL MAI BUN SERVICE DIN ORAS !!!! |
| BIT |
|
42% |
[ 6 ] |
| Medal |
|
7% |
[ 1 ] |
| L&C |
|
0% |
[ 0 ] |
| ICE Computers |
|
7% |
[ 1 ] |
| Petar |
|
0% |
[ 0 ] |
| Computer House |
|
7% |
[ 1 ] |
| Asist |
|
7% |
[ 1 ] |
| Elsaco |
|
28% |
[ 4 ] |
|
| Voturi totale : 14 |
|
| Autor |
Mesaj |
2Young2Die4 Bagaret de seama
Data înscrierii: 26/01/2006 Mesaje: 106 Locație: BT, Bucovina
|
Trimis: Mie 05 10, 2006 5:11 pm Titlul subiectului: CEL MAI BUN SERVICE DIN ORAS !!!! |
|
|
Salut
Ma intereseaza parerea voastra de cel mai bun service IT din oras, si aici ma refer la promtitudine, rapiditate si la eficacitate . As vrea sa includ si service-ul pentru imprimante....
merci  |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Dum 06 04, 2006 6:15 am Titlul subiectului: |
|
|
sa inteleg ca nu sunt service-uri IT in orasul nostru de nu voteaza lumea, sau nu sunt destui pe forum...ori aveti compurile extraordinar de bune incat nu necesita service  |
|
| Sus |
|
 |
ClintEastwood Bagaret de seama
Data înscrierii: 16/08/2006 Mesaje: 1 Locație: Botosani
|
Trimis: Mie 08 16, 2006 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Se pare ca nu sunt service-uri de calculatoare in BT....si nici nu cred ca o sa fie prea curand...Cred ca motivul este urmatorul : nu sunt oameni calificati sa faca asa ceva iar cei care se mai pricep cat de cat...sunt stimulati sa plece...deoarece...nu trebuie sa ne fie rusine: traim intr-o "zona calamitata" unde oamenii sunt mai saraci decat ne imaginam...
Asadar ne reparam fiecare calculatoarele asa cum putem....decat sa ne trimita vreun indivit de pe la nus ce firma de notorietate in Botosani,..sa ne cumparam vreo componenta f scumpa...(eventual de la ei) de care nici macar nu ai nevoie...
Oricum este foate bine ca exista macar un astfel de forum, pe care putem vorbi... |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Joi 08 17, 2006 8:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ai si tu dreptate in felul tau, dar chestia este ca inainte sa spui ce are un anumit comp, ala de la service trece trin mai multe teste. Si stai linistit ca service-uri sunt chiar si cu oameni calificati care inca nu au plecat din tara:) |
|
| Sus |
|
 |
Pablo Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 310 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin 08 25, 2006 9:10 am Titlul subiectului: |
|
|
| 2Young2Die4 a scris: |
| ai si tu dreptate in felul tau, dar chestia este ca inainte sa spui ce are un anumit comp, ala de la service trece trin mai multe teste. Si stai linistit ca service-uri sunt chiar si cu oameni calificati care inca nu au plecat din tara:) |
inca nu toti..  |
|
| Sus |
|
 |
|