| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ag Bagaret de seama
Data înscrierii: 22/12/2005 Mesaje: 20
|
Trimis: Dum 12 25, 2005 2:57 am Titlul subiectului: |
|
|
| Este o problema cu serveru. Icerc sa ma conectez, imi scrie conected dar nu trece de faza asta. |
|
| Sus |
|
 |
ToddE Bagaret de seama
Data înscrierii: 06/12/2005 Mesaje: 42
|
Trimis: Dum 12 25, 2005 7:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Serverul e on de acuma fratzilor .. singura problema e ca nu o sa fie tot timpul .. ne trebuie un host . Deci .. dak e cineva .. caruia ii place WoW .. si are posibilitatea sa tina calcu deschis ... lasati un mesaj. Ne ocupam noi de tot .. persoana respectiva doar trebuie sa-l tine online .. va primi gm .. ce vrea el .. numai sa avem un server  |
|
| Sus |
|
 |
GriG Bagaret de seama
Data înscrierii: 21/12/2005 Mesaje: 23
|
Trimis: Dum 12 25, 2005 8:53 am Titlul subiectului: |
|
|
| serverul e back on. companion.... ai vazut asa ceva pe blizz? nici nu ma chinui sa il repar daca am timp il scot de tot...si zii anume care q sunt buguite si ce nu e spawnat..we will take care of it instantly...acelasi realmlist acelasi account sign up page |
|
| Sus |
|
 |
Adrian Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/12/2005 Mesaje: 252 Locație: away
|
Trimis: Dum 12 25, 2005 9:48 am Titlul subiectului: loool |
|
|
Te asteptai sa aprecieze cineva ca ai facut ceva bun ..
Esti un visator ...la noi in Romnia, Botshani in special .... daca nu incearca "tzaranul" sa strice ceva nu e normal. Bunul simtz e la mii de Km distanta de aceasta locatie  |
|
| Sus |
|
 |
ToddE Bagaret de seama
|
Trimis: Dum 12 25, 2005 10:06 am Titlul subiectului: Re: loool |
|
|
| Adrian a scris: |
Te asteptai sa aprecieze cineva ca ai facut ceva bun ..
Esti un visator ...la noi in Romnia, Botshani in special .... daca nu incearca "tzaranul" sa strice ceva nu e normal. Bunul simtz e la mii de Km distanta de aceasta locatie  |
Abuf .. ma .. dak nu-ti place .. nu juca .. nu vb si tu prostii .. oricum .. dak faci tu mai bine .. foarte bine .. dar in situatia ta .. shut up !! and talk 2 the hand |
|
| Sus |
|
 |
ag Bagaret de seama
Data înscrierii: 22/12/2005 Mesaje: 20
|
Trimis: Dum 12 25, 2005 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| GriG a scris: |
| serverul e back on. companion.... ai vazut asa ceva pe blizz? nici nu ma chinui sa il repar daca am timp il scot de tot...si zii anume care q sunt buguite si ce nu e spawnat..we will take care of it instantly...acelasi realmlist acelasi account sign up page |
Nu am vazut pe blizz companion aici l-am vazut prima oara.
Questurile. Cat am apucat sa joc. Eu joc cu elfu si este chiar ultimul quest de la prima harta ala in care trebuie sa umpli sticluta cu apa de la fantana . Umplu sticluta , imi scrie Completed , dar nu ii mai apare semnul intrebarii pe cap lu ala lu caruia trebuie sa-i innapoiez sticluta.
Mai este questul cu pachetul pe care il primesc de la un omulet de la poarta sa-l duc la unu de la a doua harta. Tot asa se intampla. Nu ii apare semnul intrebarii pe cap lui ala cruia trebuie sa-i dau pachetul. |
|
| Sus |
|
 |
GriG Bagaret de seama
|
Trimis: Dum 12 25, 2005 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| q alea ar trebui sa mearga pana diseara.....sau cel tarziu maine..mai avem si noi treaba...e craciunul....asa.....si deocamdata eu sunt hostul....mai e din cand in cand lag..mai joc si eu cs...ma mai uit la un film:p ...na..eu il tin pana la rev...dupa imi fac account pe blizz si eu si adriano...al treilea gm...so cine vrea sa il hosteze sa graiasca. |
|
| Sus |
|
 |
GriG Bagaret de seama
|
Trimis: Dum 12 25, 2005 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| p.s. nu inteleg ce nu va convine..lag mic...incercam sa reparam tot cu ajutorul vostru...ce mai vreti??? ah....si astept sa postati si alte buguri |
|
| Sus |
|
 |
GriG Bagaret de seama
|
Trimis: Dum 12 25, 2005 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ah..todd al doilea site avea niste bugguri si l-am inlocuit inapoi cu cel vechi...sorry...mai lucreaza la el daca ai timp...nush daca mai intru azi pe forum...so MARRY CHRISTMAS...incerc sa rezolv buggurile acelea azi..dar nu promit nimic..nush daca o sa am timp |
|
| Sus |
|
 |
ToddE Bagaret de seama
|
Trimis: Dum 12 25, 2005 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu am observat nici o problema
au facut mai multi accounturi .. si nu s-au plans
Dak are cineva probleme .. ma apuc .. dar deocamdata .. nu prea vad probleme  |
|
| Sus |
|
 |
ToddE Bagaret de seama
|
Trimis: Dum 12 25, 2005 4:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Apropo de faza cu hostul .. chiar avem nevoie ..
L-as tine eu .. dar numai ziua .. si chiar si ziua s-ar putea sa-l mai inchid ..
Va convine asa .. sau .. mai caut un host ??
Ca nu prea se ofera nimeni ..
Mai bine oleaca decat nimic
Astept raspunsuri |
|
| Sus |
|
 |
iuliansid Bagaret de seama
Data înscrierii: 23/12/2005 Mesaje: 4 Locație: dasd
|
Trimis: Lun 12 26, 2005 10:07 am Titlul subiectului: |
|
|
| Cine vrea exp mai mare pe serverul din botosani(ma gandesc la 4x nu e nici mare nici mica) scrieti aici pls.. dak suntem 5 care vrem se va schimba |
|
| Sus |
|
 |
GriG Bagaret de seama
|
Trimis: Lun 12 26, 2005 11:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| gata...s-a terminat chefu...acuma incep sa ma apuc de bugguri...da o leak mai greu...dupa 2 zile de chef.....mahmureala asta:) va anunt cand am rezolvat toate buggurile postate...si ala cu discovery... |
|
| Sus |
|
 |
GriG Bagaret de seama
|
Trimis: Lun 12 26, 2005 12:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| p.s.....diseara schimb pe 1.9.0 voi posta un link pt donwload.... |
|
| Sus |
|
 |
GriG Bagaret de seama
|
Trimis: Lun 12 26, 2005 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| coming soon: battlegrounds fully operational:) and epic vendors..... -today- |
|
| Sus |
|
 |
|