| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ToddE Bagaret de seama
Data înscrierii: 06/12/2005 Mesaje: 42
|
Trimis: Mar 12 06, 2005 4:52 pm Titlul subiectului: Linux vs. Windows |
|
|
Who is the chosen one??
Linux or Windows ............
The people must decide !!!!!
In traducere libera .. cu cine tineti ?? ce pareri aveti despre ele ... bla bla bla ..
Poate si sugestii ...
Dar fara lovituri "sub centura" ... |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 05/12/2005 Mesaje: 152 Locație: Consola
|
Trimis: Mar 12 06, 2005 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Depinde. Sunt pusti si vreau sa ma joc, aleg windows. Vreau sa pun un server web, aleg linux. |
|
| Sus |
|
 |
ToddE Bagaret de seama
|
Trimis: Mar 12 06, 2005 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sau smecher ca mine .. si le pui pe amandoua
E bine sa ai ambele ..
eu de ex .. am patit sa raman fara spatiu pe C .. si nu a mai mers Windowsul .. noroc de Linux ..
Am mai facut spatiu din C cu ajutorul lui Linux .. si a mers si Windows ..
Folosesc Suse 9.3 ... dupa parerea mea .. e un linux bun .. pacat ca se strica loginul  |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Mar 12 06, 2005 5:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Uaaa, se poate sa le pui pe ambele ?  |
|
| Sus |
|
 |
ToddE Bagaret de seama
|
Trimis: Mar 12 06, 2005 5:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai .. da .. cu conditia sa pui Windowsul .. la capatul hardului )
Adik .. partitia windowsului .. sa fie ultima din punct de vedere al Partition Magic-ului ( nu stiu cum sa va explic ) .. iar Linuxul sa fie in prima partitie .. altfel NU MERGE .. decat dak aveti doua harduri  |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Mar 12 06, 2005 5:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai citeste
PS: sunt off topic. 
Ultima modificare efectuată de către admin la Mar 12 06, 2005 6:54 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
vivi Bagaret de seama
Data înscrierii: 06/12/2005 Mesaje: 14 Locație: Botosani
|
Trimis: Mar 12 06, 2005 6:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
ToddE ...nu asta era problema la mine mah....la mine era o chestie cu too few clusters  |
|
| Sus |
|
 |
AndreiDj Bagaret de seama
Data înscrierii: 13/12/2005 Mesaje: 20 Locație: Acasa..stand pe http://www.world.talk.cbi.ro
|
Trimis: Mar 12 13, 2005 5:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu is pro linux...acu am si windows si RH  |
|
| Sus |
|
 |
killer_2uk Bagaret de seama
Data înscrierii: 09/12/2005 Mesaje: 128 Locație: Nearby
|
Trimis: Mar 12 13, 2005 8:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu tot la windows råmân..pe åsta am lucrat ... cu åsta m-am obisnuit...cu åsta merg inainte  |
|
| Sus |
|
 |
Pablo Bagaret de seama
Data înscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 310 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum 12 18, 2005 10:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Este o vorba.. windowsul e un rau necesar.... un program incomplet de care nu ne putem lipsi parerea mea.. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Dum 12 18, 2005 11:06 am Titlul subiectului: |
|
|
| Cunosc vreo 2-3 persoane care pot rezista sa lucreze cam tot timpul in linux, in rest tot mai tine lumea un win acolo pe comp. |
|
| Sus |
|
 |
ang3lw1n9 Bagaret de seama
Data înscrierii: 29/12/2005 Mesaje: 13 Locație: Space
|
Trimis: Joi 12 29, 2005 5:23 am Titlul subiectului: Buna |
|
|
Cea mai veke si urata confruntare ..... parerea mea ......
Totul se rezuma la ce vrei sa scotzi din sistemul tau ..... adica daca esti habarnist .. mergi pe windows ca nu ai ce face ...... daca stii ce poate sistemul tau si te mai si pricepi oleaca .... cred ca alegerea sinucigasa este Windows pentru cei de genul ... mai totzi ar trebui daca nu fac asta deja ... sa foloseasca Linux ...
Am vazut ce poata sa scoata un Linux dintr'un sistem ca al meu si am inceput sa plang de fericire ..... dar din pacate nu am fost asa de hotarat incat sa raman pe Linux ..... eu inca mai visez ca poate am sa invatz si eu sa folosesc mod text Linux .... ca StartX nu prea ma incanta ideea ... e altfel cand dai tu un mount ... pui driver la hdd (Raid Sata) te dai cu capul de masa pana se potriveste unu calumea ..... in fine ... am incercat si sincer nu am rezistat mult ca au venit scumpele mele surioare si au inceput sa tzipe ca vor sa stea la calc ... si ca vor net ..... asa ca am pus inapoi Windows ... si acuma astept sa vina si calcul nr 2 .... va fi Linux de la un capat la altul ..... |
|
| Sus |
|
 |
ag Bagaret de seama
Data înscrierii: 22/12/2005 Mesaje: 20
|
Trimis: Mar 01 03, 2006 4:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
N-are absolut nici o treaba una cu alta. Nu poti sa spui ca unu e mai bun ca altul pentru ca nu au absolut nimic de-a face unul cu celalat. Si apropos de numarul de sisteme de operare de pe un singur calculator eu am avut si 3 puse: Linux RH, Win XP, Win 98. Precizez ca am avut un singur harddisk. HAbar nu am cate sisteme de operare se pot pune pe un singur HDD, cred ca depinde de dimensiunea MBR-ului si de cate instante incap in el. Singura chestie diferita dar nu absolut necesara e ca am pus swap-ul de la linux la inceputul HDD-ului pentru a-mi mari viteza de access la partitia swap. Dar dupa cum am spus nu e neaparat necesar.
Daca ar fi sa spun totusi ca o distributie Linux e mai buna decat o distributie Windows as face-o doar din perspectiva faptului ca ai un pic mai mult control asupra sistemului in Linux . De asemeni daca e sa vorbesc din perspectiva utilizatorului PC de rand , windows-ul ar fi alegerea imediata pentru ca e mai simplu de folosit.
In rest nu exista nici o legatura. E ca si cum am spune ca un mar e mai bun decat o para.
Un server http , sql, sau de mai stiu eu ce poate fi pus pe orice sistem de operare . |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Mar 01 03, 2006 5:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai cam la asta ma refeream si eu ag . Depinde ce vrei sa faci cu sistemul
| ag a scris: |
Un server http , sql, sau de mai stiu eu ce poate fi pus pe orice sistem de operare . |
- cat despre aceasta observatie, sunt de acord ca poti pune un mysql si un apache sau un IIS si pe win, dar parca tot mai stabil e un server pe linux. Si aici ma refer la un server in productie. Nu la unul de teste sau la un server care deserveste un site mic.
Sunt multe servere si pe win, dar sa ne gandim costuri mai mari, platim licenta la microsoft.
Deci parerea mea ramane, ce stii cel mai bine aceea sa folosesti. E ca si cum ai intreba care dintre linux e mai bun ? Ce stii sa configurezi cel mai bine zic eu si multi altii. Ca degeaba instalezi freeBsd daca nu stii sa schimbi ip=ul in el sau nu poti rula 2 comenzi cand esti la ananghie. |
|
| Sus |
|
 |
ag Bagaret de seama
Data înscrierii: 22/12/2005 Mesaje: 20
|
Trimis: Mie 01 04, 2006 10:52 am Titlul subiectului: |
|
|
| True. |
|