Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
SERVER WoW BOTOSANI
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Strategie
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ag
Bagaret de seama

Data înscrierii: 22/12/2005

MesajTrimis: Dum 12 25, 2005 2:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este o problema cu serveru. Icerc sa ma conectez, imi scrie conected dar nu trece de faza asta.
Sus
ToddE
Bagaret de seama

Data înscrierii: 06/12/2005

MesajTrimis: Dum 12 25, 2005 7:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Serverul e on de acuma fratzilor .. singura problema e ca nu o sa fie tot timpul Sad .. ne trebuie un host . Deci .. dak e cineva .. caruia ii place WoW .. si are posibilitatea sa tina calcu deschis ... lasati un mesaj. Ne ocupam noi de tot .. persoana respectiva doar trebuie sa-l tine online .. va primi gm .. ce vrea el .. numai sa avem un server Smile
Sus
GriG
Bagaret de seama

Data înscrierii: 21/12/2005

MesajTrimis: Dum 12 25, 2005 8:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

serverul e back on. companion.... ai vazut asa ceva pe blizz? nici nu ma chinui sa il repar daca am timp il scot de tot...si zii anume care q sunt buguite si ce nu e spawnat..we will take care of it instantly...acelasi realmlist acelasi account sign up page
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Dum 12 25, 2005 9:48 am    Titlul subiectului: loool Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Te asteptai sa aprecieze cineva ca ai facut ceva bun .. Question
Esti un visator ...la noi in Romnia, Botshani in special .... daca nu incearca "tzaranul" sa strice ceva nu e normal. Bunul simtz e la mii de Km distanta de aceasta locatie Twisted Evil
Sus
ToddE
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 12 25, 2005 10:06 am    Titlul subiectului: Re: loool Răspunde cu citat (quote)

Adrian a scris:
Laughing Laughing Laughing Te asteptai sa aprecieze cineva ca ai facut ceva bun .. Question
Esti un visator ...la noi in Romnia, Botshani in special .... daca nu incearca "tzaranul" sa strice ceva nu e normal. Bunul simtz e la mii de Km distanta de aceasta locatie Twisted Evil

Abuf .. ma .. dak nu-ti place .. nu juca .. nu vb si tu prostii .. oricum .. dak faci tu mai bine .. foarte bine .. dar in situatia ta .. shut up !! and talk 2 the hand
Sus
ag
Bagaret de seama

Data înscrierii: 22/12/2005

MesajTrimis: Dum 12 25, 2005 12:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

GriG a scris:
serverul e back on. companion.... ai vazut asa ceva pe blizz? nici nu ma chinui sa il repar daca am timp il scot de tot...si zii anume care q sunt buguite si ce nu e spawnat..we will take care of it instantly...acelasi realmlist acelasi account sign up page

Nu am vazut pe blizz companion aici l-am vazut prima oara. Laughing

Questurile. Cat am apucat sa joc. Eu joc cu elfu si este chiar ultimul quest de la prima harta ala in care trebuie sa umpli sticluta cu apa de la fantana . Umplu sticluta , imi scrie Completed , dar nu ii mai apare semnul intrebarii pe cap lu ala lu caruia trebuie sa-i innapoiez sticluta.

Mai este questul cu pachetul pe care il primesc de la un omulet de la poarta sa-l duc la unu de la a doua harta. Tot asa se intampla. Nu ii apare semnul intrebarii pe cap lui ala cruia trebuie sa-i dau pachetul.
Sus
GriG
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 12 25, 2005 12:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

q alea ar trebui sa mearga pana diseara.....sau cel tarziu maine..mai avem si noi treaba...e craciunul....asa.....si deocamdata eu sunt hostul....mai e din cand in cand lag..mai joc si eu cs...ma mai uit la un film:p ...na..eu il tin pana la rev...dupa imi fac account pe blizz si eu si adriano...al treilea gm...so cine vrea sa il hosteze sa graiasca.
Sus
GriG
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 12 25, 2005 12:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

p.s. nu inteleg ce nu va convine..lag mic...incercam sa reparam tot cu ajutorul vostru...ce mai vreti??? ah....si astept sa postati si alte buguri
Sus
GriG
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 12 25, 2005 1:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ah..todd al doilea site avea niste bugguri si l-am inlocuit inapoi cu cel vechi...sorry...mai lucreaza la el daca ai timp...nush daca mai intru azi pe forum...so MARRY CHRISTMAS...incerc sa rezolv buggurile acelea azi..dar nu promit nimic..nush daca o sa am timp
Sus
ToddE
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 12 25, 2005 4:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu nu am observat nici o problema Confused
au facut mai multi accounturi .. si nu s-au plans
Dak are cineva probleme .. ma apuc .. dar deocamdata .. nu prea vad probleme Razz
Sus
ToddE
Bagaret de seama

MesajTrimis: Dum 12 25, 2005 4:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Apropo de faza cu hostul .. chiar avem nevoie ..
L-as tine eu .. dar numai ziua .. si chiar si ziua s-ar putea sa-l mai inchid ..
Va convine asa .. sau .. mai caut un host ??
Ca nu prea se ofera nimeni ..
Mai bine oleaca decat nimic Idea
Astept raspunsuri
Sus
iuliansid
Bagaret de seama

Data înscrierii: 23/12/2005
Locație: dasd

MesajTrimis: Lun 12 26, 2005 10:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cine vrea exp mai mare pe serverul din botosani(ma gandesc la 4x nu e nici mare nici mica) scrieti aici pls.. dak suntem 5 care vrem se va schimba
Sus
GriG
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 12 26, 2005 11:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gata...s-a terminat chefu...acuma incep sa ma apuc de bugguri...da o leak mai greu...dupa 2 zile de chef.....mahmureala asta:) va anunt cand am rezolvat toate buggurile postate...si ala cu discovery...
Sus
GriG
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 12 26, 2005 12:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

p.s.....diseara schimb pe 1.9.0 voi posta un link pt donwload....
Sus
GriG
Bagaret de seama

MesajTrimis: Lun 12 26, 2005 12:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

coming soon: battlegrounds fully operational:) and epic vendors..... -today-
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> Strategie Data este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium