Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Abonati UPC ?????? Careva pe aci ??????
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ander
Bagaret de seama

Data înscrierii: 13/12/2005

MesajTrimis: Lun 08 28, 2006 8:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in afara de banda 1 pic mai mare.. la top-net e la fel ca la inceput, fara progres la anumite capitole.
Sus
Dorio
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/02/2006

MesajTrimis: Mar 09 12, 2006 10:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la urma nu sunt limitari la UPC. Merge orice, DC++, torrente, jocuri... Am fost din nou la pretenu asta care are UPC si problema era din Firewall. Are o placa de baza cu Nforce 4 si avea firewallu ala de la nvidia care nu-l lasa sa faca anumite chestii. Cu firewallul din Windows totul merge perfect. Poate le ajuta celor care au probleme...
Sus
ionut.b
Bagaret de seama

Data înscrierii: 13/09/2006

MesajTrimis: Mie 09 13, 2006 6:48 am    Titlul subiectului: shi io am dezertat de la city net de la 1 sept....sunt f mul Răspunde cu citat (quote)

IVAN__V a scris:
Adrian a scris:
Laughing Laughing Nu poti sa faci nimic pe gusturile unora ...asteptam replica uni abonat real UPC (asta apropo de banda) acum si peste 2 luni Razz

P.S. IP se poate verifica daca e sau nu UPC Idea

Peste 2 luni ?!? Adik ce, isi trage citynetu sateliti pe acoperish ? Very Happy Daca ai ceva info secrete zi ca poate stam si noi Very Happy....sau peste 2 luni o sa mearga Upc-ul in reluare ca la voi ?
SI despre Ip, stiam ca se poate afla, intrebarea era daca se baneaza Ip-urile de la UPC pe hubu dc.botosani.ro. si daca se baneaza , CINE a dat ordinu si DE CE ? Ca poate se razgandeste UT .
Sus
ionut.b
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 09 13, 2006 6:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am net de la upc de vre-o luna, stau in grivita shi tere sa va spun ca merge superbine.....fara intreruperi.Mi-am facut abonament cu banda de 1.5M si la download se apropie de 1,3/1,4.Am incercat si torrentele iarasi sunt multumit.Nu inteleg care-i faza cu odc-ul, daca poti lua direct de pe net cu o viteza acceptabila....
Sus
Dorio
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/02/2006

MesajTrimis: Mie 09 13, 2006 8:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionut.b a scris:
am net de la upc de vre-o luna, stau in grivita shi tere sa va spun ca merge superbine.....fara intreruperi.Mi-am facut abonament cu banda de 1.5M si la download se apropie de 1,3/1,4.Am incercat si torrentele iarasi sunt multumit.Nu inteleg care-i faza cu odc-ul, daca poti lua direct de pe net cu o viteza acceptabila....

Faza cu oDC-ul e ca unii mai au nevoie de materiale cu copyright si nu au bani de dat pe ele... Eu nu ma includ in categoria asta Cool
Sus
ionut.b
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 09 13, 2006 8:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te cred pe cuvant , sa stii Very Happy
Sus
BULIK
Bagaret de seama

Data înscrierii: 25/04/2006

MesajTrimis: Mie 09 13, 2006 1:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionut.b a scris:

Laughing Laughing Laughing Zi la astia de mananca cu polonicul pe forum cat costa 1,5 M la UPC .....sa faca comparatie , eu am de 512 si e un mare kkt la UPC
Sus
ionut.b
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 09 13, 2006 1:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce adik e naspa?
ce anume se intampla?
Sus
BULIK
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 09 13, 2006 6:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionut.b a scris:
de ce adik e naspa?
ce anume se intampla?

Crying or Very sad simplu, nu am net aproape in fiecare seara Idea Confused
Sus
ionut.b
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 09 14, 2006 5:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt sigur ca dak esti baiat fin shi corect o sa recunosti ca incepand de aseara nu mai ai probleme....nu-i asa????
Sus
BULIK
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 09 14, 2006 12:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionut.b a scris:
sunt sigur ca dak esti baiat fin shi corect o sa recunosti ca incepand de aseara nu mai ai probleme....nu-i asa????

Shocked sa fiu multumit ca dupa o luna de la conectare merge acceptabil o dupa-amiaza ..... Twisted Evil fain a dreaq omule ...fa asta pe City Net si explodeaza orasul Arrow la o cadere de cateva ore urla tembelii astia pe forum nu la o luna Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium