Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
torrents!!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
pedrodole77
Bagaret de seama

Data înscrierii: 22/09/2006

MesajTrimis: Vin 09 22, 2006 12:04 pm    Titlul subiectului: torrents!!! Răspunde cu citat (quote)

Reuseste careva de la City-net sa traga ceva de pe vre-un torrent? Romanesc..cel putin. Eu personal...de 2 saptamani..ma chinui...si cu 20 SEED nu reusesc sa iau cu mai mult de 1kb/s!
Sus
BULIK
Bagaret de seama

Data înscrierii: 25/04/2006

MesajTrimis: Sâm 09 23, 2006 6:07 am    Titlul subiectului: Da Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Invata sa folosesti un client de Torrentz Exclamation
Merge si inca bine Wink
Sus
partalga
Bagaret de seama

Data înscrierii: 19/03/2006

MesajTrimis: Sâm 09 23, 2006 8:48 am    Titlul subiectului: Re: Da Răspunde cu citat (quote)

BULIK a scris:
Laughing Laughing Laughing Invata sa folosesti un client de Torrentz Exclamation
Merge si inca bine Wink

II dau dreptate..merge si inca bine chiar si de pe cele straine
Sus
IVAN__V
Bagaret de seama

Data înscrierii: 20/12/2005

MesajTrimis: Mie 09 27, 2006 10:13 am    Titlul subiectului: Re: Da Răspunde cu citat (quote)

BULIK a scris:
Merge si inca bine Wink

Hai geniule da-i cu exemple. Sa vad cum ai invatat tu sa folosesti un client de torrent. Ca vad ca altceva in afara de " Exclamation " " Wink " si niste " Laughing " nu stii sa scrii. Sti doar sa faci recorduri la postari total inutile si care nu ajuta pe nimeni. Da hai lumineaza-ne cum ai " invatat sa folosesti" . Ai cumva vreun manual si nu stie nimeni din BT ? Sau l-ai decompilat si l-ai "adaptat" la limitarile retelei CN ? Sau cum hackere ? Probabil tie iti merge cu 5-6 mb/s daca e " si inca bine" .
Sus
ander
Bagaret de seama

Data înscrierii: 13/12/2005

MesajTrimis: Mie 09 27, 2006 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu are cum sa mearga " si inca bine " pentru ca e limitat Sad
p.s nu mai vorbiti de retele/ provideri de net/ etc ca iar se inchide topicul.
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Mie 09 27, 2006 7:56 pm    Titlul subiectului: Ivan_Turbinca Răspunde cu citat (quote)

Daca nu ai aflat ....exista google si seach. Totul e sa stii sa cauti si sa intelegi. Mai sunt si rubrici de genul FAQ, HowTo, Help ... etc .
Daca vrei ....ADIDAS Wink
Sus
pedrodole77
Bagaret de seama

Data înscrierii: 22/09/2006

MesajTrimis: Joi 09 28, 2006 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se pare ca de la inceputul saptamanii a inceput sa mearga treaba... am reusit sa iau cateva filme..si chiar destul de repede..
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium