| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ander Bagaret de seama
Data înscrierii: 13/12/2005 Mesaje: 87
|
Trimis: Lun 08 28, 2006 8:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| in afara de banda 1 pic mai mare.. la top-net e la fel ca la inceput, fara progres la anumite capitole. |
|
| Sus |
|
 |
Dorio Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/02/2006 Mesaje: 130
|
Trimis: Mar 09 12, 2006 10:52 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pana la urma nu sunt limitari la UPC. Merge orice, DC++, torrente, jocuri... Am fost din nou la pretenu asta care are UPC si problema era din Firewall. Are o placa de baza cu Nforce 4 si avea firewallu ala de la nvidia care nu-l lasa sa faca anumite chestii. Cu firewallul din Windows totul merge perfect. Poate le ajuta celor care au probleme... |
|
| Sus |
|
 |
ionut.b Bagaret de seama
Data înscrierii: 13/09/2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie 09 13, 2006 6:48 am Titlul subiectului: shi io am dezertat de la city net de la 1 sept....sunt f mul |
|
|
| IVAN__V a scris: |
| Adrian a scris: |
Nu poti sa faci nimic pe gusturile unora ...asteptam replica uni abonat real UPC (asta apropo de banda) acum si peste 2 luni
P.S. IP se poate verifica daca e sau nu UPC  |
Peste 2 luni ?!? Adik ce, isi trage citynetu sateliti pe acoperish ? Daca ai ceva info secrete zi ca poate stam si noi ....sau peste 2 luni o sa mearga Upc-ul in reluare ca la voi ?
SI despre Ip, stiam ca se poate afla, intrebarea era daca se baneaza Ip-urile de la UPC pe hubu dc.botosani.ro. si daca se baneaza , CINE a dat ordinu si DE CE ? Ca poate se razgandeste . |
|
|
| Sus |
|
 |
ionut.b Bagaret de seama
|
Trimis: Mie 09 13, 2006 6:53 am Titlul subiectului: |
|
|
| am net de la upc de vre-o luna, stau in grivita shi tere sa va spun ca merge superbine.....fara intreruperi.Mi-am facut abonament cu banda de 1.5M si la download se apropie de 1,3/1,4.Am incercat si torrentele iarasi sunt multumit.Nu inteleg care-i faza cu odc-ul, daca poti lua direct de pe net cu o viteza acceptabila.... |
|
| Sus |
|
 |
Dorio Bagaret de seama
Data înscrierii: 08/02/2006 Mesaje: 130
|
Trimis: Mie 09 13, 2006 8:01 am Titlul subiectului: |
|
|
| ionut.b a scris: |
| am net de la upc de vre-o luna, stau in grivita shi tere sa va spun ca merge superbine.....fara intreruperi.Mi-am facut abonament cu banda de 1.5M si la download se apropie de 1,3/1,4.Am incercat si torrentele iarasi sunt multumit.Nu inteleg care-i faza cu odc-ul, daca poti lua direct de pe net cu o viteza acceptabila.... |
Faza cu oDC-ul e ca unii mai au nevoie de materiale cu copyright si nu au bani de dat pe ele... Eu nu ma includ in categoria asta  |
|
| Sus |
|
 |
ionut.b Bagaret de seama
|
Trimis: Mie 09 13, 2006 8:24 am Titlul subiectului: |
|
|
te cred pe cuvant , sa stii  |
|
| Sus |
|
 |
BULIK Bagaret de seama
Data înscrierii: 25/04/2006 Mesaje: 20
|
Trimis: Mie 09 13, 2006 1:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Zi la astia de mananca cu polonicul pe forum cat costa 1,5 M la UPC .....sa faca comparatie , eu am de 512 si e un mare kkt la UPC |
|
| Sus |
|
 |
ionut.b Bagaret de seama
|
Trimis: Mie 09 13, 2006 1:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
de ce adik e naspa?
ce anume se intampla? |
|
| Sus |
|
 |
BULIK Bagaret de seama
|
Trimis: Mie 09 13, 2006 6:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
de ce adik e naspa?
ce anume se intampla? |
simplu, nu am net aproape in fiecare seara  |
|
| Sus |
|
 |
ionut.b Bagaret de seama
|
Trimis: Joi 09 14, 2006 5:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| sunt sigur ca dak esti baiat fin shi corect o sa recunosti ca incepand de aseara nu mai ai probleme....nu-i asa???? |
|
| Sus |
|
 |
BULIK Bagaret de seama
|
Trimis: Joi 09 14, 2006 12:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sunt sigur ca dak esti baiat fin shi corect o sa recunosti ca incepand de aseara nu mai ai probleme....nu-i asa???? |
sa fiu multumit ca dupa o luna de la conectare merge acceptabil o dupa-amiaza ..... fain a dreaq omule ...fa asta pe City Net si explodeaza orasul la o cadere de cateva ore urla tembelii astia pe forum nu la o luna  |
|
| Sus |
|
 |
|