Pagina Forum Botosani
Forumul orasului Botosani
Botosani 
 Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

123
Cine draq m`a pus sa am de`aface cu citty net.
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
VeDeTa
Bagaret de seama

Data înscrierii: 29/05/2006
Locație: Botosani

MesajTrimis: Sâm 10 07, 2006 4:02 pm    Titlul subiectului: Cine draq m`a pus sa am de`aface cu citty net. Răspunde cu citat (quote)

Pe langa ca au venit abia dupa 1 sapt de data cand am facut cererea,acu intarzie sa`mi faca asa numitele setari Smile),parca nu ash putea singur.Ii sunt de 3 ori la rand (in interval de 5 minute) si imi da acelasi raspuns "Topnet imi pare rau sunt ocupat cu celalalt telefon" ,am sunat de 2 ori pe fix si 1 pe mobil .Trebuiau sa vine intre ora 2 si 4 ,ii ora 7 si....nici un semn nimik,bine ca au incasat banii si de acu ii doare`n xxx.
Sus
Dorio
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/02/2006

MesajTrimis: Sâm 10 07, 2006 4:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se stiu serviciile oferite de TopNet, nu cred ca o alta plangere ar mai avea vreun rost. Eu zic sa nu va mai plangeti degeaba ca si asa nu va asculta nimeni. Luati masuri si treceti la alt provider daca nu va convine, ca acum sunt destui. Daca aveti firma recomand RDS.
P.S. am auzit si un zvon, nu stiu cat e de adevarat, si anume ca RDS are de gand sa vina si in Botosani cu oferte pentru end-useri. Asteptam Smile
Sus
cox
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/03/2006

MesajTrimis: Mar 10 10, 2006 8:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai 1 sapt e putin..eu am asteptat un an (am martori care au completat si ei cererea odata cu mine + contract cu data cand am incheiat) au venit la usa si au intrebat daca mai e de actualitate Smile))...incercati direct la altii...marea majoritate a cunoscutilor deja au renuntat la ei....mai intrebati de unul de altul care mai au net si din alta parte ca aici pe forum multi sunt pro city
Sus
Adrian
Bagaret de seama

Data înscrierii: 08/12/2005
Locație: away

MesajTrimis: Mie 10 11, 2006 10:43 am    Titlul subiectului: VeDeTa Răspunde cu citat (quote)

Razz O saptamana .... de ce nu faci cerere la UPC sau RDS , sa vezi asteptare Laughing Laughing Laughing
Si la urma urmei , de numai 2-3 useri se plang aici, nu stiu oare ceilalti sa scrie ..ca unul din plangareti are 3 nickuri si e oricum defect din fabricatie de felul lui Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ii recomand UPC , ieftin si va vedea el Wink
Sus
Dorio
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 10 11, 2006 12:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adriane nu inteleg de unde ai tu senzatia asta ca UPC ar intarzia la cererile clientilor. Un prieten caruia nu ii mergeau torentele a dat telefon la ei si a doua zi la ora 10.00 erau la el la usa si au rezolvat problema. Nu vad unde e asteptarea. Instalarea i-a fost facut l-a 2 zile de la cerere. Cat despre City Net am auzit multe, mult mai grave.
Sus
partalga
Bagaret de seama

Data înscrierii: 19/03/2006

MesajTrimis: Mie 10 11, 2006 1:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adriane nu mai sari atata sa aperi city net..stai acolo pe scaunel...si uitate intai la angajatii firmei sa vezi cat de patetici is unii...mai ales atunci cand intervine o problema..si dau vina pe utilizator,acu nush de ce ,ori pt ca is prea prosti ca sa stie ce are defapt ori nu au chef de client..singura persoana pe care o cred in stare sa rezolve ceva este Spike...de abia el se comp ca un angajat
Sus
Adrian
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 10 11, 2006 4:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Il cuplez pe Spike ...sorry Spike ... 2 zile la telefonul city si sau isi da demisia sau inchide telefoanele. Zicea Dorio ca a doua zi la 10.00 ..OK la noi se rezolva in proportie de 99.9 % din deranjamente in decurs de 24 ore, incearca sa suni sambata la UPC Idea
Si de ce sa nu zicem, cand vor ajunge si UPC la un numar de clienti ca al City Net, vom mai vedea. Dar de ce numai UPC, si RDS sunt rapizi Very Happy la pretul lor de abonament ar trebui sa rezolve instant deranjamentele Laughing Laughing Sorry George`
Deci.. ca in orice societate ficare are atributiile lui de servici, eu sunt Dispecer. Incerc sa ajut cat pot si pe cine pot via telefon, pentru asta e nevoie ca si interlocutorul meu, in speta clientul, trebuie sa aiba un minim de cunostinte referitoare la operare pc. Rara avis amice. Spike are treaba lui si face cat poate....sincer mult prea mult pentru un om .... sa fie totul OK. Tehnicul la fel in functie de ...vechimea in aceasta activitate!
ETC
Sus
Adrian
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 10 11, 2006 4:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

partalga a scris:
Adriane nu mai sari atata sa aperi city net..stai acolo pe scaunel...si uitate intai la angajatii firmei sa vezi cat de patetici is unii...mai ales atunci cand intervine o problema..si dau vina pe utilizator,acu nush de ce ,ori pt ca is prea prosti ca sa stie ce are defapt ori nu au chef de client..singura persoana pe care o cred in stare sa rezolve ceva este Spike...de abia el se comp ca un angajat

Laughing Laughing Nu exista padure fara uscaciuni amice Idea
Sus
Dorio
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 10 11, 2006 6:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De RDS ce pot sa zic... In Botosani e disponibil doar pentru persoane juridice cu oferte de banda garantata care normal ca "costa" la uptime-ul pe care il ofera, asa incat in rarele situatii in care sunt probleme (a se citi odata la cateva luni bune) pot sa suport cateva zile cat dureaza interventia. In tara am prieteni pe RDS care platesc doar 9$ pentru o oferta foarte buna, deci nu cred ca pretul e asa de mare. Stiu astea pentru ca sunt client RDS.
City Net nu am incercat si nici nu mi-as dori. Reputatia vorbeste de la sine iar aceasta nu poate fi imbunatatita prin mesaje publicitare de genul celor mentionate anterior. Eu zic ca ar trebui sa schimbati strategia de marketing pentru a aparea si clienti multumiti. Iar cei pe care i-am vazut pe acest forum, ori aveau o legatura cu firma, ori au cunostinte din cadrul firmei. Nimic obiectiv. Bafta.
Sus
cox
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 10 11, 2006 7:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adrian a scris:
partalga a scris:

Laughing Laughing Nu exista padure fara uscaciuni amice Idea

tocmai cine face morala...exact omul care stergea pe vremuri topicurile in care se vorbea de rau citynetul...mai sa fie...mai bine daca tot esti in ograda lor prezinta niste avantaje fata de ceilalti provideri...ar fi cel mai corect
Sus
Adrian
Bagaret de seama

MesajTrimis: Mie 10 11, 2006 8:11 pm    Titlul subiectului: cox Răspunde cu citat (quote)

Twisted Evil Ti-am explicat clar, zic eu : un "cameleon" ca tine cu 3-4 nick-mane`s facute pentru a blama un serviciu de care ai beneficiat la un pret onorabil la vremea acceia si care ti-a oferit mult mai mult decat ce aveai in contract dar care depinde de alte servicii, in speta RENEL, Provider etc, practic nu merita tratat decat cu IGNORE Exclamation
Optimizarile pe care le face City Net sunt numai in beneficiul clientilor si cer putina rabdare. Daca nu esti capabil sa intelegi atat lucru si ne condamni pe cei ce incercam sa explicam cauzele unor deranjamente, zicand ca mintim, "dume" e termenul exact, atunci sa fii sanatos si mergi cu Domnul +
P.S. Deci voi inceta sa mai raspund celor ca tine care nu stiu a expune in mod logic si cu bun simt un topic Evil or Very Mad
Sus
cox
Bagaret de seama

MesajTrimis: Joi 10 12, 2006 6:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in afara de aberatia cu "n" nick-uri care nu se justifica din lipsa de timp, clientul nu este obligat sa asiste la experimentele citynet de "imbunatatire" a retelei...ca daca nu era sa mai intre si concurenta ramaneau tot la 64 cum era pe vremuri...in fine sa mai lasam si pe altii...sau mai bine stai sa ma loghez pe alte nick-uri...hahaha...ia sa vedeti daca nu lucra la citynet mai lua asa apararea....exista un apelativ pt persoanele care fac acest lucru fara o baza certa insa daca il spun se inchide iar forumul si pacat de cel care l-a deschis
Sus
Pablo
Bagaret de seama

Data înscrierii: 10/12/2005
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin 10 13, 2006 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

n`ati murit inca wa ? altceva nu aveti de ce va plange ?
incep sa ma plictisesc de forumul asta.. am si inceput sa intru si din ce in ce mai rar... pentru ca oricunde ma invart numa toti se plang de city... doamne ce plangaciosi ma.. nu pot si ei sa inteleaga omu.. am vazut unu ca zicea ca la rds vin astia repede si remediaza... ba... ai tu rds dala la 9 dolari sau de la care prieten de`al tau din tara stii ? de la vrunu de pe la zalau poate.. ca`i oras mic si nu ai nevoie de mult timp sa remedieze problemele..
intreaba`i pastia din Bucuresti, din Timisoara stiu eu.. pe pielea mea ce servicii au...
treziti`va ba !!! invatati`va sa si acceptati ce aveti nu sa vreti mai mult.. era o vorba.. intinde`te cat iti ajunge plapuma...
oricum degeaba tot incerc sa va explic... voi faceti ce stiti si judecati cat vreti.. as vrea sa`i vad pe ce`i ce pleaca la upc cand se vor intoarce la city... as vrea sa le vad reactie.. sa aud ce zic.. sa mor de ras...
Sus
cox
Bagaret de seama

MesajTrimis: Sâm 10 14, 2006 6:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alt suporter citynet Smile) stai linistit ca din cati cunosc ca au renuntat la serviciile lor nici nu au de gand sa le mai foloseasca Wink
Sus
2Young2Die4
Bagaret de seama

Data înscrierii: 26/01/2006
Locație: BT, Bucovina

MesajTrimis: Sâm 10 14, 2006 6:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bine pa Arrow Laughing Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Botosani -> La taifas Data este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Gazduire Linux
Wallpapers | Celebrities wallpapers | Girls wallpapers |
It4you --   Tapety --   Scripts directory --  Linux Commands --  Vile Bucium